Sari la conținut

Poze insorite pentru zile ploiase - Railway by Misha -

misha94

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

Mda, si tu ai dreptate. 

Oricum, un asemenea model cu siguranta merita un fotograf cu un aparat mai bu :)

fara a avea pretentii de profesionist ,sint de parere ca nu aparatul face o fotografie ci fotograful.personal mi se par in regula.chiar sint curios sa cunosc autorul,pe cuvint.

Bun model, prost fotograf.

ce ti se pare prost la el?poti justifica?te intreb sincer pentru ca si eu fac poze si am o impresie buna despre mine, poate ca si fotograful respectiv crede la fel .sau il cunosti personal si sint eu in afara subiectului?vorbesc foarte serios si nu caut gilceava.

• Oras:Bucuresti
Postat

ce ti se pare prost la el?poti justifica?te intreb sincer pentru ca si eu fac poze si am o impresie buna despre mine, poate ca si fotograful respectiv crede la fel .sau il cunosti personal si sint eu in afara subiectului?vorbesc foarte serios si nu caut gilceava.

Sunt poze stil Iola ("io la munte, io la mare"), genul pe care ti le faci singur cu sapuniera fara sa te uiti prin vizor, cu probleme de incadrare, expunere, orizont, etc.

Fotografia chiar e o arta. Toti se cred pictori pana le pui pensula in mana si realizeaza ca abia fac o spanzuratoare. Majoritatea privitorilor de fotbal la TV, cred ca daca s-ar stradui cu adevarat, ar juca mai bine decat multi de la Campionatul Mondial. Dar pusi cu mingea in fata unei porti goale, ar rata cel putin un sut din trei. Oricine are o sapuniera sau un telefon mobil se crede fotograf. 

In realitate 99% din pozele de pe net sunt stilul Iola. Si chiar e păcat când fotografi talentaţi lucrează cu fete urâţele şi timide, în timp ce în cazul de faţă o asemenea fată e folosită la şters rugina de pe şine...

Nu blamez pozarul in cazul de fata, a facut cat s-a priceput, mai mult decat majoritatea.

Parerea mea, care este. Serios, fara nici un chef de gâlceavă.

Postat

imi place argumentarea ta este un punct de vedere ,am deschis si eu un topic acum si sint curios sa vad ce discutii genereaza.

Postat

:)))   vorbim cu keloo sa facem o reeditare a melodiei:))))

Cred ca o sa schimb citatul in : "macar o data-n viata, vreau s-o fut pe Misha ". (later edit- schimbat :P ).

PS- dar nu o sa spun la nimeni :))

PS2-Nu esti simpatica Misha...esti foarte simpatica!

Postat

in curand cred ca cei de pe forumurile de fotografie se vor muta aici:)))

am inteles ideea  si total deacord cu fotografia arta si iola si restul argumentatiei insa exista o mica explicatie si un motiv de luat in calcul

Pozele mult prea profesionale te fac la un moment dat sa arati altfle decat esti inrealitate. Aceste poze nu sunt editate deloc si am tinut la lucrul asta tocmai ca sa fiu cat mai aproape de adevar  sa fiu naturala ..Si chiar si in aceste conditii au aparut voci care au zis ca sunt poze furate. 

Vestea buna.este ca....programul IOLA va continua si am sa va arat si fotografii asa cum spune Rodrigo  

Sunt poze stil Iola ("io la munte, io la mare"), genul pe care ti le faci singur cu sapuniera fara sa te uiti prin vizor, cu probleme de incadrare, expunere, orizont, etc.

Fotografia chiar e o arta. Toti se cred pictori pana le pui pensula in mana si realizeaza ca abia fac o spanzuratoare. Majoritatea privitorilor de fotbal la TV, cred ca daca s-ar stradui cu adevarat, ar juca mai bine decat multi de la Campionatul Mondial. Dar pusi cu mingea in fata unei porti goale, ar rata cel putin un sut din trei. Oricine are o sapuniera sau un telefon mobil se crede fotograf. 

In realitate 99% din pozele de pe net sunt stilul Iola. Si chiar e păcat când fotografi talentaţi lucrează cu fete urâţele şi timide, în timp ce în cazul de faţă o asemenea fată e folosită la şters rugina de pe şine...

Nu blamez pozarul in cazul de fata, a facut cat s-a priceput, mai mult decat majoritatea.

Parerea mea, care este. Serios, fara nici un chef de gâlceavă.

Postat

dar gandul meu este pervers :P

Arati prea cuminte Misha, mult prea cuminte ;)

Postat

dar gandul meu este pervers :P

oops.fotograful libidinos din mine inseamna ca ti-a citit gindurile, altfel nu m-as fi bagat in discutie.am apreciat pozele ,am apreciat fotograful si am uitat sa ma concentrez la model.sper sa ajungem sa ne cunoastem vreodata misha innocenta cu gind pervers, sint convins ca lentila mea si perversitatea ta ascunsa ar face casa buna impreuna.

Postat

Nu mai radeti ma de aparatul de fotografiat al lui adimos   =))

Din pacate , ai dat-o in bara!

Nu am nici o legatura cu pozele fetei. 

Ea poate sa confirma.

Dar la urma urmei, de ce sa nu te bagi si tu ca musca in .....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...