_mihai_ Reputație: 40 Postat August 24, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 24, 2020 Pensiuni/ hoteluri cu întrări separate față de recepție
_mihai_ Reputație: 40 Postat August 24, 2020 Oras:peste tot Oras:peste tot Autor Postat August 24, 2020 Salutare, as fi curios să aflu ce pensiuni sau hoteluri știti unde poți să mergi pentru o noapte/cateva ore. Sa zicem ca ai agățat o tipa si ai nevoie de locație. In alte orase sunt pensiuni care "stiu cat e ceasul" adica mergi, plătești primești cheia (ai intrare in camera separat de recepție, ca sa nu te mai deranjeze nimeni) si apoi poți pleca liniștit, fără sa mai faci checkout, sa se uite cel de la recepție cu un rânjet pe față. Mulțumesc!
-jonny- Reputație: 2981 Postat August 24, 2020 Oras:Omniprezent Oras:Omniprezent Postat August 24, 2020 Eu cel puțin în Sibiu nu știu de asa ceva.
masinadef Reputație: 41 Postat August 29, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 29, 2020 Hotel Petrom Veștem și Pensiunea Turist Sibiu. 100 și poți sta și peste o oră. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum