cocalaru20 Reputație: 19 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 - s-a pizdit si un club care imi placea, DJul are basini in cap si inloc de manele baga cacaturi. De-ar da faliment toate "cârciumile" care-ti plăceau ție, poate am mai avansa si noi ca nație. Detest incultura promovata pe Wc!Asta ar fi un lucru ok, dacă s-ar mai demaneliza România. Viitorul o sa-mi confirme contrariul probabil. Dar asta e... Veseli sa fim!Plm du-te la Ibiza daca nu vrei manele, mi se pare de cacat ca se strica specificul de tara. Sau in club de corporatisti cu muzica straina va puteti saluta in engleza, sunt vreo 500000. Asta e club de manele sau era printre putinele ramase.
sonic1 Reputație: 514 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Nu am mare lucru împotriva lor. Numai ca au luat o amploare mai mare decât ar fi fost cazul cred eu. Ascult cu placere orice gen muzical, inclusiv muzica țigănească. Numai ca manelele le diger mai greu( minim 1L de tărie înainte :D ). Oi fi eu mai sensibil. Sa fii vesel cum crezi tu că-ți este mai bine. 2
sonic1 Reputație: 514 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 In carantina am redescoperit placerea de a face laba. O Laba la momentul potrivit, nu se descrie nici într-o 1000 de cuvinte! 2
sonic1 Reputație: 514 Postat August 19, 2020 Autor Postat August 19, 2020 Pentru ce va trebuie revolut? Ceva bun? Afacerile au mers pe o panta ascendenta cu peste 50% Ceva rau? Hmmm aici este dificil pentru ca nu am intalnit asa ceva...poate a fost nasol ca libertatea de miscare a fost putin restrictionataAnumite domenii au mers cu randamente mult mai mari. Momentan, fiind an dublu electoral, n-o sa simțim o recesiune. Numa k la anu...??!! Eu îmi desfășor activitatea în SE, și aici e o mare secetă severă, care va influenta mult economia următorului an. Sa fim optimiști si veseli! Trecem și peste. 2
dinlist Reputație: 4 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 a-m invatat s-a scriu corect si s-a m-a feresc de analfabeti.
Vizitator white_rabbit Reputație: 0 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 a-m invatat s-a scriu corect si s-a m-a feresc de analfabeti.🤣🤣🤣 Glumești....
_dark_ Reputație: 137 Postat August 21, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 21, 2020 înainte de pandemie, prietena, mall-uri (cinema, cluburi, baruri), excursii în Europa, Orientul Mijlociu, după pandemie...NIMIC! înapoi la curve....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum