josephseed Reputație: 934 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 In Cluj nu esista TS. Nu au fost niciodata. Anunturile sunt in 99% din cazuri false si o sa dai garantat de ceva perucati in cel mai bun caz. Singura sansa sunt vizitele care sunt extrem de rare. Poti intreba fetele de ce. Momentan e Zayress care e la inceput de tot spre TS, dar exista suspiciuni de HIV/SIDA si refuza sa puna la dispoziie analizile aici sau in privat.Asa ca iti recomand stai linistit pana vine cineva verificat si de incredere.
raisavagexx Reputație: 657 Postat August 23, 2020 Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Telefon: 0758 773 871 Oras:Mereu in pula Postat August 23, 2020 In Cluj nu esista TS. Nu au fost niciodata. Anunturile sunt in 99% din cazuri false si o sa dai garantat de ceva perucati in cel mai bun caz. Singura sansa sunt vizitele care sunt extrem de rare. Poti intreba fetele de ce. Momentan e Zayress care e la inceput de tot spre TS, dar exista suspiciuni de HIV/SIDA si refuza sa puna la dispoziie analizile aici sau in privat.Asa ca iti recomand stai linistit pana vine cineva verificat si de incredere. Hei ,e urat sa acuzi gratuit Pentru a v-a convinge ca sunt perfect SĂNĂTOASĂ ,am postat analizele pe topicul meu iepurași. :* Plus de asta va acord telefonul meu la locație,sa accesați linkul de la clinica de pe email O sa revin in Cluj la iepurași mei dotații,cu multă pofta :*
josephseed Reputație: 934 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Nu am acuzat. Am spus doar ca existau suspiciuni datorita faptului ca la momentul respectiv, refuzai sa postezi analizele atat public, pe forum, cat si cand iti erau cerute pe whatsapp. Ulterior le-ai postat si totul e OK. Se pot vedea pe topicul tau. Numai bine 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum