Sari la conținut

Atentie la cuibu din andrei muresanu ( colibitei ,tihutei ) !!!!

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal
Postat

Fetele care au locatie in cuibu din andrei muresanu strada colibitei/tihutei in spate la pizzeria Cin Cin sunt protejate de un peste (sau mai multi, eu am vazut unu singur cu ochii mei ) care sta jos la scara blocului intr-o masina neagra cu numere de Hunedoara

La noi in oras sunt mai multe cuiburi respectiv

Decebal (str. Ghiocelului)

Dragos voda (str.valeria peter predescu )

Andrei muresanu (str. Tihutei )

Peste linii (str. zefirului )

Pe str. independentei

Str. Libertatii la macon

Pestii schimba periodic fetele de la o locatie la alta dar ideea ii ca toate sunt ale acelorasi pesti deci atentie daca ati prins o fata tepar intro locatie si nu mai mergeti acolo s-ar putea sa o intalniti in alte locatii cu aceiasi pesti

• Like 1
Postat

In unele locatii chiar sunt fete de treaba dar care treptat sunt stricate de colegele lor si mai ales de cei care le poarta grija

• Oras:Dej
Postat

Bine de stiut! Am dat si eu cateva telefoane, iar de pe Tihutei mi-a raspuns o dubioasa foarte isterica. Vorbea foarte repede si incet, iar cand am rugat-o sa repete a inceput sa injure. Cred ca is exploatate la maxim saracele. Orice le scoate din sarite. De evitat.

Postat

Fetele care au locatie in cuibu din andrei muresanu strada colibitei/tihutei in spate la pizzeria Cin Cin sunt protejate de un peste (sau mai multi, eu am vazut unu singur cu ochii mei ) care sta jos la scara blocului intr-o masina neagra cu numere de Hunedoara

Pe str. independentei

Str. Libertatii la macon

Pestii schimba periodic fetele de la o locatie la alta dar ideea ii ca toate sunt ale acelorasi pesti deci atentie daca ati prins o fata tepar intro locatie si nu mai mergeti acolo s-ar putea sa o intalniti in alte locatii cu aceiasi pesti

Locatiile de la adresele alea sunt aparthoteluri. Oricine poate inchiria acolo. Pe Ghiocelului se cazeaza Alina, a stat Sara, pe Tihutei Larysa, fete care merita vizitate.  

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Pe str. independentei

Str. Libertatii la macon

Într-o mare parte ai dreptate in ceia ce spui tu !

Te intreb ce te intereseaza daca are peste sau nu ?

Peste 80 % dintre ele au cate um bizon !

Pot sa aiba 2-3 bizoni ce ne intereseaza pe noi ce-i consumatori de fete atâta timp cît nu ne deranzeaja .

Dute la fete la strada umde vrei tu : Franța-Spania unde vrei tu Europa si toate au pesti ce atau la panda dar nu am auzit cazuri ca ei sa conturbe atmosfera daca fetele nu au fost bruscare

Stima !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...