leila26 Reputație: 32 Postat August 7, 2020 Oras:In bratele tale Oras:In bratele tale Postat August 7, 2020 Buna dragilor :*Sunt noua la voi in oras. Sunt tânăra, sexy, cu forme apetisante, senzuala si foarte pasionala . Sunt dornica sa ne cunoastem. Tarifele mele sunt 200 fin / 300 ora . Serviciile mele sunt:* sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igienă)* Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită* GFE* FK* 69* Foot Fetish* Masaj de relaxare* Finalizarea corporală* Diferite pozițiiVa pup :* o zi buna va doresc 4
leila26 Reputație: 32 Postat August 7, 2020 Oras:In bratele tale Oras:In bratele tale Autor Postat August 7, 2020 Tarifele mele sunt 150 fin / 300 ora . Scuze pentru greseala :) :) .
sophiedee Reputație: 365 Postat August 7, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat August 7, 2020 Topic Tmhttps://nimfomane.com/forum/topic/161890-leila-0745786996/page-2
ora.2 Reputație: 173 Postat August 8, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 8, 2020 Tarifele mele sunt 150 fin / 300 ora . Scuze pentru greseala :) :) . 150 e mai ieftin k 200 oricum
badboyykills Reputație: 132 Postat August 17, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat August 17, 2020 Mama dar ce vizitata a fost fata asta.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 17, 2020 Postat August 17, 2020 Mama dar ce vizitata a fost fata asta.Nene, cred că știi foarte bine că fete, no-name, dar "bunoace", care acționează pe Cluj mai mult de o săptămână / incursiune, fete cu recenzii zero aici, in momentul in care le suni îți declina intenția de a face programare, recomandandu-ti o cvasi posibilitate peste câteva ore fata de intenția/posibilitatea ta, sau chiar îți recomandă să încerci a doua zi.Să nu-mi spui că nu ai trecut prin așa ceva.E ciudat?Eu zic că nu, dar e dăunător. Adică e in detrimentul futacilor.
badboyykills Reputație: 132 Postat August 17, 2020 Oras:In timp. Oras:In timp. Postat August 17, 2020 Nene, cred că știi foarte bine că fete, no-name, dar "bunoace", care acționează pe Cluj mai mult de o săptămână / incursiune, fete cu recenzii zero aici, in momentul in care le suni îți declina intenția de a face programare, recomandandu-ti o cvasi posibilitate peste câteva ore fata de intenția/posibilitatea ta, sau chiar îți recomandă să încerci a doua zi.Să nu-mi spui că nu ai trecut prin așa ceva.E ciudat?Eu zic că nu, dar e dăunător. Adică e in detrimentul futacilor.Sunt patit, dar cu fete non forum, servicii ascunse, fete ascunse revenite doar de foame, pacat ca nu sunt cluburile deschise, insa eu nu ma programez niciodata de azi pe maine. La mine e maxim o ora distanta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum