sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Eu da! Intre o prompterista scorpie pesedista si un matematician natang manevrat de penelisti, il votez pe marinar! Astea sunt singurele doua manele care imi plac, mai ales ca le provoaca greata pesedistilor si penelistilor! :)))) =)))) 1
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Postat August 15, 2020 Basescu e singurul care le-a produs cosmaruri penelistilor si pesedistilor. 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2020 Doaneeee lasa politica nu este de tineNu votez cu nimeni nici un candidat nu ma reprezinta
Vizitator clexaish17 Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Basexu s-a bagat la primarie doar casa re-negocieze combinatia cu Costanda pah care a facut-o acu aproape doozeci da ani cu parcu BordeiSi casa o scape pa Nutzi de puscarie dupe combinatia cu Greenfield, si spaga baiatului de la Hidroelectrica. A scapat-o doar de problema cu gala Bute, mai are de muncit baiatu, nu a reusit in 10 ani sa o scape de toate nonorocirile an care s-a bagat ea cu Cocoshelu, a trebuit sa depuna mai multa munca supt birou lui cand ii sugea maciuca aia jegoasa si hrapanoasa de marinar sifilitic, nu-i asa v-shits? tu stii cel mai bine treaba cu pula jegoasa de marinarAsa ideea e ca daca iese Base primar, prioritatea lui nomero uno va fi sa il ampace pa Costica, ceea ce anseamna ca va trebui sa anlocuiasca pa toti consilierii locali ai primariei cu lakeii sai, pentru ca la ora actuala, aia o sapa la greu pa Fifi Sarma, intentionat voteaza negativ decizia de ai da la labagiu ala da pa cartieru francez datoria aia da 90 milioane da euro, pentru ca stiau ca zdreanta aia da Fifi a futut banii pentru Costica, pa Catedrala Prostimii, pa autobuze turcesti la mana a doua luate ca "noi" pa stimulente sociale, pa piste de biciclete desenate la misto, si cam atat, restu baniilor spalandu-i prin cele 100 da firme infintate pa numele rudelor ei si alde Pandele.Numai asa cu lakeii sai, va reusi Base sa ai dea cei 90 milioane da euro lu Cosntanda, pentru ca stie ca prefera sa faca asta, decat sa ai dea un teren da 15000 da metri patrati, ceea ce presupune un potential de investitie MAMUT!, care va face profit de peste 100 milion da euro lejer, daca e facut cu cap si de catre dezvolatorul corect, vorbim de apartamente, birouri, centre comerciale, spatii de recreere, astea aduc banii adevarati, iar aia zgarciti din politica nu vor sa se antample asa ceva... prefera sa piarda 90 milioane de euro decat sa ii lase lu Costica banii, de asta tot voteaza negativ, de asta Fifi se chinuie sa se lepede cat mai repede de terenu ala ca sa zica apoi ca a salvat bucurestiu in campania electorala din ghearele lui Basescu si Videanu care au orchestrat santajul asta impotriva ei de au lasat-o pe saraca DUAMNA cu nenorocirea asta pe cap!
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Postat August 15, 2020 Basexu s-a bagat la primarie doar casa re-negocieze combinatia cu Costanda pah care a facut-o acu aproape doozeci da ani cu parcu BordeiSi casa o scape pa Nutzi de puscarie dupe combinatia cu Greenfield, si spaga baiatului de la Hidroelectrica. A scapat-o doar de problema cu gala Bute, mai are de muncit baiatu, nu a reusit in 10 ani sa o scape de toate nonorocirile an care s-a bagat ea cu Cocoshelu, a trebuit sa depuna mai multa munca supt birou lui cand ii sugea maciuca aia jegoasa si hrapanoasa de marinar sifilitic, nu-i asa v-shits? tu stii cel mai bine treaba cu pula jegoasa de marinarAsa ideea e ca daca iese Base primar, prioritatea lui nomero uno va fi sa il ampace pa Costica, ceea ce anseamna ca va trebui sa anlocuiasca pa toti consilierii locali ai primariei cu lakeii sai, pentru ca la ora actuala, aia o sapa la greu pa Fifi Sarma, intentionat voteaza negativ decizia de ai da la labagiu ala da pa cartieru francez datoria aia da 90 milioane da euro, pentru ca stiau ca zdreanta aia da Fifi a futut banii pentru Costica, pa Catedrala Prostimii, pa autobuze turcesti la mana a doua luate ca "noi" pa stimulente sociale, pa piste de biciclete desenate la misto, si cam atat, restu baniilor spalandu-i prin cele 100 da firme infintate pa numele rudelor ei si alde Pandele.Numai asa cu lakeii sai, va reusi Base sa ai dea cei 90 milioane da euro lu Cosntanda, pentru ca stie ca prefera sa faca asta, decat sa ai dea un teren da 15000 da metri patrati, ceea ce presupune un potential de investitie MAMUT!, care va face profit de peste 100 milion da euro lejer, daca e facut cu cap si de catre dezvolatorul corect, vorbim de apartamente, birouri, centre comerciale, spatii de recreere, astea aduc banii adevarati, iar aia zgarciti din politica nu vor sa se antample asa ceva... prefera sa piarda 90 milioane de euro decat sa ii lase lu Costica banii, de asta tot voteaza negativ, de asta Fifi se chinuie sa se lepede cat mai repede de terenu ala ca sa zica apoi ca a salvat bucurestiu in campania electorala din ghearele lui Basescu si Videanu care au orchestrat santajul asta impotriva ei de au lasat-o pe saraca DUAMNA cu nenorocirea asta pe cap!si de Nicusor ce stii?Am auzit ca si el e manevrat de niste baieti smecheri si rechini imobiliari.Nu cred ca a ajuns candidatul PNL asa pe degeaba. 1
Vizitator clexaish17 Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Ah si basexu a reusit ceea ce putini au reusit, ma rog poate si IsarescuSa faca dosarul sau de securitate de la CNSAS sa dispara, ma rog el a facut o flota antreaga sa dispara, asa ca a fost un fleac sa faca un dosar sa dispara!
Vizitator clexaish17 Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 si de Nicusor ce stii?Am auzit ca si el e manevrat de niste baieti smecheri si rechini imobiliari.Nu cred ca a ajuns candidatul PNL asa pe degeaba.da normal an pula mea ca Nicusor e un beta-cuck infect cum sunt toti USRistii si votantii saiNu vezi cum rage ca untimu ratat de 6 ani de zile ca primaria demoleaza cu tare, ca primaria distruge monumente bla bla bla?Normal ca e marioneta unor rechini imobiliari fara coaie cu interese care il pun pe marioneta asta docila cumparata pe bani grei, sa fie mesagerul lor si sa dea an cap la orice primar, ca e Oprescu, ca e Fifi, pentru ca rechinii aia in loc sa investeasca in campania sa electorala, investesc in cum sa fure la materiale la dezvoltatorii casa cada blocu la primu cutremur cat mai eficient!Noroc cu PNL care a intrat an scena si l-a mai propulsat an sondaje, ca daca candida an continuare supt umbrela USR, nici macar nu se vorbea de scenariul "daca iese Nicusor primar"Plm an 2016 toti al luau la pula pentru ca a pierdut an fatza unei femei, iara anainte de asta, tot dadea cu pietre an Oprescu si ala se caca pe el de ras, ma rog pana a venit DNA peste el pentru spagile alea si apoi nu a mai ras, a plans :)))Au fuzionat azi USR cu PLUS, pana mea ati dai seama ce fericiere e an PNL acum ca Orban are si mai multi lakei care sa ai faca afacerile sale cu fonduri europene la negru si sa ai sustina proiectele de carciumi an care sa se rupa an dans la fiecare petrecere?Si sa ai asfalteze firmele de stat toate strazile unde sa faca pa fiecare strada cate un accident, ca bozgoru e praf la sofat... dc plm nu are sofer personal nush, a futut un pieton in iarna lu 2005 si a rasturnat masina an 2012, cat de cretin sa fii babaiatule?
sonic1 Reputație: 537 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Tot în gluma ne-o luam... orice am vota. Dar sa votezi handicapați... mai bn. stam acasă. 3
cocalaru20 Reputație: 19 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Normal ca e marioneta unor rechini imobiliari fara coaie cu interese care il pun pe marioneta asta docila cumparata pe bani greiCorectie boss, n-au dat bani i-au dat o muie si el fiind sugaci din fire s-a bucurat.Nu vezi ca pana si Barna i-a facut uro activ?
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Postat August 15, 2020 Nicusor s-ar putea sa piarda si sa iasa tot Firea .Sunt deja prea multi candidati: Basescu, Tariceanu, Catarama, Sarbu de la Ponta, Laufer, Floriiiiiiiiiiiin Caliiiiiiineeeeeeeeeescuuuuuuuu, Stanoevici, Croita. Am impresia ca astia s-au vorbit intre ei sau sunt propulsati de SRI-istii pro-PSD ca sa-i fure voturile lui Nicusor si astfel sa iasa Firea. Nu cred ca Nicusor mai are sanse. Prestatia lui si discursurile sunt mai mult decat jenante. Certurile dintre Firea-Ponta-Tariceanu sunt manevre ca sa nu iasa Nicusor. Firea are oricum electoratul asigurat. A fost votata de 250 000 in 2016 si chit ca au mai murit vreo cateva mii de pensionari, tot o sa obtina vreo 200 000 voturi. Cred ca iese si cu 190 000. Are voturi asigurate de la toti pensionarii pesedisti din Bucuresti, de la toti bugetarii, de la toti preotii, interlopii, patronii evazionisti, inclusiv de la feministe, dar mai ales de la paznici si lucratorii de la spatii verzi angajati prin companiile municipale create de ea. Nicusor care a obtinut 175 000 de la IT-isti, studenti, ONG-isti si majoritatea tinerilor in 2016 ar putea sa ia chiar mai putin, pentru ca multi au mai emigrat de atunci, iar majoritatea vor sta acasa sau vor vota cu Basescu de scarba fata de PNL. Multi tineri si-au bagat pula in ea de politica. . PNL-ul la ora actuala e foarte detestat, iar rezultatele vor fi un soc pentru ei in ciuda sondajelor. Pe PNL-isti oricum nu-i intereseaza Bucurestiul si sa-si bata capul cu toata interloparimea. Se multumesc cu Ardealul si de acolo obtin bani frumosi. Basescu ar putea sa ia vreo 60 000 de voturi, cam cat a luat Tucescu sau Predoiu in 2016, poate chiar mai mult, poate chiar mai mult, vreo 90 000 daca Plicusor mai apare la TV sa se faca de ras. Ponta ar putea sa ia 10 000 de voturi de la votantii de stanga ai lui Nicusor, iar Tariceanu.....minim vreo cateva sute ......adica pe bune, cine dracu l-ar vota pe asta in afara de membrii partidului sau si familie? Cred ca mai mult o sa ia FLORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN CAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIINEEEEEEEESCUUUUUUUU! 1
cocalaru20 Reputație: 19 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Nicusor s-ar putea sa piarda si sa iasa tot Firea .Sunt deja prea multi candidati: Basescu, Tariceanu, Catarama, Sarbu de la Ponta, Laufer, Floriiiiiiiiiiiin Caliiiiiiineeeeeeeeeescuuuuuuuu, Stanoevici, Croita. Am impresia ca astia s-au vorbit intre ei sau sunt propulsati de SRI-istii pro-PSD ca sa-i fure voturile lui Nicusor si astfel sa iasa Firea. Nu cred ca Nicusor mai are sanse. Prestatia lui si discursurile sunt mai mult decat jenante. Certurile dintre Firea-Ponta-Tariceanu sunt manevre ca sa nu iasa Nicusor. Firea are oricum electoratul asigurat. A fost votata de 250 000 in 2016 si chit ca au mai murit vreo cateva mii de pensionari, tot o sa obtina vreo 200 000 voturi. Cred ca iese si cu 190 000. Are voturi asigurate de la toti pensionarii pesedisti din Bucuresti, de la toti bugetarii, de la toti preotii, interlopii, patronii evazionisti, inclusiv de la feministe, dar mai ales de la paznici si lucratorii de la spatii verzi angajati prin companiile municipale create de ea. Nicusor care a obtinut 175 000 de la IT-isti, studenti, ONG-isti si majoritatea tinerilor in 2016 ar putea sa ia chiar mai putin, pentru ca multi au mai emigrat de atunci, iar majoritatea vor sta acasa sau vor vota cu Basescu de scarba fata de PNL. Multi tineri si-au bagat pula in ea de politica. . PNL-ul la ora actuala e foarte detestat, iar rezultatele vor fi un soc pentru ei in ciuda sondajelor. Pe PNL-isti oricum nu-i intereseaza Bucurestiul si sa-si bata capul cu toata interloparimea. Se multumesc cu Ardealul si de acolo obtin bani frumosi. Basescu ar putea sa ia vreo 60 000 de voturi, cam cat a luat Tucescu sau Predoiu in 2016, poate chiar mai mult, poate chiar mai mult, vreo 90 000 daca Plicusor mai apare la TV sa se faca de ras. Ponta ar putea sa ia 10 000 de voturi de la votantii de stanga ai lui Nicusor, iar Tariceanu.....minim vreo cateva sute ......adica pe bune, cine dracu l-ar vota pe asta in afara de membrii partidului sau si familie? Cred ca mai mult o sa ia FLORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN CAAAAAAAAAAAAAALIIIIIIIIIIINEEEEEEEESCUUUUUUUU!In conditii de corona putin probabil ca pensionarii sa iasa la vot.O sa iasa probabil Firea pt ca toti functionarii publici din administratie.Orban a planuit muia decisiva pt USR punand alegerile in perioada de pandemie maxima.
_dark_ Reputație: 137 Postat August 15, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 15, 2020 important e ca cine vine, sa termine dracului catedrala aia odata*, astfel incat nevestele sa devina toate niste mironosite iar barbatii lor sa ajunga pe pe ulei ars (si incins) la curve *si cand o vor termina, numai danganul clopotelor ei vă va ingrozi de 5 ori pe zi
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 15, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 15, 2020 Da(ca) imi face buletin de Bucuresti :laugh2
adi21cm Reputație: -49 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2020 si de Nicusor ce stii?Am auzit ca si el e manevrat de niste baieti smecheri si rechini imobiliari.Nu cred ca a ajuns candidatul PNL asa pe degeaba. da normal an pula mea ca Nicusor e un beta-cuck infect cum sunt toti USRistii si votantii saiNu vezi cum rage ca untimu ratat de 6 ani de zile ca primaria demoleaza cu tare, ca primaria distruge monumente bla bla bla?Normal ca e marioneta unor rechini imobiliari fara coaie cu interese care il pun pe marioneta asta docila cumparata pe bani grei, sa fie mesagerul lor si sa dea an cap la orice primar, ca e Oprescu, ca e Fifi, pentru ca rechinii aia in loc sa investeasca in campania sa electorala, investesc in cum sa fure la materiale la dezvoltatorii casa cada blocu la primu cutremur cat mai eficient!Noroc cu PNL care a intrat an scena si l-a mai propulsat an sondaje, ca daca candida an continuare supt umbrela USR, nici macar nu se vorbea de scenariul "daca iese Nicusor primar"Plm an 2016 toti al luau la pula pentru ca a pierdut an fatza unei femei, iara anainte de asta, tot dadea cu pietre an Oprescu si ala se caca pe el de ras, ma rog pana a venit DNA peste el pentru spagile alea si apoi nu a mai ras, a plans :)))Au fuzionat azi USR cu PLUS, pana mea ati dai seama ce fericiere e an PNL acum ca Orban are si mai multi lakei care sa ai faca afacerile sale cu fonduri europene la negru si sa ai sustina proiectele de carciumi an care sa se rupa an dans la fiecare petrecere?Si sa ai asfalteze firmele de stat toate strazile unde sa faca pa fiecare strada cate un accident, ca bozgoru e praf la sofat... dc plm nu are sofer personal nush, a futut un pieton in iarna lu 2005 si a rasturnat masina an 2012, cat de cretin sa fii babaiatule? Nicu dan e omul mafiei din berceni!Multi candidati sunt acolo in speranta ca se aleg cu o intelegere pentru voturile din scrutinul 2 Nu ma reprezinta nici un candidat!!!!Deci ce fac la vot?Ii votez pe toti pe acelasi buletin de vot!
sincity666 Reputație: -82 Postat August 15, 2020 Autor Postat August 15, 2020 In conditii de corona putin probabil ca pensionarii sa iasa la vot.O sa iasa probabil Firea pt ca toti functionarii publici din administratie.Orban a planuit muia decisiva pt USR punand alegerile in perioada de pandemie maxima. La locale s-ar putea sa-i friga pe USR-isti ca ei oricum nu vor castiga mai nimic. Sunt prea nepopulari ca sa ia ceva primarie prin sate , localitati si comune.....dar in marile orase. PNL-ul o sa castige toate primariile din Ardeal (Timisoara, Sibiu, Cluj, Oradea, Arad, Brasov), exceptand Harghita si Covasna care vor vota UDRM. Probabil va lua si ceva orase si localitati din Iasi si e posibil sa obtina primaria Constantei. Din Bucuresti cred ca vor obtine sectoarele 1 si 2 si poate sectorul 6 , in special in zone de tip Pipera, Universitatea, Dorobanti, Drumul Taberei, Pantelimon, unde sunt multinationalele, firmele private de IT, arena nationala, marile mall-uri, centrele comerciale si universitatile . Sectoarele 3, 4 si 5 tot PSD-istii le vor lua ca sunt sectoare sarace si neproductive pentru PNL-isti. Insa la parlamentare, daca se vor mai organiza anul asta, PNL-istii ar putea ei sa se friga. Degeaba platesc ei pentru sondaje, cu 30% nu faci oricum niciun guvern, si e posibil sa ia mai putin. Cu PSD,PNL si USR-PLUS avand fiecare 30%, cred ca se va ajunge la un guvern de coalitie PNL-PLUS-USR, sau la guvern de uniune nationala sau tehnocratic.Mi-e ca daca se agraveaza pandemia si criza, Iohannis poate sa bage legea martiala si sa-l puna pe Ciuca sau ceva general prim-ministru. Exista si varianta de cosmar, cea in care PSD-PRO-ALDE + alte partide **spam editat**itare si UDMR sa se uneasca si sa ia vreo 45%. USR-istilor chiar le-ar conveni mai bine situatia pentru ca :1. nu vor sa puna de coalitie cu PNL-istii2. trebuie sa fii mega-idiot sa vrei sa vii la guvernare in perioada asta. USR-istii la guvernare s-ar putea frige rau fiindca orice partid va veni la guvernare, vor trebui impuse masuri de austeritate severe din cauza crizei. Mai vine si sezonul gripelor si trebuie iarasi stare de urgenta care va tine 2-3 luni pe durata iernii. Sa vina USR-istii la guvernare acum ar insemna sfarsitul lor ca partid. Prefera sa astepte pe banca pana in 2024. 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2020 Ce informat esti cu toata tara ce partide ce orase ce cacat.... Ai gresit oricum cateva lucruri ...deh eu stiu doar cateva lucruri despre politica! Cine este promovat de mafie! Ca vor sa isi faca jocurile murdare! Iar unele grupari din mafie au schimbat taberele deci unele din predictiile tale sunt eronate
wurdulak Reputație: 4492 Postat August 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2020 Porecla din USR a lui Nicușor Dan era Plicușor Ban, știindu-se ce șpăgar e individul care a înființat USB și USR.Reper moral pentru cei care vor oameni noi în politică. lol Oameni noi care vor și ei ciolan. Că doar nu intră în politică din plictiseală... Uitati aici ceva edificator, e si despre Plicusor Ban: https ://www.docdroid.net/PQhpXte/spovedania-lui-rizea-pdf Decat Plicusor mai bine si Chiorul tradator.... nu cititi cacaturile gen ziare . com, hotnews, newsweek si alte gaozarii, nu va mai uitati la UMdigi... e clar cine il promoveaza pe acest poponaut Mucusor... Vrea eliminarea subventiei la caldura si ingustarea trotuarelor acest dement al statului paralel... intre altele...
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 La ce votanți sunt(și la cum scriu unii)putem sa votam și cu Sf Petru, ca tot se alege praful!!!
juukin Reputație: 139 Postat August 16, 2020 Oras:Galați Oras:Galați Postat August 16, 2020 Cel mai smecher om 🤣 a știut sa facă ce vrea și nici măcar nu a fost în vizita la pușcărie...
treblebass Reputație: 299 Postat August 16, 2020 Oras:Magheru Oras:Magheru Postat August 16, 2020 Basescu e pe tusa ca si europarlamentar si dupa ce PMP-up a esuat la negocierile pentru locale se razbuna. Vremea lui a trecut, e doar un dinozaur ca si Tariceanu. Ca realizari: a vandut flota, s-a opus autostrazilor in Ro, a curatat capitala de dughene si chioscuri, a strans cainii vagabonzi care invadasera orasul. A, si sa nu uit: se lauda ca are multe dosare. 1
sonic1 Reputație: 537 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 Nu degeaba a plecat acasă cu arhiva SRI cand a fost președinte... are încă asi în maneca de nu.l îngenunchează încă. 2
_dark_ Reputație: 137 Postat August 16, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 16, 2020 Basescu e pe tusa ca si europarlamentar si dupa ce PMP-up a esuat la negocierile pentru locale se razbuna. Vremea lui a trecut, e doar un dinozaur ca si Tariceanu. Ca realizari: a vandut flota, s-a opus autostrazilor in Ro, a curatat capitala de dughene si chioscuri, a strans cainii vagabonzi care invadasera orasul.A, si sa nu uit: se lauda ca are multe dosare. și-a îmbogățit copiii și pe el insuși, a dat startul la catedrala neamului, a zis ca prostituția ar trebui legalizata dar nu a facut nimic, probabil pentru ca el chiar crede ce a zis, ca 20% dintre români sunt homosexuali, a mai spus ca invatamantul romanesc produce tampiti (tatuati cu bile-n pula) dar l-a lasat sa devina tot mai represiv si inutil, acum ochii i s-au micsorat de tot, privirea lui nu mai are nimic normal in ea
domnul_zeu Reputație: 374 Postat August 16, 2020 Postat August 16, 2020 tot fierea iese la numaratoare.
sincity666 Reputație: -82 Postat August 16, 2020 Autor Postat August 16, 2020 tot fierea iese la numaratoare.Din pacate asa e. Pare cea mai autoritara si cea mai cu fler dintre toti candidatii. Are ea sarma in cur, dar uneori zici ca are si coaie de OTEL. O sa se laude ca ea a pus gazon pe liniile de tramvai, ea a modernizat statiile de tramvai, o sa ne bage pe gat ca a luat niste autobuze second hand de la turci, ba niste autobuze electrice verzi care inca nu le-am vazut, ca ea a pus luminite colorate, ca ea a modernizat fantanile, ca ea a organizat concerte, targuri de Craciun, ca a pus decoratii si iepurasi porno si oua de gaini gigantice de Paste, ca ea a dat joburi la paznici si lucratori de la spatii verzi prin companiile municipale, ca a salvat elevii de un uragan blocand toata capitala degeaba. Si multi prosti o s-o creada. Nicusor n-are nicio autoritate, se vede ca e slab (si probabil cam autist) si manevrat de toti mafiotii din PNL, cam viseaza cai verzi pe pereti. Eu nu vreau astfel de politicieni la carma. Mai bine Firea sau Basescu cu autoritate decat o marioneta. Culmea e ca el vrea sa protejeze monumente si cladiri vechi care ar trebui demult demolate. La urmatorul cutremur pot produce ravagii. Nu e nimic rentabil din ce promite el pentru Bucuresti. Basescu ar fi cel mai potrivit pentru Bucuresti. Nu prea a facut multe chestii cat a fost primar , in afara de reparat conducte, pus stalpi de iluminat, daramat chioscuri si desfiintat piete, si tentativa nereusita de a extermina cainii maidanezi. Dar imi place tupeul lui si ar fi necesar in timpuri de criza.Insa nu o sa castige pentru ca Bucurestiul s-a pesedizat tare. Multi bugetari si pensionari il detesta pentru ce a facut el in 2010 si nici nu mai sunt votantii de altadata care votau cu PDL fiindca majoritatea au emigrat. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum