Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

ca la bugetari!:))

din 9 lucrezi doar 4-5! restul e cafea,pranz, chat!

apo: ce ai dulce p-acolo?

• Like 3
Postat

fac si eu ce pot...si cat pot...

nu stiai ca dulcele ingrasa?

ba da! nu vrei sa stii cate kg am in prezent!

• Oras:Bucuresti
Postat

hai ca-ti mai ofer vre-o 2 kg de la mine...sa nu zici ca-s fata rea!

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

blonda can'te faci ?

ca altufel nu "merge" Kafiaua

:blushing2

http://i1058.photobucket.com/albums/t408/Jessie-Delight/coffee.gif 

Postat

pai si vrei sa spui ca timbrul acela are 20MB ? poate 20 kilo

cred ca vin sa o ....  marim impreuna ....

Postat

sperma'ta cu folos..

o maresti sio'ntaresti fara ajutor 

:blushing2

A  fost cu ajutor...dar ma bucur ca am reusit!

Uite ca ai reusit sa(mi)o maresti :)

yupiiiii!

Postat

Mi-am luat inimia in dinti si scriu si eu prima recenzie.Aflat intr-un scurt concediu ca toti pensionarii care se respecta,ma apuca un chef de dat la buci.Si am luat la rand fetele de la top.Ella nu raspunde ,nici alte fete nu raspund si cand sa zic ca am ghinion, Crissu imi zice 'alo'.Imi spune ca-i la Lidl si daca vreau ajunge in douo minute.Pana sa inchid am auzit si vocea unui cetatean care facea cumparaturi prin Lidl care se grabea sa intre in fata la casa...cred.Eu nu am putut sa ajung repede,dar in 20 de minute cred ca am fost la ea.Confirm că este persoana din poze,cred ca are undeva intre 26 si 29 de ani,este o satena micuta si simpatica care dupa ce a inchis usa ,imi arunca o privire galesa,strengareasca si nici una nici doua sare si-mi baga limba in gura,incercand sa o innoade cu a mea.
 Eu baiat timid,am incercat sa evit,dar nu am avut nici o sansa.
 Adevarul ca-s si baiat dragut si cand ma vede fetele abia se abtin sa nu sara pe mine.Nu m-a lasat decat cand a vazut ca nu mai pot sa respir.
 Fetita era imbracata intr-o rochita frumoasa,pe tocuri si m-a invitat in bucatarie,la o cafea sa ne cunoastem mai bine.Ne-am intins la barfa si cand ne-am dat seama de asta,am trecut in camera.Imi scot eu hainele,ma las in costumul lui Adam,ea imi ofera prosop si ma conduce la baie.Am facut un dus rapid si vad ca apare si ea in costumu lu' Eva ,face dus si in sfarsit ajungem in dormitor.Mi-a placut curatenia si ca a pus un cearsaf curat pe pat inainte de a ne apuca de treaba.
 Actiunea a inceput cu un preludiu lung si foarte erotic,cred ca ne-am giugiulit 25-30 de minute,apoi a inceput rasfatul cu adevarat.M-a luat la sarutat pe buze,pe piept, si apoi usor,usor a continuat pana a ajuns in varful capului.
 A urmat de un oral neprotejat cu mangaieri si pupici de la oua in sus.Trecem la normal cu ea deasupra.Mi-a placut ca si aici a fost foarte activa si se misca bine, se infigea bine de tot,ma futea cu placere,insa nu am stat sa ma termine si am schimbat in misionar.Am mai dat si eu in ea  cat am mai putut si am finalizat.Am facut un dus mic,a fumat si am trecut iar la gugiuleli.Ne sarutam pe gurita,sar si o sarut pe sani,cand pe unul,cand pe celalalt,ne-am incins bine mai ales eu,ca ea am constatat ca avea picioarele reci si am inceput un 69,pozitie in care am ramas pana la sfarsit.Eu am terminat primul dar mi-am vazut de treaba constiincios.In cateva secunde a inceput si ea sa vibreze din toate inchieturile,semn ca a treminat si ea.Dupa cateva momente de repaus,mi-a pus un servetel pe putza si a plecat la baie.
Locatie-9 garsoniera nu e 5*****, insa e curat.
Aspectul-9 e placuta si plina de tandrete.
Oral-10 cum spune nu-i iese deep dar il face corect,placut si nu se grabeste,nici nu arata ca oboseste.
Normal-9 a fost genul romantic ca in telenovele ca de,era cu un baiat secsi.
FK-10 cum se zice "la greu"
Atitudine-10 glumeata,foarte prietenoasa,foarte senzuala si cu mult bun simt.
Cost-200/h

• Like 9
  • Telefon: Mi se mai zice si "iubi"
  • Oras:Constanta
Postat

Mie mio zis fata ca ai fost uratel si ca avea nevoie de bani.

Postat

Pai si ma-ta de la Botosani s-a spovedit tot la mine!

Postat

Ce se naste din pisica tot soarcei baxeaza in cazul tau puli!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...