niceboybv Reputație: 8 Postat August 19, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat August 19, 2020 Salutare, Vreau să-mi pun în practică un fetish legat de bondage. Aș dori sa vă întreb dacă există vreo fată cu experiență în zona asta care să aibă un dungeon echipat pentru ședințe de full bondage. Preferința ar fi Brașov sau aproape de Brașov (Sibiu, Târgu Mureș, Sighișoara, București, Ploiești, Bacău etc.) Menționez că am și un fuck machine acasă pe care-l pot aduce pentru extra fun. Accept și strap on, dar nu sunt atras de partea de SM, uro, scato și umilire. Să zicem că mă interesează un fel de GFE mai kinky. Vreo recomandare? Mulțam
unuunu1 Reputație: 79 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Salutare, Vreau să-mi pun în practică un fetish legat de bondage. Aș dori sa vă întreb dacă există vreo fată cu experiență în zona asta care să aibă un dungeon echipat pentru ședințe de full bondage. Preferința ar fi Brașov sau aproape de Brașov (Sibiu, Târgu Mureș, Sighișoara, București, Ploiești, Bacău etc.) Menționez că am și un fuck machine acasă pe care-l pot aduce pentru extra fun. Accept și strap on, dar nu sunt atras de partea de SM, uro, scato și umilire. Să zicem că mă interesează un fel de GFE mai kinky. Vreo recomandare? Mulțam am fost la acest salon cu aproximativ 3 ani în urma și era chiar dotat pe partea asta, aveau și cusca si jucării http://www.infinitymassaj.ro/?site=rooms&lang=ro
niceboybv Reputație: 8 Postat August 22, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat August 22, 2020 Mulțumesc de recomandare! Salvat
razvan12335 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 28, 2024 M-ar interesa și pe mine vreo fata cu care sa vorbesc în privat pe mail sau unde vrea ea despre bătăile cu cureaua la fund
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum