alexander the great Reputație: 15 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 5, 2021 cand ne pui o poza nude cu tine cu ochelari ,esti foarte sexy ,pup pe ciocan
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 5, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 5, 2021 Acum 3 ore, jokoker a spus: cand vii la timisoara? De vineri sunt la Timișoara bby
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 6, 2021 București 🥰 1
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 6, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 6, 2021 La 05.02.2021 la 11:05, catalinap a spus: Buna! Esti in Bucuresti in urmatoarea perioada? Da
boggie Reputație: 154 Postat Februarie 6, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 6, 2021 În ce zona ai locatia?
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 9, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 9, 2021 La 06.02.2021 la 19:30, boggie a spus: Ultimile zile la BUCUREȘTI 🥰😘🥰😘🔞💯 1
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 11, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 11, 2021 Ultima zi la București de mâine la Timișoara 2
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 13, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 13, 2021 Timișoara 2
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 15, 2021 🥰🔞🔞🔞🥰TIMIȘOARA 🥰🔞🔞🔞🥰 1
Robertocaval Reputație: -1 Postat Februarie 15, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 15, 2021 Bună karla am fost la tn ești nr 1 pe Ro fute bine are tot ce vrei ăn dormitor ați dă pula aia cu gust de căpșuni și te fute de te ia dracu karla NR 1 pe Ro—- la frumusețe nu mai zic și la ce cur are fraților karla este femeie nu ts cum ziceți voi sclavilor calitatea se plătește nu cantitatea zdrențelor te iubesc karla mai vin și data vitoare are o pulă cănd o băga ăn tine simț căldura a capu puli ăn tn 😍😍😘😘😘😘😘😘 1
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 15, 2021 1 oră în urmă, Robertocaval a spus: Bună karla am fost la tn ești nr 1 pe Ro fute bine are tot ce vrei ăn dormitor ați dă pula aia cu gust de căpșuni și te fute de te ia dracu karla NR 1 pe Ro—- la frumusețe nu mai zic și la ce cur are fraților karla este femeie nu ts cum ziceți voi sclavilor calitatea se plătește nu cantitatea zdrențelor te iubesc karla mai vin și data vitoare are o pulă cănd o băga ăn tine simț căldura a capu puli ăn tn 😍😍😘😘😘😘😘😘 Iti mulțumesc frumos pentru complimente dar bby nu vb urat ca nu e frumos te poop și te mai aștept cu drag 1
Robertocaval Reputație: -1 Postat Februarie 15, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 15, 2021 Acum 11 minute, ts_karla a spus: Iti mulțumesc frumos pentru complimente dar bby nu vb urat ca nu e frumos te poop și te mai aștept cu drag Pei dai sloboz să i bată că nu place cum te caracterizaă vreu respect pentru tn stăpăna noastră care ne fute și ne face plăcerile cum așa vb de tn am citit comentari nu ie frumos te iubesc vița mea dulce sufletu meu aieru meu dragostea mea mncațasi pula aia plină de sperma și de frumoasa ce ești sa terminat tot la tn cănd vine cnv ie futut muit și mai multe mergeți băieți dacă aveți putere financiară că merita este NR 1 pe Ro lăsați plm ieftiniturile nu sunt bune loati ceva de calitatea ăn gură vă pup. Karla te iubesc viața mea de cnd am fost la tn am simțit că trăiesc te iubesc viața mea 2 1
Adriana.ts Reputație: 45 Postat Februarie 15, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 15, 2021 Doamne frumoasa mia cât succes ai 😍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
josephseed Reputație: 873 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 16 hours ago, Robertocaval said: Pei dai sloboz să i bată că nu place cum te caracterizaă vreu respect pentru tn stăpăna noastră care ne fute și ne face plăcerile cum așa vb de tn am citit comentari nu ie frumos te iubesc vița mea dulce sufletu meu aieru meu dragostea mea mncațasi pula aia plină de sperma și de frumoasa ce ești sa terminat tot la tn cănd vine cnv ie futut muit și mai multe mergeți băieți dacă aveți putere financiară că merita este NR 1 pe Ro lăsați plm ieftiniturile nu sunt bune loati ceva de calitatea ăn gură vă pup. Karla te iubesc viața mea de cnd am fost la tn am simțit că trăiesc te iubesc viața mea Karla, cum ai putut conversa cu asta, ca nici daca vorbesti prin semne nu cred ca te poti intelege cu el 1 2
frameman77 Reputație: 2 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 Hey Karla, mai esti in TM? In ce zona ai locatia? Mersi
Robertocaval Reputație: -1 Postat Februarie 16, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 16, 2021 Travestiți vă simțiț și bulangii ășta pasivi vă dau la muie vă fut toată rasa ăn gură care vrea vb cu mn să ămi spună mie că vb cu el bn al și fut de ăl ia dracu bulangii 1
frameman77 Reputație: 2 Postat Februarie 16, 2021 Postat Februarie 16, 2021 36 minutes ago, Robertocaval said: Travestiți vă simțiț și bulangii ășta pasivi vă dau la muie vă fut toată rasa ăn gură care vrea vb cu mn să ămi spună mie că vb cu el bn al și fut de ăl ia dracu bulangii Poti sa traduci? Ma indoiesc ca intelege cineve de pe-aici ce vrei sa transmiti 2
Robertocaval Reputație: -1 Postat Februarie 16, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 16, 2021 Acum 59 minute, frameman77 a spus: Poti sa traduci? Ma indoiesc ca intelege cineve de pe-aici ce vrei sa transmiti O fut pe mata asta ai țeles 1
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 16, 2021 Acum 5 ore, frameman77 a spus: Hey Karla, mai esti in TM? In ce zona ai locatia? Mersi Aradului bby
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 16, 2021 Acum 3 ore, Robertocaval a spus: Travestiți vă simțiț și bulangii ășta pasivi vă dau la muie vă fut toată rasa ăn gură care vrea vb cu mn să ămi spună mie că vb cu el bn al și fut de ăl ia dracu bulangii Te rog frumos pe pagina mea sa vb puțin mai frumos...îți mulțumesc și îți doresc o zi placuta
ts_karla Reputație: 1130 Postat Februarie 16, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Februarie 16, 2021 🔞💯😘Timișoara 🔞💯😘 Zona Aradului 1
Robertocaval Reputație: -1 Postat Februarie 16, 2021 Oras:București Oras:București Postat Februarie 16, 2021 1 oră în urmă, ts_karla a spus: Te rog frumos pe pagina mea sa vb puțin mai frumos...îți mulțumesc și îți doresc o zi placuta Pei tu nu vezi mai karla cu Travestiți asta m-am săturat de ei jur vreau vă zic ceva de origine sunt albanez sclavilor 1
vtiberiu Reputație: 2 Postat Februarie 18, 2021 Postat Februarie 18, 2021 Buna, in Iasi cand ajungi ?
purisa Reputație: 26 Postat Februarie 19, 2021 Postat Februarie 19, 2021 Karla m-ai ești în Timișoara,,,am văzut ca locație zona Aradului,,unde m-ai exact, te pup 😘😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum