Sari la conținut

Eliza 0737706686 / 0728680253

Postări Recomandate

Postat
La 21.12.2021 la 13:31, share23 a spus:

Bună când mai ajungi in ploiesti? 

Bună!! Am plecat și nu am mai verificat forum-ul!! Revin luna viitoare în Ploiești!! 😘

Postat
La 24.12.2021 la 12:34, Eliza34 a spus:

Bună!! Am plecat și nu am mai verificat forum-ul!! Revin luna viitoare în Ploiești!! 😘

Bună,dragilor!!! Am revenit!!! Locația este pe Str.Găgeni,vis a vis de spitalul județean,prețurile sunt aceleași și nr de telefon este nou- 0738314086!!! 😘

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Revizitat domnișoara, ca deobicei, nota 10 😁! Speram sa stea cât mai mult în Ploiești 🤩

Postat
Acum 16 ore, 4bogd4 a spus:

Revizitat domnișoara, ca deobicei, nota 10 😁! Speram sa stea cât mai mult în Ploiești 🤩

Mulțumesc frumos 🤗 te mai aștept 😘🤗

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am vizitat-o pe Eliza-25 de ani.O stiu de cand era mai mica(respectiv de cand avea anuntul cu:Eliza-24 de ani!🤣🤣🤣)

Si asta pentru ca unele fete nu au raspuns plus ca stiam ca Eliza nu sta mult prin Poiesti,pleaca repede,fapt care m-a facut sa o si cert putin.

Ea-frumoasa,miniona,sani mari,curata,piercing in buric,aparat dentar.

Are colega,frumusica,cuminte,are recenzii bune.Dar e o problema cu apartamentul,este cu 2 camere semidecomandat,in blocurile vis-a-vis de Judetean,unde este foarte liniste,unde stau batranii-4 etaje,fara lift.

Pacat ca nu sta prea mult pe la noi,dar a promis ca revine.

Nu face CIM,nici finalizare pe corp sau COF.Doar in prezervativ.Eu nu a  putut rezista mult,nici nu am putut schimba multe pozitii,mai ales dupa ON.Foarte amabila si la telefon si pe teren,de revenit clar.Cred ca a ramas cea mai buna oferta pret/servicii.

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat
Acum 53 minute, awokeone10 a spus:

Am vizitat-o pe Eliza-25 de ani.O stiu de cand era mai mica(respectiv de cand avea anuntul cu:Eliza-24 de ani!🤣🤣🤣)

Si asta pentru ca unele fete nu au raspuns plus ca stiam ca Eliza nu sta mult prin Poiesti,pleaca repede,fapt care m-a facut sa o si cert putin.

Ea-frumoasa,miniona,sani mari,curata,piercing in buric,aparat dentar.

Are colega,frumusica,cuminte,are recenzii bune.Dar e o problema cu apartamentul,este cu 2 camere semidecomandat,in blocurile vis-a-vis de Judetean,unde este foarte liniste,unde stau batranii-4 etaje,fara lift.

Pacat ca nu sta prea mult pe la noi,dar a promis ca revine.

Nu face CIM,nici finalizare pe corp sau COF.Doar in prezervativ.Eu nu a  putut rezista mult,nici nu am putut schimba multe pozitii,mai ales dupa ON.Foarte amabila si la telefon si pe teren,de revenit clar.Cred ca a ramas cea mai buna oferta pret/servicii.

Bună!!! Îți mulțumesc frumos pentru recenzie și te mai aștept!! Apartamentul are 3 camere 😁 probabil nu ai văzut o pe cea din dreapta,deci nu sunt probleme!! 😁😘😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, Eliza34 a spus:

Bună!!! Îți mulțumesc frumos pentru recenzie și te mai aștept!! Apartamentul are 3 camere 😁 probabil nu ai văzut o pe cea din dreapta,deci nu sunt probleme!! 😁😘😘

Asa este,nu am vazut a treia camera pentru ca eram nerabdator sa te re-incerc.

M-am simtit super si voi reveni dupa ce iei permisul.

Te pup😘😘😘

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, awokeone10 a spus:

Asa este,nu am vazut a treia camera pentru ca eram nerabdator sa te re-incerc.

M-am simtit super si voi reveni dupa ce iei permisul.

Te pup😘😘😘

🤗🤗🤗🤗

• Inimioara 1
Postat
La 09.02.2022 la 22:10, Eliza34 a spus:

🤗🤗🤗🤗

Disponibilă!!! Mă găsiți până pe 7 Martie!!! 😁😘

• Inimioara 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Bună eliza,cand  o sa mai vi in ploiesti daca esti disponibila pina pe 7?

Postat
Acum 4 ore, share23 a spus:

Bună eliza,cand  o sa mai vi in ploiesti daca esti disponibila pina pe 7?

Bună 😁 o să revin după o săptămână 😘

Postat
La 11.04.2022 la 13:30, share23 a spus:

Bună, cand revii in ploiesti? 

Bună,dragilor!!! Disponibilă până miercuri!!! Mă găsiți pe str.Cameliei vis-a-vis de biserica de lângă Kaufland-ul de la Nord!!! Vă pup!!! 😘😘😘🤗🤗🤗

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, Eliza34 a spus:

Bună,dragilor!!! Disponibilă până miercuri!!! Mă găsiți pe str.Cameliei vis-a-vis de biserica de lângă Kaufland-ul de la Nord!!! Vă pup!!! 😘😘😘🤗🤗🤗

In sfarsit!

Un program?

• Like 1
Postat
La 11.03.2021 la 8:46, Eliza34 a spus:

Offf,offf 🤦🏻‍♀️ nu mai este ea colega mea 😁 sunt cu Alice..persoana care are o recenzie bună la mine aici pe topic 😁 

Scuză-mă că sunt puțin mai nesimțit, dar ai idee care e linkul, sau topicul ei ? Că nu îl mai găsesc.

Postat
La 19.05.2022 la 2:52, jardel a spus:

chear asea eLIZA m-ai viii la pROSTESTI ?

Disponibilă!! 😃 mă găsiți pe str.Găgeni,vis a vis de spitalul județean!! 😊🥰😘

• Inimioara 1
Postat

Buna Eliza! Mai este valabil numarul din titlu? Pana cand stai in Ploiesti, pana pe 23, asa cum sta colega ta? Lucrezi pe programari sau dupa cum avem noroc sa te prindem?

Postat
Acum 8 minute, futulescuss a spus:

Buna Eliza! Mai este valabil numarul din titlu? Pana cand stai in Ploiesti, pana pe 23, asa cum sta colega ta? Lucrezi pe programari sau dupa cum avem noroc sa te prindem?

Bună! Nr.de telefon este valabil și sunt prin zonă până pe 22 seara! Muncesc amestecat 🤣 și cu programări și care,cum apucă 😅

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 23 minute, Eliza34 a spus:

Bună! Nr.de telefon este valabil și sunt prin zonă până pe 22 seara! Muncesc amestecat 🤣 și cu programări și care,cum apucă 😅

Pai e frumos asa????Daca fac programare il iei pe primul venit sau respecti programarea?Sa stiu daca mai sun sau nu

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...