Sari la conținut

Caut bolnav de coronavirus...

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Majoritatea avem virusul dar el e inca latent, asteapra sa scada imunitatea organidmului inainte sa atace. Ia fa tu cumva sa te racesti apoi du-tr si fa testul, o sa iasa pozitiv la covid.

Am auzit ca sunt niste facaturi ordinare testele.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Am auzit ca sunt niste facaturi ordinare testele.

Pariu ca nu-s ? :) ;)

Postat

Pariu ca nu-s ? :) ;)

Eu nu mai am incredere nici in rezultatul analizelor pe care le fac clinicile private ... Avem un sistem de sanatate de toata jalea. Multi medici nu stiu nici sa puna un diagnostic corect ... Se mai adauga si bacteriile pe care pacientii le iau de prin spitale ...De asta mor atati oameni si nu de acum, de cand cu Coronavirusul, ci de multi ani de zile.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Sinaia
Postat

Eu cred ca fiecare trebuie sa vorbeasca in dreptul sau, mai intai de toate.  Nu stii tu, ce si cate pule bag in mine si ce fac eu cu viata mea si cu pasarika mea. Nu fac sex neprotejat. Traseul ne omoara pe toti. Pana acum nu am auzit sa existe vreun om invincibil si nemuritor. 

Corect și frumos răspuns! 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Majoritatea avem virusul dar el e inca latent, asteapra sa scada imunitatea organidmului inainte sa atace. Ia fa tu cumva sa te racesti apoi du-tr si fa testul, o sa iasa pozitiv la covid.

Cine va baga porcariile astea in cap?!  :slap2

Nu mai facem diferenta intre raceala, gripa si coronavirus? Asa de idioti am ajuns?!

Am fost in ploaie azi, ajunsa acasa am stranutat repetat de cateva ori... Era cazul sa fug la urgenta? Erau primele simptome de raceala.

M-am imbracat mai bine, am revenit la normal.

Aberatii am citit si pe drum. Cica sansele sa iei aceasta "minune" sunt de 70% daca ala nu poarta masca si 5% daca el are si tu nu...

Deci daca unul imi stranuta sau tuseste in freza, masca mea este inutila? Sau invers?

De ce rahat o mai purtam?

Aveti creierii spalati, asta este sigur. 

Iar azi a fost si jocul de lumini cu masinile politiei, de dute-vino, poate va impresioneaza si asta!  :laugh2  :slap2

Nu orice zboara, se mananca.

Postat

Daca cineva nu este bolnav si nu se imbolnaveste niciodata  de sida, tuberculoza, sifilis, hepatita, etc, asta nu inseamna ca aceste boli nu exista si ca nu mor o gramada de alti oameni din cauza lor.

Eu cred ca fiecare trebuie sa vorbeasca in dreptul sau, mai intai de toate.  Nu stii tu, ce si cate pule bag in mine si ce fac eu cu viata mea si cu pasarika mea. Nu fac sex neprotejat. Traseul ne omoara pe toti. Pana acum nu am auzit sa existe vreun om invincibil si nemuritor. 

Initial vii sa-mi spui ca sunt naiva, apoi esti nemultumita cand iti spun ca ce faci ia si transmite bolile cel mai bine...

Cine este naiv?

Nu am spus ca virusul nu exista, am spus ca nu cred in gravitatea lui.

Solutii erau. Dar de ce sa nu avem un furnicar imprastiat? Nu-i asa ca in capitalism sunteti liberi? Cat a tinut libertatea?

Siana, eu nu judec ce faci, am facut si eu asta, nu mi-a placut postarea ta.

Postat

Scandal cauti pe alt topic.

Pune masca si vezi ce mai face turma. ;)

La revedere! 

• Like 2
  • Minus 3
Postat
La 18.08.2020 la 18:00, introaca a spus:

Daca exista.

Sunt dispusa sa fiu "infectata" cu aceasta maladie pentru mine, nu cred nici acum, si demonstratie pentru ceilalti legat de pericol...

Imi asum ce fac.

Nu cred ca un om cu imunitate da ortul popii la asa ceva...

Daca nu, folosim sangele pentru anticorpi...

Altfel, fac si eu un bine sa dormiti cu masti pe gura.  :laugh2

Deci?

In 23.10 am fost testat pozitiv,in 05.11  si 10.11 negativ-negativ Nu am avut nici un fel de simpome,nici un fel de  stare de rau. Sper ca toata lumea,chiar si dusmanii, sa treaca atat de usor peste asta.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.