liviu58 Reputație: -7337 Postat August 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat August 20, 2016 Pai ce-ai gasit la ea, in afara de corp robust de handbalista si tate medii spre mari ? Eu am fost anul trecut si era fake, mai bine cu gluga...atitudine plm...nimic deosebit. Vezi recenzia mea !Sunt pe tableta la munca da-mi link cu recenziau,am spus ca are alta atitudine pentru ca am vrut sa o ajut cand i se furase pozele si nu intelegea ca o ajut ,am sunat la cei care ii furasera pozele de cateva ori si am rezolvat,acum spune ca nu retine numerele decat acelor pe care ii ocoleste,dar cand mergeam la ea eu spuneam cum este si normal "alo ", iar ea raspundea cu "da liviu" te astept sau ma ocup revino in ,"n " minute 3
strong Reputație: 1138 Postat August 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2016 Sunt pe tableta la munca da-mi link cu recenziau,am spus ca are alta atitudine pentru ca am vrut sa o ajut cand i se furase pozele si nu intelegea ca o ajut ,am sunat la cei care ii furasera pozele de cateva ori si am rezolvat,acum spune ca nu retine numerele decat acelor pe care ii ocoleste,dar cand mergeam la ea eu spuneam cum este si normal "alo ", iar ea raspundea cu "da liviu" te astept sau ma ocup revino in ,"n " minute N-am timp, poze furate... bla...vrajeala . Ajut-o ca e fata buna de pula ! 9 5
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Septembrie 1, 2016 Buna dimineatdragii mei! Cu bucurie va anunt ca de maine plec in vacanta.....astazi sunt la birou pana diseara la orele 20.00. ..pupacesc!
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Septembrie 9, 2016 Buna!..... 9
daulimbi1 Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2016 DRAGA KARINA AI UN GUST FOARTE FRUMOS SA IMBRACI LENJERIE * DRES IMI PLACE LA NEBUNIE AI GUSTURI FINE ...POATE TREC SI EU PE LA TINE ..VREAU O FANTEZIE CU TINE ..!!!!
daulimbi1 Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2016 mai ales ca stai aproape de mine ...nu promit imi place sexul total draga si sint sigur ca si ti-e nu stiu daca isi place si ANAL... nu am urmarit toate topicurile.... te poop jos la pasarica ador multtttt acolo...!!!
sweet glory Reputație: -366 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2016 Deci o ora cu tine cat ne costa draga Carina ? Ca sincer nu prea sunt lamurit.
azazel 13 Reputație: 765 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 9, 2016 DRAGA KARINA AI UN GUST FOARTE FRUMOS SA IMBRACI LENJERIE * DRES IMI PLACE LA NEBUNIE AI GUSTURI FINE ...POATE TREC SI EU PE LA TINE ..VREAU O FANTEZIE CU TINE ..!!!!mai ales ca stai aproape de mine ...nu promit imi place sexul total draga si sint sigur ca si ti-e nu stiu daca isi place si ANAL... nu am urmarit toate topicurile.... te poop jos la pasarica ador multtttt acolo...!!!De ce nu incerci sa lingi si o carte de gramatica? Poate se prinde ceva 3
daulimbi1 Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2016 De ce nu incerci sa lingi si o carte de gramatica? Poate se prinde ceva azazel, este un nume de catel? altu care vb de gramatica...!!! ion creanga in persoana ti-a cerut cineva pararea?
daulimbi1 Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 9, 2016 azazel cutu cutu hai la tata sa isi dea putina ..!!!!
fedyx1x Reputație: 4 Postat Septembrie 10, 2016 Postat Septembrie 10, 2016 va rog,nr telefon si program,va multumesc
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Septembrie 10, 2016 Buna dimineata,dragii mei! Astazi sunt la birou pana la orele 17.00...0731765247 este nr de telefon unde am putea pune lapunct detaliile.Cum am spus,locatia se afla intre Unirii si Calea Vitan,serviciile sunt sex oral si normal protejat ,iar cadoul inseamna 100 finalizarea..... 3
karrinna40 Reputație: 292 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Septembrie 17, 2016 Buna ziua! Da,este anuntul meu ,cu mentiunea ca am schimbat locatia ,din Baba Novac la Unirii-Calea Vitan.....zi buna va doresc! 5
miclitza Reputație: 40 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 17, 2016 Esti singura in locatia asta noua ? Accepti si sub 30 de ani sau doar legitimati ?
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 5, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Octombrie 5, 2016 Buna dimineata,dragii mei!Amintesc ca sunt la birou pana la orele 21.00.....ne auzim la telefon ptr detalii...0731765247. Sa avem o zi cu mult soare!
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Octombrie 12, 2016 Buna ziua,dragi prieteni! Incepand de astazi ma gasiti dupa orele 15.00 pana la 21.00,locatia a ramas aceasi la Unirii-Calea Vitan. Zi frumoasa! 2
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Octombrie 15, 2016 Buna dimineata,dragi confutaciosi! Astazi sunt in locatie pana la orele 17.00...Zi cu soare!
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 15, 2016 Am ajuns la Karina in noua locatie...revenire, ptr ca am mai avut 3-4 intalniri cu ea. Pentru doritorii de milf este excelenta, bun simt, igiena, look sexy, servicii de calitate...la fel de buna cum o stiam.Notez experienta cu 9, chiar stie sa trezeasca in tine instinctul patimas...😊Repet, nu este pentru amatorii de slim sau pitzi...este o doamna si o milf veritabila!Spor la buci sa aveti! 9
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Octombrie 16, 2016 Am ajuns la Karina in noua locatie...revenire, ptr ca am mai avut 3-4 intalniri cu ea. Pentru doritorii de milf este excelenta, bun simt, igiena, look sexy, servicii de calitate...la fel de buna cum o stiam.Notez experienta cu 9, chiar stie sa trezeasca in tine instinctul patimas...Repet, nu este pentru amatorii de slim sau pitzi...este o doamna si o milf veritabila!Spor la buci sa aveti! Multumesc,Laury! O intalnire reusita.....cum nu se putea fara tine! Zi frumoasa! 1
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Octombrie 22, 2016 Buna ziua! Astazi sunt la birou pana la orele 18.00 si reamintesc ca in cursul saptamanii,startul intalnirilor incepe de la orele 15.00- 21.00......in continuare o zi cu caldura! :-) :-) :-) :-) :-)
karrinna40 Reputație: 292 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Octombrie 22, 2016 Nu raspund la sms....va rog a suna la 0731765247.....pupacesc!
del rey Reputație: 3954 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Octombrie 25, 2016 Am fost la Karina, este o doamnă minunată din toate punctele de vedere, alături de care m-am simțit excelent, nota 10 Te pup KarinaMulțumesc Abia aştept sa ne revedem
karrinna40 Reputație: 292 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Noiembrie 26, 2016 Am fost la Karina, este o doamnă minunată din toate punctele de vedere, alături de care m-am simțit excelent, nota 10 Te pup KarinaMulțumesc Abia aştept sa ne revedem Multumesc pentru aprecieri si astept si eu cu nerabdare sa ne revedem... 2
karrinna40 Reputație: 292 Postat Noiembrie 26, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Noiembrie 26, 2016 Astazi sunt la birou pana la orele19.00 ......0731765247
karrinna40 Reputație: 292 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan Postat Decembrie 2, 2016 Buna ziua,dragii mei! Sunt la birou pana la orele 20.00 ,mentionez ca nu raspund sms-urilor si nu iau in seama ,,,asa ca ne putem auzi la telefon:0731765247.... Pup si zi cu soare si multe culori:-) :-) :-) :-)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum