Sari la conținut

Maria noua in domeniu 0758779690

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

*“curs,ceva†Ce vina am eu ca ăla scrie recenzii aiurea.Nu mai da-ti cu presupusul dacă nu cunoaște-ți și mai ales dacă nu ați fost la mine .Aviz celor care scriu da nu au fost ever la usa mea ! 😊â¤ï¸

• Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
  • Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
Postat

Nu încasează nimeni nimic de la mine ,nu mai specula tu atat !Vad ca îți cam place pe forum-ul meu ,du-te dragul meu la alte fete și speculează tot topicul .Vad ca între timp scrii și corect bravo ! Presupun ca ti-au plătit ce-i de la nimfomane și un curs ceva de scris .❤

Mariuca nu le mai raspunde la provocari ignora e mai bine .Iti multumesc frumos pentru timpul frumos petrecut alaturi de tine .Cand am drum iar te voi cauta .
Postat

Florine.... Ești prea prost pentru comunitatea asta... Pisică frâna, clar e șalău, exploatează suflete nevinovate.... Am 2 m și 130 de kg, dacă te-aș prinde în dulap, ți a-și face botezul cu coada de la matură 😉. Putoarea dreacu, marș la muncă gipsan borât!

Postat

Nu am nici un “Șalău” ,”crap” .Nu mă interesează acest gen de “manager”.Daca asta scrie comentarii aiurea pe toate topicurile ii urez și lui “ok” .Da eu nu am nevoie de fabulații.

Postat

Măriuca... Hai sa fii sănătoasă ca azi tot era ziua ta azi... Chiar dacă ești sau nu ești Maria

• Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...