pride_fc Reputație: 26 Postat Octombrie 16 Oras:Sighișoara Oras:Sighișoara Postat Octombrie 16 Aceeasi problema am avut-o si eu. Am fost la domnisoara de vreo 4-5 ori in orase diferite pe unde aveam treaba insa de fiecare data experienta devenea tot mai proasta. Ba nu era buna pozitia, ba nu era voie sa o ti intr-o anumita pozitie, ba era de vina barba, ba ca se irita....intr-un final am stopat vizitele pentru ca in ciuda aspectului placut si sexy pe care il are, atitudinea si restrictiile impuse erau tot mai dezexcitante. 2 1
goergebavare Reputație: 17 Postat Octombrie 16 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 16 Acum 6 ore, pride_fc a spus: Aceeasi problema am avut-o si eu. Am fost la domnisoara de vreo 4-5 ori in orase diferite pe unde aveam treaba insa de fiecare data experienta devenea tot mai proasta. Ba nu era buna pozitia, ba nu era voie sa o ti intr-o anumita pozitie, ba era de vina barba, ba ca se irita....intr-un final am stopat vizitele pentru ca in ciuda aspectului placut si sexy pe care il are, atitudinea si restrictiile impuse erau tot mai dezexcitante. Cam este foarte obiectiva recenzia ta ..Pacat ca are atâtea restricții fata asta . Ba nu pune mana asa pe sold, ba o irita barba, ba nu mă prinde asa de sus, dacă o prinzi mai de jos de ce ma prinzi asa , îți piere toată pofta, păcat ca sărută pasional, ochii frumoși, are o igiena excelenta, imi place ca este pedant.., a avut tarife la cadouri excelente..Asta este . Nu este slim, dar este o fata frumoasa..Dacă si-ar schimba toate prostiile astea cu ticuri ar fi foarte ok. 1 1
sosoboso Reputație: 1334 Postat Octombrie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 17 Acum 9 ore, goergebavare a spus: Cam este foarte obiectiva recenzia ta ..Pacat ca are atâtea restricții fata asta . Ba nu pune mana asa pe sold, ba o irita barba, ba nu mă prinde asa de sus, dacă o prinzi mai de jos de ce ma prinzi asa , îți piere toată pofta, păcat ca sărută pasional, ochii frumoși, are o igiena excelenta, imi place ca este pedant.., a avut tarife la cadouri excelente..Asta este . Nu este slim, dar este o fata frumoasa..Dacă si-ar schimba toate prostiile astea cu ticuri ar fi foarte ok. Buna ziua! Eu cunosc de ceva timp pe @bryanna e o fata foarte frumoasa,cu corp perfect,am avut numai intilniri foarte reusite cu ea.E draguta,nu te grabeste si te respecta,daca si tu o respecti.Incerc sa vizitez ficare data cand e la noi! 1
pride_fc Reputație: 26 Postat Octombrie 20 Oras:Sighișoara Oras:Sighișoara Postat Octombrie 20 La 16.10.2025 la 22:05, goergebavare a spus: Cam este foarte obiectiva recenzia ta ..Pacat ca are atâtea restricții fata asta . Ba nu pune mana asa pe sold, ba o irita barba, ba nu mă prinde asa de sus, dacă o prinzi mai de jos de ce ma prinzi asa , îți piere toată pofta, păcat ca sărută pasional, ochii frumoși, are o igiena excelenta, imi place ca este pedant.., a avut tarife la cadouri excelente..Asta este . Nu este slim, dar este o fata frumoasa..Dacă si-ar schimba toate prostiile astea cu ticuri ar fi foarte ok. Complet de acord, asemenea restrictii eu nu am mai pomenit decat in vitrinele din Amsterdam si acolo bineanteles, doar la romance. Insa ma repet, pacat, deoarece fata ar avea mult potential.
goergebavare Reputație: 17 Postat Octombrie 20 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 20 Acum 33 minute, pride_fc a spus: Complet de acord, asemenea restrictii eu nu am mai pomenit decat in vitrinele din Amsterdam si acolo bineanteles, doar la romance. Insa ma repet, pacat, deoarece fata ar avea mult potential. Eu sunt amic destul de apropiat cu Bryanna este o fata deosebit de frumoasa, este genul meu, foarte curata, pedant, sărută pasional, are ochii aia superbi căprui, negru.. sâni frumoși, funduletul drăguț, destul de bombat, respectuoasa, nu pot sa zic ca te grăbește, am trecut peste faza cu tatuajele.. , a avut o gramada de vreme cadouri decente ..ne știm de ani de zile ..dar ticurile ei, restricțiile ei îți taie efectiv toată pofta, ma agita, stresează vb.ta restricțiile ei te deconectează . Pacat ca are chestiile alea ..Mult succes ..Deci, nu ii facem recenzii proaste sa nu fim înțeleși greșit. De schimbat nu și le va schimba asa este firea ei ..Din păcate pentru noi.
DanyJean1969 Reputație: 121 Postat Octombrie 20 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 20 On 10/17/2025 at 7:15 AM, sosoboso said: Buna ziua! Eu cunosc de ceva timp pe @bryanna e o fata foarte frumoasa,cu corp perfect,am avut numai intilniri foarte reusite cu ea.E draguta,nu te grabeste si te respecta,daca si tu o respecti.Incerc sa vizitez ficare data cand e la noi! Subscriu si eu! In ultimii 2 ani am vizitat-o de fiecare data pe Bryanna cand a fost in Oradea si toate intalnirile cu ea au fost exceptionale, intotdeauna m-am inteles bine cu ea si nu am avut nicio altercatie...probabil tine si de chimie si de modul nostru propriu de a fi...nu stiu ce sa zic, dar cu mine nu a fost niciodata cu "restrictii" sau "ticuri"... a fost mereu draguta si pasionala...o astept mereu cu drag sa revina. 3
Davidpor Reputație: -90 Postat Octombrie 21 Postat Octombrie 21 La 20.10.2025 la 10:51, goergebavare a spus: Eu sunt amic destul de apropiat cu Bryanna este o fata deosebit de frumoasa, este genul meu, foarte curata, pedant, sărută pasional, are ochii aia superbi căprui, negru.. sâni frumoși, funduletul drăguț, destul de bombat, respectuoasa, nu pot sa zic ca te grăbește, am trecut peste faza cu tatuajele.. , a avut o gramada de vreme cadouri decente ..ne știm de ani de zile ..dar ticurile ei, restricțiile ei îți taie efectiv toată pofta, ma agita, stresează vb.ta restricțiile ei te deconectează . Pacat ca are chestiile alea ..Mult succes ..Deci, nu ii facem recenzii proaste sa nu fim înțeleși greșit. De schimbat nu și le va schimba asa este firea ei ..Din păcate pentru noi. Bună fără nicio părere de răutate dar așa este!! Și de câte ori am vizitat o și eu încontinuu înainte stătea pe telefon aproximativ și 5 minute până ce făceai duș și 10 minute!! Niciodată nu m a întrebat hai să ți fac un masaj sau ceva de genul și încă aveam timp mult!! diferență mare de tot
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum