Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

eu am doar suc, apa, lapte, cafea si ceai in casa...mergem la cumparaturi?

Postat

ia si mie...ca acu o fumez pe ultima...si daca nu mai am fug mai devreme acasa...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ia si mie...ca acu o fumez pe ultima...si daca nu mai am fug mai devreme acasa...

nu ai avut noroc... sa pleci mai repede...

• Like 1
Postat

Crissu ce-ti mai place la Oradea cum imi place mie la AlbaIulia :)

Am fost acu un an...si am precizat mai sus ca nu voi mai merge in alt oras cu activitatea mea de aici!

Postat

Tu de unde sti ???

de ce esti tu rau...nu vrei sa te impungi :doggystyle  cu mine in loc sa te impungi cu ei?

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

..nu vrei sa te impungi :doggystyle  cu mine ?

http://www.pictures88.com/p/good_morning/good_morning_058.gif

DA

la cat incepeț serviciu de program

Postat

Nu, nu se poate!

Buna dimineața și o săptămână fructuoasă doresc tuturor!

• Like 1
Postat

Buna dimineața ,

Zic sa facem o evaluare a serviciilor lui Crissu.

Intr-o dimineața, cand persoanele care le vizitez in mod uzual nu erau disponibile

pt o hârjoneală zic sa încerc serviciile lui Crissu având in vedere review-urile bune primite.

Pun mâna pe telefon, sun Imi răspunde cu o voce calda Crissu si imi spune ca e disponibilă . ÃŽncerc o programare pentru ora prânzului, pt ca așa cum am mai spus intr-o postare anterioara asta-i tipul de prânz ce-mi place, dar Crissu zice ca nu face programări dar ma îndeamnă sa sun înainte cu 15 min înainte de ora la care doresc sa vin. Aici o bila gri , pt ca prefer sa-mi fac o programare astel încât sa pot sa ma organizez si eu mai bine.

Zis si facut , sun pe la amiaza si am noroc sa-mi confirme întâlnirea.

Ma direcționează spre locația cunoscuta de la parter. Iar o bila gri , pt fete am văzut ca e convenabil la parter, eu nu sunt fan parter pt ca mi se pare ca nu se realizează intimitatea de care am nevoie.

Crissu ma așteaptă intr-o ținuta lejera de casa si intram in bucătărie la un suc si o discuție.

Stabilim ceva detalii, încercam sa ne cunoaștem mai bine, ma conduce in camera de război si intru la dus pt un refresh. Urmează ea in timp ce eu incerc sa ma relaxez. Ma conving inca odată in plus ca nu imi plac apartamentele la parter, care deși mai înalt, tot te lasă sa

vezi trecătorii care trec prin dreptul geamurilor si cred ca sunt doua geamuri.

Deși protejat de o perdea care nu lasă privirile indiscrete ale celor de pe strada sa pătrundă, tot e o mică senzație de inconfort.

Camera se vede ca este folosită pt astfel de activități, un stativ de rufe pe care

odihnesc niște prosoape abia spălate stau martore la acțiunea ce va sa urmeze.

Apare si Crissu si ne așezăm in pat. Aici lucrurile încep sa se încălzească , starea de inconfort începe sa dispară. Sarutarile continuate intr-un oral facut cu simt de răspundere si cu mare atenție la zonele adiacente ma fac sa ma gândesc sa-i întorc serviciul, continuam intr-un 69 după care zic sa trecem la acțiune.

Acțiunea buna, pozițiile clasice, lady on top, misionar si doggy unde finalizez.

Crissu ma ajuta la curățenia de la fata locului întrebându-ma cum m-am simțit .

Ii multumesc pt experiența și ii confirm ca intenționez sa stau si pt al doilea număr, pt ca inițial ii spusesem ca voi sta la partea a doua daca voi realiza ca după primul număr se realizeaza "bonding"-ul esențial pt mine.

Iar un mic chit-chat in bucătărie si după refresh-ul de rigoare intram din nou la lupta corp la corp, care se desfășoară cam după același scenariu, poate unele scene inversate, cu singura excepție ca la final aleg sa finalizez in CIM. Achit amenda regulamentara si ne luam la revedere si plecam.

Ulterior am mai vizitat-o si cand era cu Larisa in aceeași locație pt un dublu mixt, experiența pe care poate o sa va împărtășesc cu alta ocazie, sau nu.

Si acum notele:

Locația : 9 , locuri de parcare suficiente

Apartamentul : 7-8 pt motivele menționate

Crissu fizic : 7-8 poate daca i-ar primi pe clenți mai pusă la punct ar mai creste cu punctul respectiv

Oral : bun 9 cu minus

Normal : 8 bun dar fara excese

GFE un criteriu foarte important fata de care imi fac propriul top : Crissu e o persoana calda, poti purta o discuție plăcuta , dar totuși mie nu mi-a produs acel declic care sa ma facă sa o trec in top 3 din Constanta.

Pe total o experiența cinstita, Crissu face tot ce ii sta in putința sa facă sa te simți bine.

Poate fi o rezerva de încredere daca jucătorii din echipa de baza sunt accidentați sau indisponibili😀

• Like 5
Postat

Mulțumesc pentru recenzie!

Poate e nevoie sa readuc în discuție oralul care nu-mi iese adânc...prefer să menționez asta înainte de acțiune...

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Mulțumesc pentru recenzie!

Poate e nevoie sa readuc în discuție oralul care nu-mi iese adanc..

care nu-ti intra adanc! :) 😚

• Like 6
Postat

Nu-i problema , ca te completai bine cu Larisa. Problema era doar a mea ca nu putem sa va acord atenția meritata in același timp.

• Like 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

... oralul care nu-mi iese adânc...

...care nu-ti intra adanc!

Ie triaba di siemantica ! Ka sai iese adinc...clar trebe sai intre adinc ! ;)

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.