Sari la conținut

TRANS Karla 0732460424

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
Postat
11 hours ago, midolici23 said:

Karla o transexuala , superbă , foarte frumoasa . Cu siguranță în top 3 din țara noastră  Fiind venita pe la Galați , am dorit să o întâlnesc. In realitate arata mult mai bine decât în poze. Din păcate nu veneam de acasă și aveam nevoie de a merge până la baie. Din păcate ușa de la baie era blocată și nu am putut continua , sincer am crezut că mai era cineva in baie, dar cred că m-am înșelat , dar asta am gândit pe moment. Nu vreau sa te superi pe mine . Îmi doresc mult că data viitoare sa te pot întâlni și voi veni pregătit de acasă . Îmi cer iertare pentru situația creeată . Și îmi pare rau că nu ai mai rămas puțin la Galați . Spor și succes și te rog nu îmi purta pică 

Hei .. Nu iti port pica deloc...chiar m-am  simțit foarte prost de situație  iti mulțumesc pentru compliment.. di inca o data imi cer mii de scuze...di cand revin te astept cu mare placere sa revii.. 

20201004_220431.jpg

• Răspunsuri 1,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
17 minutes ago, doni84 said:

Bună o programare se poate

Ma suni si facem 0732460424

Vizitator law51
Reputație: 0
Postat

o poza cu scula erecta recenta ,ne postezi?

Postat

Îmi plac pozele tale, iar comentariile sunt toate favorabile. Dacă ești în Ploiești zilele astea, sigur iti voi face o vizită 

Postat

Pot sa intreb de ce eviti Clujul? E ok daca nu vrei sa teci pe aici, dar daca nu ai de gand sa treci vreodata as vrea sa spui. De fiecare data cand postezi sper sa spui ca treci pe aici.

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat
Acum 10 minute, ts_karla a spus:

2

IMG_0404.JPG

IMG_0391.JPG

😍delicioasa pula ai 😋😋😋

Postat
3 hours ago, coco7878 said:

bună  ce servicii oferi ca activ cat si ca pasiv

Păi nu mai bn ma suni si vb bby

Postat

Buna, As dori sa  stiu cat de cat cam in ce zona aveti ”locatia”, ...pentru   acoperire......(vb de Pitesti)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce pot spune despre karla?

Pe lângă faptul ca este o păpușică cu niște buze superbe, și nu doar, arată impecabil! 

senzuala, curată,o voce superba și are multă răbdare!  Multă răbdare chiar și cu stări de anxietate 👏

Recomand cu toată încrederea!!

este geniala! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...