Sari la conținut

Eliza 0737706686 / 0728680253

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
1 oră în urmă, daniel78 a spus:

Mai știe cine va ceva de Eliza. ?

Nu este in Ploiesti,este acasă nu lucrează..

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 ore, vrajeala a spus:

Nu este in Ploiesti,este acasă nu lucrează..

Nu cred....e vrajeala!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 2
  • Oras:Intr un loc uitat de lume
Postat

Am sunat eu acum și primul număr cred ca la pierdut ca nu a reîncărcat cartela...spune ca numărul nu este valabil,not în service...DECI POSIBIL SA AIBE ANUNT PE PLOIESTI ETC..noroc ca postează poze cu fata,corpul și o sa o recunoaștem daca ii vedem anunțul 

• Minus 1
Postat

Al doilea număr din topic,anunt care o fi tot al ei sau al unei colege de a ei Andra din ce citeam pe aici e încă valabil dar are telefonul închis 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 35 minute, livio02 a spus:

Al doilea număr din topic,anunt care o fi tot al ei sau al unei colege de a ei Andra din ce citeam pe aici e încă valabil dar are telefonul închis 

Daca nu are activ anuntul inseamna ca nu lucreaza,e plecata.

• Like 3
  • Minus 1
Postat
Acum 3 ore, awokeone10 a spus:

Daca nu are activ anuntul inseamna ca nu lucreaza,e plecata.

Logic...dar numai are nici numărul de baza...când o sa mai activeze o sa o facă după 0728680253 sau alt numar

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 58 minute, livio02 a spus:

Logic...dar numai are nici numărul de baza...când o sa mai activeze o sa o facă după 0728680253 sau alt numar

Eu am rugat-o pe Cleopatra sa-i schimbe nr din titlu,nu stiu ce a facut,e admin.

Dar cand vine si-si activeaza anuntul e valabil numarul de acolo.

• Like 3
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 29 minute, daniel78 a spus:

Chiar o așteptăm.. 

Pai cand vine viziteaz-o si fa recenzie!Nu astepta mereu la altii!

• Like 3
  • Minus 1
Postat
La 14.04.2024 la 19:39, awokeone10 a spus:

Pai cand vine viziteaz-o si fa recenzie!Nu astepta mereu la altii!

Din păcate nu aștept la alții,  nu vorbești ce trebuie.  Mă mir că,  la câte recenzii [ hate]  negative mi-ai dat , nu ai citit și recenziile mele și crede-mă sunt câteva. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 21 minute, daniel78 a spus:

Din păcate nu aștept la alții,  nu vorbești ce trebuie.  Mă mir că,  la câte recenzii [ hate]  negative mi-ai dat , nu ai citit și recenziile mele și crede-mă sunt câteva. 

Exact!Ai doar cateva recenzii si atat.In rest,numai intrebari.

• Like 5
  • Minus 1
Reputație: 73
Postat

A revenit in oraș..Pe Eliza o cunosc de ceva timp dar nu i-am lăsat nici o recenzie niciodată, poate si din egoism😄,adevărul este că pe fata asta aș tine-o doar pentru mine🤗.Eu o vizitez aproape zilnic cand vine in oraș,imi place mult tipa,este foarte drăguță,cu mult bun simț ,ai ce vorbi cu ea,nu m-am simțit niciodată grăbit la ea, forme frumoase si sânii ăia...🤗
De revenit.. cu siguranță DA ,am abonament 😊,de recomandat DA

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am reusit sa ajung in sfarsit si la Eliza, pot spune ca inteleg acum de ce am ajuns atat de greu. :)) Metoda de contact doar telefonic, la nr 0728680253  cand e ocupata mai raspunde colega ei. fund si sani maricei, subtirica in talie, arata bine bine, Foarte frumoasa (e in top 3), are o energie foarte pozitiva, cred ca si daca te intorci de la o inmormantare pleci de la ea cu zambetul pe buze. Stie sa se faca placuta, nu te grabeste deloc, gfe -8 (dar cu siguranta poate creste) din pacate mi-a putut aloca doar 30 de min. ON - un oral foarte placut cu de toate :)) curata, ingrijita, parfumata, prosop curat. De revenit, cu siguranta, din pacate sta prea putin in oras. 

Tot aici vreau sa las aici cateva cuvinte si despre colega ei Andra, aceiasi atitudine pozitiva, foarte glumeata, se vede ca-s colege, la corp nu e genul slim, fund maricel, sanii enormi, frumosi. ON placut, la NP se implica bine. parca are si ea topic deschis, nu mai stiu exact, dar las aici si nr ei. 0727539272

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Mai stie cineva,careva,oricine,orisicine )))) de domnisoara eliza sau colega ei andra ca se pare ca nu au mai vrut sa isi incarce cartelele....ca numai este valabile numerele din pacate...m as mira sa se fi lasat de meserie sau poate au plecat in tarile calde ca e c am frigulet in romanica 

Postat

hmmm nr cu 0728...acum cateva zile zicea ca numarul nu e valabil acum se incheie automat apelul cum suni....nu o fi avand acoperire :)))sau nu se afla in aria de acoperire a retelei prin satelit tv 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 53 minute, livio02 a spus:

hmmm nr cu 0728...acum cateva zile zicea ca numarul nu e valabil acum se incheie automat apelul cum suni....nu o fi avand acoperire :)))sau nu se afla in aria de acoperire a retelei prin satelit tv 

Nu are nr de Romania,prietene😁

• Like 1
Postat
Acum 17 ore, livio02 a spus:

Mai stie cineva,careva,oricine,orisicine )))) de domnisoara eliza sau colega ei andra ca se pare ca nu au mai vrut sa isi incarce cartelele....ca numai este valabile numerele din pacate...m as mira sa se fi lasat de meserie sau poate au plecat in tarile calde ca e c am frigulet in romanica 

Eliza este plecată din tara,Andra este in tara dar nu lucrează..nu știu nici ele când și dacă revin…

Postat
La 11.12.2024 la 18:06, awokeone10 a spus:

Nu are nr de Romania,prietene😁

Multumesc de raspuns pretenas..Stiu are numar de honolulu :))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, livio02 a spus:

Multumesc de raspuns pretenas..Stiu are numar de honolulu :))))

Asa,asa

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...