Sari la conținut

Maria noua in domeniu 0758779690

Postări Recomandate

• Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila
Postat

Deplasări la hotel în Predeal faci? Dacă ai un răspuns afirmativ un preț te rog frumos?. Îți mulțumesc pentru răspuns anticipat.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Maine de la ce ora esti disponibila? O revizuire a tarifelor si serviciilor se poate?

• Oras:Brasov
Postat

Mâine de la ora 10:00 va aștept la mine

100 -masaj erotic

-sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena)

-FK in funcție de igiena

-masaj erotic

-69

-deepthrout

- cunilingus/anilingus pasiv

Accept și cupluri

Tarife:

-150 lei finalizarea (maxim 30 min)

-200lei ora (maxim 2 finalizări)

• Like 1
Postat

Sunat muista, titulara anunțului, am întrebat politicos dacă face ON și a zis ca să o fut pe mama, nu am înțeles dacă mama mea sau a ei ca a închis brusc. Dar am înțeles asa.. Ca e o tiganga frustrata "Black's life's matters..." sau nu... Care probabil a fost abuzata de tata/frate/unchi/var la 12 ani și acum vrea un ban sa se "realizeze". Pararea mea... Nu consumați timp sa o sunați. Îmi plac curele care oferă ceva de ce plătim, dar asta a fost o risipă de 2 min la tel.

• Minus 1
Postat

Hmm, ciudat. Ai vreo dovadă in acest sens? Fata pare la locul ei...

Ei na, suna tu acum și spune ca vrei ON, și te baga în mă-ta, ea nu eu, desi.. ÎN FINE te convingi simplu :)

• Minus 1
  • Oras:Prin spate...
Postat

Ei na, suna tu acum și spune ca vrei ON, și te baga în mă-ta, ea nu eu, desi.. ÎN FINE te convingi simplu :)

puțin probabil sa se întâmple asa ceva din partea inei fete. Pentru ca a doua zi sunt la ea pentru o programare. Una scurta, de 5 secunde!

Poate a avut gagica o seara mai nașpa. Eu am fost la ea si de aia zic ca pare ok. Acum nu contest nici ce zici tu... Dacă sr mai plâng vrso 2-3 futaci atunci asa o fi.

Postat

Dragul meu ți-am spus frumos cu subiect și predicat “ te rog citește pe forum “ de 3 ori ,poate eram într-un loc public “if don’t know” dacă o ardem așa pe engleză ! Poate am și eu o seara mai nașpa mulțumesc pentru cine a spus ,așa și este când suna foarte mulți frustrați și fac programării și “guest what “ nu mai vin .Repede nu va convine ceva ,scrii pe forum aici se vede câta viața socială ai ! Îmi cer scuze din nou !!!

Postat

Dragul meu ți-am spus frumos cu subiect și predicat “ te rog citește pe forum “ de 3 ori ,poate eram într-un loc public “if you don’t know” dacă o ardem așa pe engleză ! Poate am și eu o seara mai nașpa mulțumesc pentru cine a spus ,așa și este când suna foarte mulți frustrați și fac programării și “guess what “ nu mai vin .Repede nu va convine ceva ,scrii pe forum aici se vede câta viața socială ai ! Îmi cer scuze din nou !!!

M-a scuza-ți pentru greșelile pe care le-am făcut !

Postat

Pai si ce vina are omul daca pe tine te suna multi frustrati? Tocmai ,,guess what ,, ti-ai recunoscut comportamentul.. si vorba ta , ,, t-e scuzam ,, , cu toate ca nu vei intelege aluzia...

Postat

O înțeleg ,dragul meu nu este vorba ca m-a suna neaparat toți frustrații .Problema sta in felul următor dacă eu ii explic domnului “nu pot vorbi “ sa citească de pe forum tarifele .Poate eram in public și poate eram cu familia nu puteam sa înșirui tarifele la telefon ! In legătura cu “țiganii “ și “rasismul “ gata nu va convine când va dam puțin replica suntem rai “jegoși și nesimțiți “ .Dar precum cred ca știți cum sunt și țiganii rai și țigani buni așa pot fii și romanii .Ma doare sa aud chestii precum as fi fost “abuzată “ de tatăl meu sau alte rude sa fac și eu un “ ban “ .Poate mulții se mai nasc încă 10 ani și nu au familie ca a mea .Foarte urat sa îmi jignească familia ,in condițiile in care eu nici decum nu m-am referit la familia lui .

Dacă tu așa crezi îți respect părerea .

• Like 1

Postat

asdfzxc,

I-auzi ce zice gagica. Ca ți-a zis ca e ocupata. Si tu nu ai vrut sa înțelegi. Sa o injuri de familie e un gest de a mai joasa speță. Ești mai gunoi decât mine, dacă ai făcut asa ceva! Dacă nu, nu ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...