chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 19, 2020 Pictures :) 1
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 19, 2020 Mulțumesc pentru poze ❤️❤️
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60824 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Septembrie 19, 2020 ^_^ 8 1
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 20, 2020 Disponibilă ,va pup â¤ï¸ðŸ˜˜
damian88 Reputație: -56 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Si noi te pupam 😘😘😘
b24ud Reputație: 342 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:in zona Disponibila Oras:in zona Disponibila Postat Septembrie 20, 2020 Deplasări la hotel în Predeal faci? Dacă ai un răspuns afirmativ un preț te rog frumos?. Îți mulțumesc pentru răspuns anticipat.
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 20, 2020 Disponibilă
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Maine de la ce ora esti disponibila? O revizuire a tarifelor si serviciilor se poate?
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 20, 2020 Mâine de la ora 10:00 va aștept la mine 100 -masaj erotic -sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)-FK in funcție de igiena-masaj erotic-69-deepthrout- cunilingus/anilingus pasivAccept și cupluri Tarife:-150 lei finalizarea (maxim 30 min)-200lei ora (maxim 2 finalizări) 1
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 21, 2020 Masaj erotic 100 ?e o piață libera :p 1
damian88 Reputație: -56 Postat Septembrie 21, 2020 Postat Septembrie 21, 2020 Normal ca e libera dar e confuza oferta
asdfzxc Reputație: 8 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 21, 2020 Sunat muista, titulara anunțului, am întrebat politicos dacă face ON și a zis ca să o fut pe mama, nu am înțeles dacă mama mea sau a ei ca a închis brusc. Dar am înțeles asa.. Ca e o tiganga frustrata "Black's life's matters..." sau nu... Care probabil a fost abuzata de tata/frate/unchi/var la 12 ani și acum vrea un ban sa se "realizeze". Pararea mea... Nu consumați timp sa o sunați. Îmi plac curele care oferă ceva de ce plătim, dar asta a fost o risipă de 2 min la tel. 1
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 21, 2020 Hmm, ciudat. Ai vreo dovadă in acest sens? Fata pare la locul ei... 1
asdfzxc Reputație: 8 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 21, 2020 Hmm, ciudat. Ai vreo dovadă in acest sens? Fata pare la locul ei...Ei na, suna tu acum și spune ca vrei ON, și te baga în mă-ta, ea nu eu, desi.. ÎN FINE te convingi simplu :) 1
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 21, 2020 Ei na, suna tu acum și spune ca vrei ON, și te baga în mă-ta, ea nu eu, desi.. ÎN FINE te convingi simplu :)puțin probabil sa se întâmple asa ceva din partea inei fete. Pentru ca a doua zi sunt la ea pentru o programare. Una scurta, de 5 secunde!Poate a avut gagica o seara mai nașpa. Eu am fost la ea si de aia zic ca pare ok. Acum nu contest nici ce zici tu... Dacă sr mai plâng vrso 2-3 futaci atunci asa o fi.
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 21, 2020 Dragul meu ți-am spus frumos cu subiect și predicat “ te rog citește pe forum “ de 3 ori ,poate eram într-un loc public “if don’t know” dacă o ardem așa pe engleză ! Poate am și eu o seara mai nașpa mulțumesc pentru cine a spus ,așa și este când suna foarte mulți frustrați și fac programării și “guest what “ nu mai vin .Repede nu va convine ceva ,scrii pe forum aici se vede câta viața socială ai ! Îmi cer scuze din nou !!!
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 21, 2020 Dragul meu ți-am spus frumos cu subiect și predicat “ te rog citește pe forum “ de 3 ori ,poate eram într-un loc public “if you don’t know” dacă o ardem așa pe engleză ! Poate am și eu o seara mai nașpa mulțumesc pentru cine a spus ,așa și este când suna foarte mulți frustrați și fac programării și “guess what “ nu mai vin .Repede nu va convine ceva ,scrii pe forum aici se vede câta viața socială ai ! Îmi cer scuze din nou !!! M-a scuza-ți pentru greșelile pe care le-am făcut !
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 21, 2020 Postat Septembrie 21, 2020 Pai si ce vina are omul daca pe tine te suna multi frustrati? Tocmai ,,guess what ,, ti-ai recunoscut comportamentul.. si vorba ta , ,, t-e scuzam ,, , cu toate ca nu vei intelege aluzia...
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 21, 2020 Pai si ce vina are omul daca pe tine te suna multi frustrati? Tocmai ,,guess what ,, ti-ai recunoscut comportamentul.. si vorba ta , ,, t-e scuzam ,, , cu toate ca nu vei intelege aluzia...https://youtu.be/q9B770cqcqA?t=01m19s
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 21, 2020 O înțeleg ,dragul meu nu este vorba ca m-a suna neaparat toți frustrații .Problema sta in felul următor dacă eu ii explic domnului “nu pot vorbi “ sa citească de pe forum tarifele .Poate eram in public și poate eram cu familia nu puteam sa înșirui tarifele la telefon ! In legătura cu “țiganii “ și “rasismul “ gata nu va convine când va dam puțin replica suntem rai “jegoși și nesimțiți “ .Dar precum cred ca știți cum sunt și țiganii rai și țigani buni așa pot fii și romanii .Ma doare sa aud chestii precum as fi fost “abuzată “ de tatăl meu sau alte rude sa fac și eu un “ ban “ .Poate mulții se mai nasc încă 10 ani și nu au familie ca a mea .Foarte urat sa îmi jignească familia ,in condițiile in care eu nici decum nu m-am referit la familia lui .Dacă tu așa crezi îți respect părerea . 1
bilzerian69 Reputație: 88 Postat Septembrie 21, 2020 Postat Septembrie 21, 2020 E clar , n-ai inteles aluzia :))))))
mariaidk Reputație: 39 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 21, 2020 O seara plăcută ,va doresc pupicei â¤ï¸ðŸ˜˜
chupa4ever1 Reputație: 76 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:Prin spate... Oras:Prin spate... Postat Septembrie 21, 2020 asdfzxc,I-auzi ce zice gagica. Ca ți-a zis ca e ocupata. Si tu nu ai vrut sa înțelegi. Sa o injuri de familie e un gest de a mai joasa speță. Ești mai gunoi decât mine, dacă ai făcut asa ceva! Dacă nu, nu ;)
Postări Recomandate