Sari la conținut

Byanka 0750829289

Postări Recomandate

Postat

Buna sunt Byanka o fata micuta .slim am 23 de ani .daca teai saturat sa fi mereu pe graba si de poze false .aici ai gasit fix ce cauti o fata micuta .slim.fara graba .fac si deplasari dar am si locatie pentru mai multe detali astept sa ma suni .

Am dreptul sa imi selectez clienti .

Igiena este foarte importanta .

Accept barbati .femei chiar si cuplu format din barbat si femeie .pentru mai multe detali astept sa ma suni te pup

• Oras:Arad
Postat

Ai putea detalia oferta si eventual niste poze mai sugestive (o poza face cat o mie de cuvinte) :) :*

Postat

Ai putea detalia oferta si eventual niste poze mai sugestive (o poza face cat o mie de cuvinte) :) :*

Ofer masaj de relaxare sex oral si normal .oralul se poate si neprotejat in functie de igiena personala .150 de lei finalizarea sau 250 lei ora se accepta si fantezi in limita bunului simt .pozele imi apartin .pot confirma pe watap

😈
  • Like 2
Postat

Bianca o fata de nota 10, slăbuta dar drăguță, se face imediat plăcută și te simți bine în compania ei.

“Miroase†rau 🦈🦈🦈
  • Like 1
  • Oras:arad
Postat

Înseamnă ce ești un prost ma futaciosule.... Sau mai degrabă labagiule dacă asa vb de o femeie.... Eu chiar azi am fost la ea și chiar este f curata Bianca

Postat

ÃŽnseamnă ce ești un prost ma futaciosule.... Sau mai degrabă labagiule dacă asa vb de o femeie.... Eu chiar azi am fost la ea și chiar este f curata Bianca

In primul rând vreau să-ți spun ca încă nu m-am certat cu nimeni de pe aici, dar dacă vrei o încep cu tine😈 eu doar am spus ce am crezut

2 la mâna labagiu ești tu mah pula moarta🤬, vezi cum vorbești ca nu ne cunoaștem😡, și poate vrei sa te muți din oras si nu stii cum😈

Dacă mi-ai fi urmărit postările ai fi văzut la câte fete am fost și câte recenzii am și cât de mulțumite au fost atât ele cât și eu.

Eu nu am treaba cu nimeni, fiecare e liber sa scrie ce vrea, dar nu te mai lega de mine, ca nici eu nu o sa stau💪

Cu asta am încheiat subiectul, sper ca am fost destul de clar😈

Hai o zi faina🤘

• Like 2
Postat

Înseamnă ce ești un prost ma futaciosule.... Sau mai degrabă labagiule dacă asa vb de o femeie.... Eu chiar azi am fost la ea și chiar este f curata Bianca

cand a zis ca "miroase" se referea la altceva. Si are dreptate miroase rau de tot.✌️✌️
  • Like 1
Postat

In primul rând vreau să-ți spun ca încă nu m-am certat cu nimeni de pe aici, dar dacă vrei o încep cu tine😈 eu doar am spus ce am crezut

2 la mâna labagiu ești tu mah pula moarta🤬, vezi cum vorbești ca nu ne cunoaștem😡, și poate vrei sa te muți din oras si nu stii cum😈

Dacă mi-ai fi urmărit postările ai fi văzut la câte fete am fost și câte recenzii am și cât de mulțumite au fost atât ele cât și eu.

Eu nu am treaba cu nimeni, fiecare e liber sa scrie ce vrea, dar nu te mai lega de mine, ca nici eu nu o sa stau💪

Cu asta am încheiat subiectul, sper ca am fost destul de clar😈v

Te bagi prea mult în seama, fără sa te întrebe nimeni

Hai o zi faina🤘

Postat

Și chiar crezi ca cineva îți poarta de frica și părăsește orașul?!

Postat

ești un prost ma labagiule.... dacă asa vb de o femeie...Mai dute dracu cu amenințările tale de jegos... Ma mir cum te mai primesc fetele astea la cum vb despre ele.... Și încă ceva... Mai sugeo

Postat

Și pe tine cine p**a mea te-o băgat in seama “aloneoâ€?🤬

Sau vrei săi iei apărarea la “renatareni19â€, care din ce am văzut pe profil ii place sa o ia la ochiul maro? Are scris doar la Travestiți, dacă vreți sa va fu**ti in cur reciproc scrieti-va, sau ce îți trebuie și tie? Zici de băgat in seama, dar tu te-ai băgat ca musca, așa ca eu zic să-ți vezi de treaba ta😈

Hai ca poluăm topicul fetei aiurea cu voi, pa la revedere🤬😈

Postat

ești un prost ma labagiule.... dacă asa vb de o femeie...Mai dute dracu cu amenințările tale de jegos... Ma mir cum te mai primesc fetele astea la cum vb despre ele.... Și încă ceva... Mai sugeo

O sa o sugi tu cu mata fraiere și poponar ce ești🤬🤬🤬
Postat

Și chiar crezi ca cineva îți poarta de frica și părăsește orașul?!

Îți mai spun și tie și cu asta am încheiat subiectul definitiv, nu o sa ma cobor la mentalitatea voastră, plus de asta ai grija ca nu stii cu cine vorbești și ce îmi poate capul.
Vizitator maxuser
Reputație: 0
Postat

Futaciosul este printre favoritii mei pe forum in care am toata increderea.

De cate ori a scris ceva pe forum asa a fost.

Chiar nu are rost sa te pui cu futaciosul pt ca el este apreciat pe forum!

Cand o sa aveti recenziile si nr de postari pe care le are el atunci sa comentati.

Cand strici zeci de mi de euro si la fiecare fata scrii recenzii si ajuti o comunitate gratuit fara sa ceara nimjc , cred ca doar respect ii ajunge , de fiecare data a avut recenzii transparente cu un adevar iesit din comun si detaliat.

Am ajuns sa fim condusi de popo, calmativa fratilor!!! ca e groasa rau!

Nu stiu cum sa va spun dar cred ca baietii ( sau fetite baieti) au gresit topicul de se baga in seama.

Postat

+1 futaciosul. labagiilor cand a zis miroase se referea la voi ca duhniti a peste .. daca e sau nu e alta treaba dar voi de unde sa va prindeti... mai degraba prindeti ceva banane , bombardieri

• Like 2
Postat

O ,,recenzie"scurta. Vorbit- programat-venit - plecat... Cum am venit. Nu mai răspunde la mesaje. Trageți singuri concluziile. De evitat.[/quote

Buna dragul meu spunemi te rog cand teai programat si nu tiam raspuns .

Postat

Bianca o fata de nota 10, slăbuta dar drăguță, se face imediat plăcută și te simți bine în compania ei.

Iti multumesc si te mai astept .te pup
Postat

“Miroase†rau 🦈🦈🦈

Dragi mei nu vreau sa vad ca va certati .eu una dupa mine zic sa fiti mai expiciti atunci cand scrieti un coment deoarece nu toti ne dam seama la ce va ganditi voi .

2 la mana vreau sa ma fac inteleasa eu nu am avut peste si nici nu o sa am vreo data .

3 la mana eu nu sunt genul de fata care sa isi faca o mie de conturi si sa imi fac singura recenzi .

Cei care aunt in dubi legat ca as avea peste .sau ca imi scriu singura recenzile veniti si va convingeti singuri sa vedeti ca acele recenzi sunt scrise de clienti care au fost la mine .. va multumesc pentru intelegere

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.