Sari la conținut

Alice alias bianca 0785311821

Postări Recomandate

• Oras:In timp.
Postat

Nu aici am vrut sa scriu de covid, mai e una alice aici, fata din anunt e ce trebuie, vizitati-o, eu am vizitat-o cat a fost la cluj, o experienta placuta, sper doar sa aiba aceleasi servicii si la brasov.

Ciocane tari.

• Oras:Always
Postat

Nu aici am vrut sa scriu de covid, mai e una alice aici, fata din anunt e ce trebuie, vizitati-o, eu am vizitat-o cat a fost la cluj, o experienta placuta, sper doar sa aiba aceleasi servicii si la brasov.

Ciocane tari.

Lăbache...ce ți.a dat asta de îi iei apărarea?...asta are mai multe boli decât Maica Tereza...

Postat

Lăbache...ce ți.a dat asta de îi iei apărarea?...asta are mai multe boli decât Maica Tereza...

Mi-a dat-o pe ma-ta legata de calorifer unde am si turnat filmul "Un pistol si o tarfa" de lung metraj.

Postat

Mi-a dat-o pe ma-ta legata de calorifer unde am si turnat filmul "Un pistol si o tarfa" de lung metraj.

Lăbache...lăbarul suprem...mă piș pe protejatele tale și pe tine:))))))...alice ...raissa...yren...carolina...ana...emma...geona...laura...protejatele tale pe care mă piș...crezi că nu știe nimeni lăbache?:)))))))))))

Postat

Doar atatea? Doar de atatea sti tu? Astea sunt doar a terta parte pe care le protejez, da si ele se pisa pe tine, in valuri sa te crezi pe titanic martalogule, vezi ca vine pensia si iar au marit astea preturile, renunti la facturi iar sa mergi la curve?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...