Sari la conținut

Cum ati devenit patroni?

Postări Recomandate

Postat

Cum ati reusit sa va creati firme in anii 1990-2000' cand era saracie lucie in Romania?

Cum ati reusit sa convingeti investitorii straini si companiile straine (IT, marketing, supermarketuri,  call-centere)  sa vina in Romania sa  aduca locuri de munca?  

• Oras:Bucuresti
Postat

Serviciile secrete au facut asta nu asa zisii patroni!

Sau ca becali ce a vandut oi manevre de samsar de masini etc

Postat

Deci, ca sa te faci patron, trebuie sa  fii securist sau sa te asociezi cu securistii si interlopii?  

Banuiam eu. 

Cam toti patronii pe care ii vad parca arata a securisti. 

Postat

Deci, ca sa te faci patron, trebuie sa fii securist sau sa te asociezi cu securistii si interlopii?

Banuiam eu.

Cam toti patronii pe care ii vad parca arata a securisti.

Merci 🤣

Postat

Cred ca si acest topic trebuie inchis! La fel ca cel de mai devreme

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

#numafitzipathrony !  :laugh2  :laugh2

:slap2

Postat

Cum ati reusit sa va creati firme in anii 1990-2000' cand era saracie lucie in Romania?

Cum ati reusit sa convingeti investitorii straini si companiile straine (IT, marketing, supermarketuri, call-centere) sa vina in Romania sa aduca locuri de munca?

Taca paca coaie, incepi lejer cu 2 firme de IT si un butiv dupa primu an bagi profitu in 2-3 firme de marketing dupa care deschizi un supermarket si tot asa. Ce plm ie asa greu nu stiu 🤣🤣🤣
  • Like 1

Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Taca paca coaie, incepi lejer cu 2 firme de IT si un butiv dupa primu an bagi profitu in 2-3 firme de marketing dupa care deschizi un supermarket si tot asa. Ce plm ie asa greu nu stiu

=)) Buna asta ! =)) =)) =))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.