vasile.c Reputație: 250 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Octombrie 28, 2013 Gyo, talibanu supravegheaza din umbra am vorbit eu cu el. Tovarasu meu de betie.
georgi_88 Reputație: 661 Postat Octombrie 28, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Octombrie 28, 2013 Talibanu ori s-a insurat mai vasile?
vasile.c Reputație: 250 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Octombrie 28, 2013 E insurat nene, mie asa mi-a zis. Are belele mari pe cap. Nu prea mai are timp de fomei. Si de povestit, si mai putin. E baiat bun nene. Vazand comentariile lui, m-au facut si pe mine sa merg la multe gagici. Asta e.
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2013 vasile, daca esti asa bun prieten cu el, o sa te rog sa-l saluti din partea mea, nu-i spune ca regret retragerea lui... ca si-o ia-n cap dupa aia
vasile.c Reputație: 250 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Octombrie 28, 2013 gata sefu, se rezolva.
vasile.c Reputație: 250 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Pisti Tat Oras:Pisti Tat Postat Octombrie 28, 2013 Asta este ceea ce se doreste.Sincer iti spun ca nu te-am inghitit deloc, cred ca se putea observa. Dar pe parcurs mi-ai castigat tot respectul. Nu am avut ocazia sa ti-o spun pana acum dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
nemo Reputație: -118 Postat Octombrie 29, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 29, 2013 Multumesc pentru apreciere si sinceritate.Sunt lucruri mult mai importante in viata decat descrierile experientelor de acest gen. Dar in acest mod am reusit sa ne cunoastem mai bine unii pe ceilalti si chiar sa ne apreciem reciproc. Acesta este un mare plus al acestui forum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum