Sari la conținut

TRANS Karla 0732460424

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
La 21.06.2021 la 23:47, Claudius777 a spus:

Karla este o finete. Daca stii sa vb esti super ok. Este f frumoasa. A fost o fantezie super.Nu este fake, nu trage de timp ...iti ofera tot. In Ploiesti cand ?

Cat de Curând bby iti mulțumesc frumos 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
La 18.06.2021 la 8:02, misscristina a spus:

Care e problema daca raspunde o fata la telefon de fata cu, clientul? Inainte de acțiune si dupa actiune? Care este deranjul?  Iete al draq ce sensibili sunteți 😂😂😂😂 da ce pula mea vreți sa stam drepți in fata voastra 😂😂😂😂  

V ati strans pe forumu asta o mana de basinosi care veniți in casele noastre si stați sa ne studiati casa masa telefonul si cum si cand se spala fiecare 

Mai da ti va n S să vă B 🖕in fiecare zi vad pe topice numai javre care latră prost

Mai dați unii si note voi va credeți profesorii pulii mele 😂😂

Oral 7 fara atenție la oua 🤢🤢🤢 fi mi ar scarba de ouale voastre si de atenția voastra 🤢🤢🤢🤢🤢 

Pe zi ce trece forumul asta este tot mai penibil si de căcat 

Așteptați sa ajungeți acasă repede ca pizdele sa va împărtășiți experienta 😂😂😂😂😂😂  o maiii gaiiii 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Poate a facut Karla dus cu clientul împreună după ce ai plecat mai Țepeș te ai gândit și la aspectul asta? Poate si a facut decat prezenta si a cerut scuze 2 min și s-a igienizat repejor ?   Noh care i om si care e câine? Asta era focu tau ca după ce ai futut o tu nu a fugit repejor la baie,  eu nu fac asta de ex  💁‍♀️ cum sa imi las eu casa goala pt 1 min sa ma spăl după ce ma fute unu am bani în casa am TILIFOANI am HAUR aștept sa ieșiți voi in pula mea afara si am timp sa ma igienizez ohoo berechet iar daca e cineva next intru cu el in dusulet 💁‍♀️

Fi om mai vlad nu fi javră, rezuma te strict la plangerea ta ca oricum nu se ia nimeni după tine 💁‍♀️ clienții tot vin 😅😂

PISICUTS da mi ai muie sa imi dai 🤡 fa un regulament  aici pt toți "masculii" ăștia Alpha de aici sa si vada draq de recenzia strict servicii nu sa comenteze cum suna tilifoanilii ca dracii... Daca ma spal după ce ma fut, cate prosoape am, cate geluri de dus etc etc.... Like fr.... 😂😂😂😂 Mai dau si note 😂 da le as nota in gura 😂

MARȘ 🌈🌈🌈

Ahahahaha, hahahahahhaha.

Outstanding, raspunsul tau, draga mea.

Absolut savuros. Ti-ai pus pula pe masa, extrem de pertinent punctul tau de vedere. 
Continua sa scrii pt ca o faci excelent. 👏👏👏

Consideratie deosebita.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...