Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:constanta

Imi cer scuze ca intru cu bocancii in sufletele voastre, dar unu e vip, altu platinum, sa stiti ca aveti mesagerie privata activa. Nu de alta, doar ca eu intru mereu vazand replici noi pe topic si sunt dezamagit, si nu imi face bine la corason pe canicula asta.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Tomis Nord

Imi cer scuze ca intru cu bocancii in sufletele voastre, dar unu e vip, altu platinum, sa stiti ca aveti mesagerie privata activa. Nu de alta, doar ca eu intru mereu vazand replici noi pe topic si sunt dezamagit, si nu imi face bine la corason pe canicula asta.

chiar asa ,nici nu era cazul sa-ti bati capul....chiar nu ma intereseaza parerea ta.

Link spre comentariu

da' de ce nu face bine la corason?!?...si eu am cateva topice urmarite...banuiesc ca si tu...si la toate topicele urmeaza sa urechezi?

Si offtopicele sunt bune! Ne mai amuzam! Ce tot atatea recenzii? Si daca nici la crissu nu cunoastem marfa,ambalajul se serviciile inseamna ca am trait degeaba!;)

• Like 1
Link spre comentariu

Jane, exprima-te frumos, stiu ca iti e sete, dar nu imi vine, ma scuzi...

Crissule, iti dau cuvantul ca nu iti dau un raspuns numai pentru faptul ca am avut cu tine o relatie bazata pe respect, pe care nu vreau sa o calc in picioare

Link spre comentariu

Jane, exprima-te frumos, stiu ca iti e sete, dar nu imi vine, ma scuzi...

Crissule, iti dau cuvantul ca nu iti dau un raspuns numai pentru faptul ca am avut cu tine o relatie bazata pe respect, pe care nu vreau sa o calc in picioare

As putea sa-ti arat cel putin un topic in care bati campiile aiurea fara sa te traga nimeni de atentie,dar cum vad ca esti printre putinii  care se zvarcolesc noaptea in pat ca ce,cat si unde posteaza altii,nu am nici un chef sa ma agit.Iti recomand sa nu te mai preocupe asta.Nu e treaba ta unde si ce postez eu,nici nu trebuie sa cer voie cuiva.Astea sunt regulile pe aici asa ca nu te mai da cocosel.Si nu inteleg un lucru:cum se face ca din cati bat campii pe aici ,ai gasit sa te iei numai de mine?Nu uita sa citesti noua mea semnatura.

Link spre comentariu

Nu am nimic cu jenica, da vaz ca preafericirea sa nu suporta comentariile si sare cam usor de cur. Pula mea, nu mi-au placut mie gifurile lui fara noima, si i-am spus asta direct. Asta nu ineamna ca tre sa se aseze aiurea in defensiva.

Jane: daca regulile zici ca sunt sa postam ce vrem (corect dealtfel...) atunci accepta si faptul ca si eu pot sa imi postez parerea. Chiar daca nu mi-o impartaseste nimeni, si chiar daca mai sunt o suta care fac ca tine si carora nu le zic nimic. Nu? Suntem corecti, nu?

Link spre comentariu

Nu am nimic cu jenica, da vaz ca preafericirea sa nu suporta comentariile si sare cam usor de cur. Pula mea, nu mi-au placut mie gifurile lui fara noima, si i-am spus asta direct. Asta nu ineamna ca tre sa se aseze aiurea in defensiva.

Jane: daca regulile zici ca sunt sa postam ce vrem (corect dealtfel...) atunci accepta si faptul ca si eu pot sa imi postez parerea. Chiar daca nu mi-o impartaseste nimeni, si chiar daca mai sunt o suta care fac ca tine si carora nu le zic nimic. Nu? Suntem corecti, nu?

Da de ce nu zici 100 ca tine?Tu te crezi mai catolic decat papa sau balariile tale nu se pun?

http://i.imgur.com/e2rhTok.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...