Sari la conținut

TRANS Karla 0732460424

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator florin123
Reputație: 0
Postat

Karla o imagine cu o finalizare orală nu ne pui și nouă aici ?

Vizitator florin123
Postat

Dar faci așa ceva ?

Vizitator florin123
Postat

Am înțeles că nu ai posta o asemenea poză! Dar dacă aș dori să fii activă la un oral cu finalizare în gură se poate ?

• Oras:Timișoara
Postat

Am înțeles că nu ai posta o asemenea poză! Dar dacă aș dori să fii activă la un oral cu finalizare în gură se poate ?

Asa da se poate

Vizitator florin123
Postat

Ok! Te aștept cu drag la Bacău! Când ajungi ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Esti foarte atragatoare si frumoasa, feminina. In Bucuresti vii ? :hug1  :blushing2

Postat

Esti foarte atragatoare si frumoasa, feminina. In Bucuresti vii ? :hug1 :blushing2

Revin curând

Postat

Noul set de fotografii este bestial . Mi-e tare dor de tine. Abia astept sa vii mai spre est ,sud-est. Te pup Karla!

De astăzi sunt pentru 4 zile la Galati

post-338323-0-09173600-1606722350_thumb.jpg

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Karla o transexuala , superbă , foarte frumoasa . Cu siguranță în top 3 din țara noastră  Fiind venita pe la Galați , am dorit să o întâlnesc. In realitate arata mult mai bine decât în poze. Din păcate nu veneam de acasă și aveam nevoie de a merge până la baie. Din păcate ușa de la baie era blocată și nu am putut continua , sincer am crezut că mai era cineva in baie, dar cred că m-am înșelat , dar asta am gândit pe moment. Nu vreau sa te superi pe mine . Îmi doresc mult că data viitoare sa te pot întâlni și voi veni pregătit de acasă . Îmi cer iertare pentru situația creeată . Și îmi pare rau că nu ai mai rămas puțin la Galați . Spor și succes și te rog nu îmi purta pică 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...