podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2017 Karina mai activeaza?rog nr tel,te asteptam...
podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 17, 2017 Pacat ,poate nu s-a retras mergeam ocazional la Magda sau Karina...poate are alt nr tel
constantin44 Reputație: 122 Postat Mai 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2017 s a retras?
podaru Reputație: 126 Postat Mai 11, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2017 Mai stie cineva de doamna?
podaru Reputație: 126 Postat Mai 26, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 26, 2017 Sper ca nu definitiv
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 Mint cu ceva d-na Karina? Nu meriti cumva recenzia asta? N-am exagerat cu nimic! Ai scris ca ultim de tiganii, injurii fiecare cativa cuvinte, si apoi spui si ca nu ai exagerat nimic?Mata te a invatat sa fii educat asa? Brava ea! probabil de asta esti asa de suparat cu "prostituate". Ala nu i recenzie, i tigan de zona ca face scandal si stringa injurii fara oprire, si sa repeta in reluare, ai scris același chestii pe 2-3 ori. Si, tii minte ca daca ea si colege ei sunt prostituate, tu esti un curvar, cu atat mai mult il injurii pe subject asta cu atat mai mult te injurii singur, indirect.
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 27, 2017 mai are anunt pe anuntul.roBaga si tu un link, te rog
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 sa cauti numar de topic pe anuntul.ro era prea dificil? http://www.anuntul.ro/anunturi?search%5Bquery%5D=0731765247
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 27, 2017 sa cauti numar de topic pe anuntul.ro era prea dificil? http://www.anuntul.ro/anunturi?search%5Bquery%5D=0731765247Am crezut ca si-a schimbat numarul dupa toata povestea, d-aia intrebam
constantin44 Reputație: 122 Postat Iunie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2017 mai activeaza?
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 mai activeaza? sa i suni i prea complicat?
dannebunu33 Reputație: 23 Postat Iunie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2017 Eu am luat a-2-a oara tzeapa cu ea. Deja este nesimtire. Am vorbit ieri cu ea, am agreat intalnire azi la ora 10.00. Am trimis mesaj la ora 09.00 ca sa ii confirm intalnirea.Cand am ajuns in zona am sunat-o ca sa imi explice cum sa ajung. Niciun raspuns. Dat mesaj si sunat din nou peste 5 min, niciun semn. DE EVITAT!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 am ajuns si eu la doamna Magda pe care o aveam de mult pe lista si vroiam sa o cunosc. Am fost placut surprins sa intalnesc o doamna in adevaratul sens al cuvantului. locatia este undeva langa posta vitan intr-un bloc civilizat. Am rugat-o pe doamna sa ma primeasca in rochia neagra si ciorapii negri cu banda din poze si s-a conformat.m-a asteptat dupa usa si m-a invitat in camera de ostilitati unde este semiintuneric. Am socializat putin observand ca e destul de timida fiind prima oara cand ne vedem. dupa vreo 10 minute de amabilitati m-am asezat langa ea pe pat si am inceput sa o mangai pe coapse si pe sani. Din initiativa ei, s-a apropiat de mine pentru un FK. ne-am ridicat apoi in picioare si am inceput sa o mangai pe fese. A inceput sa se incalzeasca si dupa vreo 2 minute s-a intors cu spatele si a inceput sa se frece de mine. Eram avizat ca ii place mai mult pe la spate.i-am ridicat rochia si am inceput un cunillingus sirguincios. Doamna incepuse sa geama. I-am aplicat si usoare palmute si am muscat-o usor de buci. parea sa ii placa pentru ca se incalzise si imi spunea sa ii vorbesc si sa o fut. II cer sa puna prezervativul si apoi asa cum era o lipesc de sifonier si o penetrez in picioare pe la spate. deja gemea natural cred eu.Ttecem apoi pe pat si doamna se intinde pe burta. II dau in continuare la buci si apoi o asez pe o parte avand vedere perfecta la coapsele ei. Continui sa o penetrez dintr-o parte si ii introduc usor in deget in cur. Nu zice nici nu nici da si continui sa avansez pe masura ce se excita tot mai tare si anusul se dilata vizibil. Pompez inca vreo 3-4 minute si degetul meu ajunge pe nesimtitte cu totul in anusul ei. gemea si o simt cum are un orgasm zguduitor. O las sa isi dea drumul, o pun pe burta si dau tare timp in care o pleznesc peste buci. Cand simt ca ejaculez, imi scot scula, scot prezervativul si ejaculez pe fesele ei. pt mine a fost o experienta f placuta cu o doamna civilizata si sexi pt ca mie imi plac maturele cu forme. E draguta si la fata si ai ce sa discuti cu ea. Si acum notelefizic 8-9 (IMI PLAC VOLUPTOASELE)oral nu am facutnormal 8-9anal Nu stiu oficial nu face (eu am testat doar cu degetul)locatie 8GFE 10 Implicare 9-10 (probabil ca am avut o chimie cu ea)pret am lasat din proprie initiativa 150 lei pt o ora un numar
miclitza Reputație: 40 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 29, 2017 Cand ai fost ? Ca parca se retrăsese.. Si ce număr de tel are ca nu am mai gasit niciun anunt recent cu nr din topic ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Cand ai fost ? Ca parca se retrăsese.. Si ce număr de tel are ca nu am mai gasit niciun anunt recent cu nr din topic ?am fost cred ca undeva pe 12-13 decembrie la pranz. nu s-a retras.
se2kill Reputație: 5 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 am ajuns si eu la doamna Magda pe care o aveam de mult pe lista si vroiam sa o cunosc. Am fost placut surprins sa intalnesc o doamna in adevaratul sens al cuvantului. locatia este undeva langa posta vitan intr-un bloc civilizat. Am rugat-o pe doamna sa ma primeasca in rochia neagra si ciorapii negri cu banda din poze si s-a conformat.m-a asteptat dupa usa si m-a invitat in camera de ostilitati unde este semiintuneric. Am socializat putin observand ca e destul de timida fiind prima oara cand ne vedem. dupa vreo 10 minute de amabilitati m-am asezat langa ea pe pat si am inceput sa o mangai pe coapse si pe sani. Din initiativa ei, s-a apropiat de mine pentru un FK. ne-am ridicat apoi in picioare si am inceput sa o mangai pe fese. A inceput sa se incalzeasca si dupa vreo 2 minute s-a intors cu spatele si a inceput sa se frece de mine. Eram avizat ca ii place mai mult pe la spate.i-am ridicat rochia si am inceput un cunillingus sirguincios. Doamna incepuse sa geama. I-am aplicat si usoare palmute si am muscat-o usor de buci. parea sa ii placa pentru ca se incalzise si imi spunea sa ii vorbesc si sa o fut. II cer sa puna prezervativul si apoi asa cum era o lipesc de sifonier si o penetrez in picioare pe la spate. deja gemea natural cred eu.Ttecem apoi pe pat si doamna se intinde pe burta. II dau in continuare la buci si apoi o asez pe o parte avand vedere perfecta la coapsele ei. Continui sa o penetrez dintr-o parte si ii introduc usor in deget in cur. Nu zice nici nu nici da si continui sa avansez pe masura ce se excita tot mai tare si anusul se dilata vizibil. Pompez inca vreo 3-4 minute si degetul meu ajunge pe nesimtitte cu totul in anusul ei. gemea si o simt cum are un orgasm zguduitor. O las sa isi dea drumul, o pun pe burta si dau tare timp in care o pleznesc peste buci. Cand simt ca ejaculez, imi scot scula, scot prezervativul si ejaculez pe fesele ei. pt mine a fost o experienta f placuta cu o doamna civilizata si sexi pt ca mie imi plac maturele cu forme. E draguta si la fata si ai ce sa discuti cu ea. Si acum notelefizic 8-9 (IMI PLAC VOLUPTOASELE)oral nu am facutnormal 8-9anal Nu stiu oficial nu face (eu am testat doar cu degetul)locatie 8GFE 10 Implicare 9-10 (probabil ca am avut o chimie cu ea)pret am lasat din proprie initiativa 150 lei pt o ora un numar Salutare ,si mie imi plac voluptoasele. Cu aproximatie despre doamna, inaltime greutate ? Multumesc.
miclitza Reputație: 40 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 29, 2017 Acelasi nr de telefon ? Repet, nu am gasit niciun anunt recent cu nr.din topic si mi se pare cam suspect ca au trecut 6 luni de la ultima postare si nimic dupa...Oricum mulțumim pt recenzie, frumoasa recenzia si se pare ca doamna s-a cam pufait odată cu festinul sărbătorilor. 1
strong Reputație: 1138 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 Acelasi nr de telefon ? Repet, nu am gasit niciun anunt recent cu nr.din topic si mi se pare cam suspect ca au trecut 6 luni de la ultima postare si nimic dupa...Oricum mulțumim pt recenzie, frumoasa recenzia si se pare ca doamna s-a cam pufait odată cu festinul sărbătorilor. Era "pufaita" de mult ;) . Si activeaza foarte rar :) . 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2017 Postat Decembrie 29, 2017 Salutare ,si mie imi plac voluptoasele. Cu aproximatie despre doamna, inaltime greutate ? Multumesc.1,75 metri, vreo 65 kg estimez eu bine proportionata nu grasa.
constantin44 Reputație: 122 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2017 care e nr bun?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2017 Postat Decembrie 30, 2017 care e nr bun?0731765247. eu pe asta am sunat.
henzo mondialu Reputație: 1241 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 2, 2018 O recomand pe această doamnă, am fost la ea de cateva ori, pentru cei cărora le plac doamnele mature le spun că trebuie să o viziteze :) 2
miclitza Reputație: 40 Postat Ianuarie 3, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 3, 2018 La ce număr a-ti sunat mai nene căci la cel din titlu nu deloc..si ultimul anunt e din 2016 pe numărul ăsta
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 La ce număr a-ti sunat mai nene căci la cel din titlu nu deloc..si ultimul anunt e din 2016 pe numărul ăstaeu am scris si mai sus ca la numarul ala am sunat 0731765247. poate o fi fata plecata de sarbatori. ce sa zic? acum 3 saptamani am prins-o relativ repede dupa doua apeluri.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum