marchese de sade Reputație: 124 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 17, 2013 "SUPERBA ofer clipe de placere intensa domnilor interesati de o escapada in bratele unei blonde pasionale si sexy. Pasionala si deschisa la noi provocari, sex normal, anal si oral cu finalizare" Asa suna anuntul domnisoarei. Incitat de fotografii care pareu a fi reale sun la nr de tel de mai sus. Imi recita meniul: sex oral, normal si anal pretul fiind de 150 lei ora. Locatie Str. Alexandru Vlahuta, perpendicular pe Mircea Voda. Bun ma programez la dansa, bineinteles ca o intreb daca fotografiile sunt reale si aceasta imi confirma. Ajung in 30 de min la locatie, sun si imi spune sa astept 5 min ca colega are un client care tocmai pleaca. Toate bune si frumoase,astept in fat blocului sa iasa cineva, bineinteles ca nu iese nimeni. Pun mana pe telefon si sunt din nou. Culmea, imi zice ca pot sa vin. Ok, urc la etajul 1 sau 2 si imi dechide usa o fata bruneta care nu avea nimic de-a face cu fotografiile atasate. O intreb de tipa din fotografii si imi zice ca trebuie sa apar. In 5 min ca este pe drum. Si incepe asteptarea. Dupa alte 10 min o intreb daca vine. Suna si confirma ca a ajuns. Intra in apartament una bucata fata, care nu semana cu cea din fotografii dar foarte futabila. Cam pe la 1,75 fara tocuri, sani cred ca nr 6, roscata, frumoasa la fat , max 50 kg.Ok, ma multumesc si cu asta. Inmanez cei 150 lei pentru o ora. Merg la baie eu pentru igienizare, apoi fata, dupa care incep ostilitatile.Oralul ma intreaba cum il vreau si bineinteles ca l-am ales neprotejat, care a fost executat foarte bine, cam de nota 9,5. Acum trecem la un normal destul de pasional, dar totusi refuza sa stea deasupra si acesta de nota 9. Nici nu ma gandeam sa nu incerc analul care a fost mai mult decat ok nota 9,5. Deci per general:Locatie: 10Aspect: 9,5 (fundul un pic cam mare si ceva celulita pe el)Oral: 9,5Normal: 9 (refuza sa stea deaspura)Anal: 9,5 (refuza tot aceiasi pozitie)FK nu faceCIM nu am intrebat Deci in concluzie este de revenit.
marchese de sade Reputație: 124 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Octombrie 17, 2013 Am uitat ce este cel mai important:se recomanda Andreea
dinozauru Reputație: 835 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Octombrie 17, 2013 Cateva surse de unde au fost furate fotografiilehttp://fishki.net/24017-foto-s-poterjannogo-fotika-23-foto.htmlhttp://fishki.net/33259-ewe-odna-partija-fotografij-s-poterjannogo-fotika-23-foto.htmlhttp://warnet.ws/news/42361 2
albandi Reputație: 69 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2013 "1,75 fara tocuri, sani cred ca nr 6, roscata, frumoasa la fat , max 50 kg." rar am auzit de sani nr 6, si mai rar i-am vazut, niciodata la o fata de max 50 kgvrei sa ajustezi cifrele?
cata1302 Reputație: 31 Postat Noiembrie 3, 2013 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 3, 2013 am fost la detinatoarea acestui numar de telefon acum vreo 10 zile in urma,dar, din lipsa de timp postez cu intarziere.tin sa precizez de la inceput ca pozele nu sunt ele prestatoarelor, seamana cu un adin fete care este bruneta acum.oricum eu am sunat la nr. din thread imi raspunde o voce pisicoasa care imi recita meniul, tariful etc.ca si locatie pe Mircea Voda, o strada ce se intersecteaza cu aceasta, un bloc cu un apartament cu 2 camere la etajul 1.Apartamentul este in regim hotelier inchiriat dupa spusele donsoarei, si tind sa cred ca imi amintesc ca cu ceva ani in urma era o alta fata buna la suflet pe acolo.In fine, sunat, programat pe la ora 12 si 30 [entru 0ra 17 si 30, sunat cu 30 min inainte pentru confirmare, totul OKajuns in locatie, apartamnentul se vede ca este futodrom, fetele nu isi dau silinta sa il mentina mai curat, dar nici jegul de pe lume nu era.Intrat in apartament, invitat in livin, stat la o mica discutie de vreo 2-3 minute cu fetele si ma hotarasc sa intru in camera de ostilitati cu o fata blonda cu niste sani mari, dar mari de tot, in viata mea nu am vazut sani naturali asa de mari, cred ca nr. 6 .Recunosc am fost atras de sani si am cerut sa merg la baie.Dat prosop de pe sirma, intrat la un dus, cada foarte folosita, sapun lichid si ala pe terminate, in concluzie o baie tare neingrijita.Nota 7Intrat in camera, vine si capreoara, cerut marafetii, 150 leuti pentru o ora de sex total, platit- plecat fata sa palmeze leutii, venit inapoi si se dezbraca lasand la vedere niste tate enorme.O invit in pat linga mine cu gandul sa ma bucur de tatele alea mari, dar nu prea se potriveste socoteala mea cu a donsoarei.Oricum trecut la oral, fara deep, chiar daca a recitat meniul de vreo 3 ori si a zis ca face deep, in fine oral umed fara manuta nota 8.trecut la normal, pus fata on top cu ceva propleme, da fata din buci vreo 3 min maxim si zice ca ea nu poate asa ca i se balangane tatele si o dor.Ok zic eu, schimbam cu ea pe burta si dup 5 min termin in balon.Mers la dus, doar eu, ea a folosit servetele umede, intors in camera unde ma intreaba daca mai pot al 2-lea nr. Am pus-o sa imi faca putin masa, praf nota 4 ca la scoala cand te prindea profa cu lectia neinvatata.trecut la un pic de oral si apoi montat cauciucul si an purces la anal, unde zice ea ca e prea mare, in fine facem un pic de loc, si dup da-i frate in ea ca surdu"n clopot.Data asa vreo 13-15 min cred de m-au luat toate transpiratiile de zici ca eram turbat. Obosit fiind am stat in picioare la marginea patului pentru o finalizare orala.Acum notele:fata: 9, datorita tatelor alea imense, un pic de burtica si un pic celulita pe cur, nederanjant pentru minebaia : 7 cu indulgentaoral 8, fara deep, fara maini, cinstitnormal : 8 fara implicare, ceva gemete de alea false si pisicoase, ma enerveazaanal:9 am dat ca surdu in clopotTariful: 150 leuti autohtoni pentru 1 ora de sex totaluna peste alta nici bine dar nici foarte rau, sigur din cauza la tatele alea imense.De revenit? nu stiu nu cred 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum