andra98 Reputație: 126 Postat August 15, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Partajează Postat August 15, 2020 Buna ma numesc Andra am 20 de ani si ma adresez domnilor manierati. sunt o domnisoara sexy dulce si comunicativa, respectoasa si ofer domnilor o companie placuta...daca vrei sa evadezi din rutina zilnica pentru asta ma aflu aici...in orice moment atenta la nevoile tale fara graba curata si discreta cu mine poti sa iti indeplinesti fantezile pe care le ai...lasă-mă pe mine sa ma ocup de tot tie iti ramane doar sa apelezi cu incredere numarul de telefon 0724750451 Serviciile mele sunt : de oral, normal,diferite pozitii ,masaj de relaxare ,69.. 150 finalizarea ,300 ora 1 Link spre comentariu
master_blade Reputație: 732 Postat August 15, 2020 Oras:Himmelsdorf Oras:Himmelsdorf Partajează Postat August 15, 2020 Daca se poate sa pui mai multe detalii despre servicii, ar fi perfect :)FK...?ON/OPAP, daca este cazulCIM;COB; COF ? Spor sa ai...! Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 16, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 16, 2020 disponibila !! pt programari va astept pe wap sau telefonic 1 Link spre comentariu
altadata Reputație: 4456 Postat August 16, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 16, 2020 https://nimfomane.com/forum/topic/139409-andra-0724750451/page-1 1 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 16, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 16, 2020 serviciile sunt de oral normal diverse pozitii masaj de relaxare 69 sarutari corporale finalizare corporala ,nu fac anal si nici finalizare orala iar pretul este 150 cu 300 ora 😘 2 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 16, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 16, 2020 hei !! 😠va astept poza facuta in locatie pentru confirmarea pozelor si programari va astept pe wap pup 😘😘 2 Link spre comentariu
Vizitator yoyo14 Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 https://nimfomane.com/forum/uploads/monthly_12_2019/post-301221-0-51411500-1575968531.jpg https://nimfomane.com/forum/uploads/monthly_09_2019/post-301221-0-85147000-1567767398.jpg Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 16, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 16, 2020 😠2 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 17, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 17, 2020 disponibila va astept !! 🤩🤩 2 Link spre comentariu
duldix Reputație: 15 Postat August 17, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 17, 2020 The number is not in service. Încerc să iau legătura cu tine, însă nu-ți funcționează telefonul. Link spre comentariu
duldix Reputație: 15 Postat August 17, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 17, 2020 The number is not in service. ÃŽncerc să iau legătura cu tine, însă nu-ți funcționează telefonul.Intr-un final a funcționat. Proaspăt ieșit, scriu acum că ulterior uit. Asta cred că e o recenzie ce o să vă fie de ajutor, cel puțin partial. O să încerc sa combin obiectivismul cu subiectivismul. Sper sa-mi iasă, rămâne la aprecierea fiecăruia. Domnișoara in cauza, Andra. Aspect fizic plăcut, nimic care sa te dea pe spate. Drăguța la față, sânii au pierdut puțin lupta cu gravitația, fundul slab tonifiat. Modalitate de contact: telefonic, solicitat o programare, inițial nu s-a putut la ora propusă de mine, ulterior și-a reconsiderat poziția, asta in cadrul aceluiași apel. Ajuns la fata locului, am așteptat aproximativ 15min. (pentru reîmprospătare din câte am înțeles- banuiesc ca mai fusese un co-futăcios înainte). Eu sunt punctual de fiecare data, poate prea punctual cateodata. Așa ca, nu apreciez așteptarea. De apreciat, ca odată ajuns sus, m-a întrebat dacă rămân. Suspecta întrebarea, n-am mai “patit-oâ€. Locație: blocul ACR pe V. Milea, din câte se pare noua/proaspăta colega cu Larissa. Nu sunt prea multe de spus despre locație. Bloc vechi, renovat in interior pe repede înainte, rămas puțin in urma cu tendințele. Patul e de punctat, care merita fix nota 4. Moale rău, in care ți se afunda genunchi ca-n mlaștina, reducându-ți posibilitatea de a fi “viteazâ€. După igienizarea aferentă, am intrat in dormitor. N-am apucat sa-mi trag sufletul, ca Andra era deja naked. Okkkk. Ma dezbrac și eu. Ca o paranteza, solicitasem cand eram in drum spre ea, o lenjerie intimă neagră. A avut într-adevăr un body negru tras peste niște bikini verzi(cred ca cei din poze), pe care l-am văzut fix in drumul spre baie. OP (nu face ON): Slăbuț. Fără atenție la OO, nici un fel de simțuri, o chestie mecanica care mai mult deranjează decât provoacă plăcere și care a durat vreo 5-7min. Ma bucur ca s-a oprit, totuși. 😂😜. Ma rog, aici poate sunt eu subiectiv. Nota: 5 ( sa nu rămână corigenta) NP: am început cu LOT care cred ca a ținut vreo 40sec. Cu indulgenta 1min. La recomandarea ei am schimbat in misionar, unde am și finalizat. M-am grăbit singur, practic, ca n-aveam nici un motiv sa mai încerc alta pozitie, riscam astfel sa nu mai termin deloc, așa mi s-a luat. COM și CIM evident ca nu face, de COB n-am mai întrebat de teama sa nu-mi pierd cheful de tot. 150fin/300h DTD : 20min. Un fast-fuck clasic, negrăbit fiind de dameză, ci doar de ambient, atmosfera, servicii. Halat: 200ron Per ansamblu, o experiența pe care categoric nu as repeta-o, nici sub forma de Bonus. Multă bafta, Andra. Ca sfaturi: -când n-ai activitate sexuală, găsește una fizica. Ca-i păcat de fundu’ ăla sa nu-l tonifiezi puțin. -când ești rugată sa porți ceva și accepți, fa-o pana la capăt. 4 1 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 17, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 17, 2020 🤩 1 Link spre comentariu
alexco19 Reputație: 119 Postat August 17, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 17, 2020 Vreau să mă alătur colegului duldix.Mai bine nu se putea caracteriza experiența avută de el, respectiv de mine cu o zi înainte.GFE = 0Fastfuck = 100% Link spre comentariu
-jonny- Reputație: 2942 Postat August 17, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Partajează Postat August 17, 2020 Sincer as fi slobozit "jonny-șorii" pe țâțele alea...dar nu prea merita din câte se vede. Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 17, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 17, 2020 cu unul ca tine nu as intra nici platita ... vai de tine la cati au fost la mine nu au mai fost asa deranjati ca voi sa scrie tot asa nesatisfacuti ca voi au fost si eu la fel am fost o nepriceputa .. dar dc nu v o luati voi la laba astia asa figuranti ..la ce va mai duceti la femeii ..v am spus serviciile mele daca nu ca convine servisul meu nu mai veniti ca apoi sa comentati urat nici eu nu sunt obligata sa va suport pe unii .. atunci cand veniti la o femeie veniti si voi ingrijiti ca apoi sa fie totul ok ..ca sa nu va mai plageti atat Link spre comentariu
-jonny- Reputație: 2942 Postat August 17, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Partajează Postat August 17, 2020 Nu ca nu le convine "servisul" tău. Nu le convine atitudinea ta.Am mai fost eu asa în control cu igiena pusa la punct în orice detaliu doar ca să nu aibă fata ce comenta. Sa vedem dacă se mai leagă de aia. Momentan nu îmi permite timpul. Și dacă nu ai întra nici plătită cu unii ca ei, de ce ai întrat totuși. Ai făcut fix ce ai zis ca nu ai face. Bravo ție! Link spre comentariu
-jonny- Reputație: 2942 Postat August 17, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Partajează Postat August 17, 2020 Și nu cred ca comentează doar sa se afle în treaba. Te-au vizitat, aia a fost experienta lor cu tine. Așteptăm o recenzie care sa zică și de bine. Dacă tot te lauzi ca problema a fost la clienți și nu la tine, atunci trebuie sa apară și o recenzie pozitiva. Mult spor! Link spre comentariu
Vizitator yoyo14 Reputație: 0 Postat August 17, 2020 Partajează Postat August 17, 2020 Si invata limba Romana :D Link spre comentariu
zafon Reputație: 370 Postat August 17, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 17, 2020 E clar....La cum ai vorbit Andra98, eu personal te evit...Bafta la prostit fraierii! E plin de ei.... 1 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 17, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 17, 2020 fund "netonifiat" 😛😘 1 Link spre comentariu
artzabala Reputație: 878 Postat August 18, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 18, 2020 Este o vorba.. "atitudinea conteaza" :). Atunci cand nu`ti place de persoana care iti trece pragul, poti sa`l refuzi politicos..sa-i spui ca nu se incadreaza in categoria de clienti pe care tu o astepti. DAR, tu ai preferat sa le iei banii, ca apoi sa fii papusa gonflabila. "Succesuri" pe mai departe...erai si pe lista mea... 3 1 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 18, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 18, 2020 😘😘 2 Link spre comentariu
artzabala Reputație: 878 Postat August 18, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat August 18, 2020 Am primit un "-" de la distinsa domnisoara :)) Cred ca nu o sa mai pot dormi la noapte.... nasol 1 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 18, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 18, 2020 hei 😘 2 Link spre comentariu
andra98 Reputație: 126 Postat August 19, 2020 Oras:universitate Oras:universitate Autor Partajează Postat August 19, 2020 🤩 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum