Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Uite cum sta ea cu :fish12

O cunosc pe Carina, nu e genul ei. Carina e o doamna cu prea mult bun simt.

Intr-adevar, a lipsit o vreme din motive personale. Cineva si-o fi inchipuit ca, daca a disparut din peisaj, ii poate folosi pozele. Pentru mine are sens ce spune.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dubios topic si controversat. Poate titulara sa ne lamureasca ? Servicii, program si tarife actualizate ? 

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Da Karina, ar fi bun un update cum spune Strong.

😊

• Like 4
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Culmea este ca anuntul apare in continuare pe AT iar poza este a Magdei cu am cunoscut-o eu cand lucra in Mosilor si apoi la Bucur Obor .Si inca o coincidenta Adresa cuplului Baba Novac/ Dristor.

0721 008 723  in momentul asta am sunat si am vorbit cu el,am intrebat daca poza este a ei si este reala si mi-a spus ca da . I-am spus ca o vreau numai pe ea . 200 ron ora numai oral si normal. el este activ.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti , Unirii-Calea Vitan
Postat

Buna dimineata! Asa cum am spus,nu lucrez la cuplu.......serviciile sunt aceleasi: sex oral si normal protejat cu diverse fantezii acceptate ,in limita bunului simt,totul inseamna 150/h si locatia se afla la Baba Novac.Pentru alte detalii suna la nr de tel:0731765247......programul de azi este:9-11...13.30-18.30.....Zi buna !

• Like 2
Postat

Culmea este ca anuntul apare in continuare pe AT iar poza este a Magdei cu am cunoscut-o eu cand lucra in Mosilor si apoi la Bucur Obor .Si inca o coincidenta Adresa cuplului Baba Novac/ Dristor.

0721 008 723  in momentul asta am sunat si am vorbit cu el,am intrebat daca poza este a ei si este reala si mi-a spus ca da . I-am spus ca o vreau numai pe ea . 200 ron ora numai oral si normal. el este activ.

Asa si de ce nu ai mers acolo sa vezi ce se intampla?Trebuia sa ma suni inainte sa postezi pe topicul meu......
Postat

Eu am sa-ti spun tot Magda ,dacă nu te superi.Nu ești nevastă mea ca să merg eu sa-ti rezolv problemă.Eu am sunat să văd despre ce este vorba ,rezi ca nu am făcut destul? Trebuia să suni tu să vorbești să nu-ti mai fure pozele sau și mai bine dădeai anunț pe AT cu nr lor de țel.și scriai în anunța ca ti-ar furat pozele

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Eu am sa-ti spun tot Magda ,dacă nu te superi.Nu ești nevastă mea ca să merg eu sa-ti rezolv problemă.Eu am sunat să văd despre ce este vorba ,rezi ca nu am făcut destul? Trebuia să suni tu să vorbești să nu-ti mai fure pozele sau și mai bine dădeai anunț pe AT cu nr lor de țel.și scriai în anunța ca ti-ar furat pozele

(rezi) crezi    (  de țel.și scriai în anunța ca ti-ar furat pozele) de telefon si scriai in anunt ca ti-au furat pozele ( greselile sunt din cauza tabletei acum sunt acasa si am modificat cu ajutorul laptopului )

• Like 1
  • Minus 3
Postat

0727954102   99% ASTA ESTE NR CELEI CARE TI-A FURAT POZELE

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Offff,Doamne! Ce se intampla,oameni buni,cu voi?...Nu mai exista omenie,bun simt,colegialitate,prietenie,....nimic! Sunt trista si dezamagita ,,.,.poate nu e locul unde.mi pot exprima trairile,dar asta simt....

• Like 3
Postat

Offff,Doamne! Ce se intampla,oameni buni,cu voi?...Nu mai exista omenie,bun simt,colegialitate,prietenie,....nimic! Sunt trista si dezamagita ,,.,.poate nu e locul unde.mi pot exprima trairile,dar asta simt....

Cand spui ce spui te referi la mine care am dat 100 de telefoane ca sa-ti spal onoarea si am reusit pana la urma sa aflu cine ti-a furat identitatea?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu,nu m.am referit la tine....mai multe stranse,dar oricum,nici pe tine nu te inteleg ptr ca dupa cum ai procedat ai lasat impresia ca .mi vrei rau,mai ales ca spui ca ne cunoastem era mai simplu sa ma suni si atunci se lamurea totul....

Postat

De ce sa-ti vreau raul? avem ceva de impartit? Ti-am vazut poza si anuntul cu cuplu si m-ai dat pe spate. De aceea l-am postat.Eu nu te inteleg ai dat si astazi anunt cu tine dar nu ai dat cu cei care ti-au furat pozele? pentru ca si ala da incontinuare anunt cu cuplu.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu,nu m.am referit la tine....mai multe stranse,dar oricum,nici pe tine nu te inteleg ptr ca dupa cum ai procedat ai lasat impresia ca .mi vrei rau,mai ales ca spui ca ne cunoastem era mai simplu sa ma suni si atunci se lamurea totul....

Daca te sunam stiam numai noi doi , ceilalti care iti vedeau pozele credeau ca o faci in cuplu.Asa dupa ce am postat anuntul cu cuplu toti cei care au citit conversatia noastra plus ce am descoperit eu dand telefoane si-au dat seama despre ce este vorba,adica ca nu esti tu

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Buna ziua! Astazi sunt in locatie pana la orele 20.00....0731765247 este nr de tel. ...zi frumoasa!

Postat

Buna sa va fie inima!! Desigur,ca a mea! Dragii mei,de ceva timp nu am intrat pe forum,asa ca ,va salut respectuos si tin sa va anunt ca am schimbat locatia.....serviciile au ramas aceleasi ca si cadoul numai ca,locatia se afla in zona Unirii-Calea Vitan.....Zi buna si frumoasa!

• Like 3
Postat

Buna,ce faci?

Buna! Sunt bine,tu?
Postat

Buna! Sunt bine,tu?

Imi pare rau ca nu al mesagerie privata dar veneam la tine cand erai pe mosilor si apoi la obor ,daca pastrezi numerele in agenda ai sa ma gasesti bucatar hotel Royall acum stii cu cine vorbesti?

• Minus 3
Postat

Cred ca faci o confuzie.....eu nu memorez numerele de telefon ,decat pe.acelor pe care nu doresc sa.i revad si cum nu esti pe lista neagra ....probabil ne.am inteles cumva

Postat

Buna fata draga, ai mai lucrat si tu la tine un pic ? Ma refer la face-look si atitudine ? Ia zi si uimeste-ne.  ;)

Postat

Buna fata draga, ai mai lucrat si tu la tine un pic ? Ma refer la face-look si atitudine ? Ia zi si uimeste-ne.  ;)

Vad ca si-a schimbat atitudinea pe care o avea in urma cu trei ani cand era pe Mosilor si mergeam la ea de cel putin doua ori pe saptamana

• Minus 3

Postat

Vad ca si-a schimbat atitudinea pe care o avea in urma cu trei ani cand era pe Mosilor si mergeam la ea de cel putin doua ori pe saptamana

Pai ce-ai gasit la ea, in afara de corp robust de handbalista si tate medii spre mari ? Eu am fost anul trecut si era fake, mai bine cu gluga...atitudine plm...nimic deosebit. Vezi recenzia mea !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...