rogojanu Reputație: -2 Postat August 13, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 13, 2020 Fetele care au locatie in cuibu din andrei muresanu strada colibitei/tihutei in spate la pizzeria Cin Cin sunt protejate de un peste (sau mai multi, eu am vazut unu singur cu ochii mei ) care sta jos la scara blocului intr-o masina neagra cu numere de Hunedoara La noi in oras sunt mai multe cuiburi respectiv Decebal (str. Ghiocelului)Dragos voda (str.valeria peter predescu )Andrei muresanu (str. Tihutei )Peste linii (str. zefirului )Pe str. independenteiStr. Libertatii la macon Pestii schimba periodic fetele de la o locatie la alta dar ideea ii ca toate sunt ale acelorasi pesti deci atentie daca ati prins o fata tepar intro locatie si nu mai mergeti acolo s-ar putea sa o intalniti in alte locatii cu aceiasi pesti 1
rogojanu Reputație: -2 Postat August 13, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat August 13, 2020 In unele locatii chiar sunt fete de treaba dar care treptat sunt stricate de colegele lor si mai ales de cei care le poarta grija
mititean Reputație: 273 Postat August 13, 2020 Oras:Dej Oras:Dej Postat August 13, 2020 Bine de stiut! Am dat si eu cateva telefoane, iar de pe Tihutei mi-a raspuns o dubioasa foarte isterica. Vorbea foarte repede si incet, iar cand am rugat-o sa repete a inceput sa injure. Cred ca is exploatate la maxim saracele. Orice le scoate din sarite. De evitat.
mititean Reputație: 273 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Dej Oras:Dej Postat Octombrie 1, 2020 Fetele care au locatie in cuibu din andrei muresanu strada colibitei/tihutei in spate la pizzeria Cin Cin sunt protejate de un peste (sau mai multi, eu am vazut unu singur cu ochii mei ) care sta jos la scara blocului intr-o masina neagra cu numere de Hunedoara La noi in oras sunt mai multe cuiburi respectivDecebal (str. Ghiocelului)Dragos voda (str.valeria peter predescu )Andrei muresanu (str. Tihutei )Peste linii (str. zefirului )Pe str. independenteiStr. Libertatii la macon Pestii schimba periodic fetele de la o locatie la alta dar ideea ii ca toate sunt ale acelorasi pesti deci atentie daca ati prins o fata tepar intro locatie si nu mai mergeti acolo s-ar putea sa o intalniti in alte locatii cu aceiasi pestiLocatiile de la adresele alea sunt aparthoteluri. Oricine poate inchiria acolo. Pe Ghiocelului se cazeaza Alina, a stat Sara, pe Tihutei Larysa, fete care merita vizitate.
calatoru42 Reputație: 596 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Octombrie 2, 2020 Fetele care au locatie in cuibu din andrei muresanu strada colibitei/tihutei in spate la pizzeria Cin Cin sunt protejate de un peste (sau mai multi, eu am vazut unu singur cu ochii mei ) care sta jos la scara blocului intr-o masina neagra cu numere de Hunedoara La noi in oras sunt mai multe cuiburi respectiv Decebal (str. Ghiocelului)Dragos voda (str.valeria peter predescu )Andrei muresanu (str. Tihutei )Peste linii (str. zefirului )Pe str. independenteiStr. Libertatii la macon Pestii schimba periodic fetele de la o locatie la alta dar ideea ii ca toate sunt ale acelorasi pesti deci atentie daca ati prins o fata tepar intro locatie si nu mai mergeti acolo s-ar putea sa o intalniti in alte locatii cu aceiasi pestiÎntr-o mare parte ai dreptate in ceia ce spui tu !Te intreb ce te intereseaza daca are peste sau nu ?Peste 80 % dintre ele au cate um bizon !Pot sa aiba 2-3 bizoni ce ne intereseaza pe noi ce-i consumatori de fete atâta timp cît nu ne deranzeaja .Dute la fete la strada umde vrei tu : Franța-Spania unde vrei tu Europa si toate au pesti ce atau la panda dar nu am auzit cazuri ca ei sa conturbe atmosfera daca fetele nu au fost bruscare Stima ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum