Sari la conținut

⛔️ LORI TOP ⛔️ 0728443124

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

🔸Iubirici , eu am inceput programul si voi fi la birou pana la ora 21:00! Pentru programari

📞0728443124 

🚫☎️🚫Daca nu raspund in timp util te rog sa insisti sau sa imi lasi un sms cu interval de timp in care iti pot raspunde .🚫☎️🚫

➡️-Fata , ce-i cu eșarfa asta neagra la gâtul tau , esti in doliu? 
     -Nu , e centura neagra la sex oral!! 🤣🤣

Pupicei de la Lori 😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

🔸Disponibila pana la 21:00 !  

• Inimioara 3
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

🔸Hei iubirici , programul meu de astazi va fi pana la 19:00. Pentru programari  :

📞0728443124

➡️I: Care este deosebirea intre porumbel si cocosel?
      R: Porumbelul este pasarica pacii, iar cocoselul este pacea pasaricii.

Pupicei de la Lori 😘😘

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Povestesc parerea mea, poate ajuta pe alte persoane sa decida. 

Am fost azi la domnisoara: punctuala, foarte draguta, sociabila, vorbesti cu ea de parca v-ati cunoaste de multi ani.

Mi-a placut foarte mult faptul ca m-a asteptat naturala, fara machiaj, parca mi-ar fi citit gandurile. Fiind prima data imi era rusine sa fac cerinte speciale.  Atitudine 10/10. Aspect 11/10: are corpul la care visezi, iar atunci cand o vezi dezbracata in fata ta te gandesti cum e posibil sa existe in mod natural, parca a modelat-o cineva. Macar din cand in cand sa te bucuri de asa un corp, altfel degeaba ai trait. 

Actiunea mie mi-a placut, nu am multe experiente cu care sa o compar, dar cred ca m-am bucurat mai mult de ce ii puteam face eu ei, decat invers (in sensul bun! Nu ajungi, decat cu bani, sa saruti "locuri" asa perfecte, pentru asta sigur voi reveni, sa stau o ora intreaga acolo jos.  Finalizarea mea e doar un bonus, nu ma interereseaza:)). 

Sper sa ma tii minte si sa nu te prezinti data viitoare 😊

# scuzati eventuale greseli gramaticale. 

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
La 10.03.2021 la 15:53, maintrebsieu a spus:

Povestesc parerea mea, poate ajuta pe alte persoane sa decida. 

Am fost azi la domnisoara: punctuala, foarte draguta, sociabila, vorbesti cu ea de parca v-ati cunoaste de multi ani.

Mi-a placut foarte mult faptul ca m-a asteptat naturala, fara machiaj, parca mi-ar fi citit gandurile. Fiind prima data imi era rusine sa fac cerinte speciale.  Atitudine 10/10. Aspect 11/10: are corpul la care visezi, iar atunci cand o vezi dezbracata in fata ta te gandesti cum e posibil sa existe in mod natural, parca a modelat-o cineva. Macar din cand in cand sa te bucuri de asa un corp, altfel degeaba ai trait. 

Actiunea mie mi-a placut, nu am multe experiente cu care sa o compar, dar cred ca m-am bucurat mai mult de ce ii puteam face eu ei, decat invers (in sensul bun! Nu ajungi, decat cu bani, sa saruti "locuri" asa perfecte, pentru asta sigur voi reveni, sa stau o ora intreaga acolo jos.  Finalizarea mea e doar un bonus, nu ma interereseaza:)). 

Sper sa ma tii minte si sa nu te prezinti data viitoare 😊

# scuzati eventuale greseli gramaticale. 

Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat . Te pupacesc si cu siguranta nu ma voi prezenta data viitoare . Pupici , te mai astept !! 

• Like 4
  • Inimioara 2
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Disponibila începând cu ora 10:30! 

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator money_2021
Reputație: 0
Postat

Accepti french kiss (sarutari pe gura) ?

Vizitator revan24
Reputație: 0
Postat

Esti superba, Lori, multumim pt. poze! Totusi, daca imi permiti, cred ca ar fi mai ok sa nu acoperi pozele atat de mult cu numele tau, sau macar sa nu fie pe corpul tau. Parerea mea ca strica un pic imaginea.😘

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Disponibila începând cu ora 11:00 🥰

• Inimioara 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Bună Lory, eu sunt din Arad dar întram la tine pt. glumitele faine pe care le puneai, nu ne mai înveselești?, mersi te pup și sa ți se împlinească tot ce îți doresti

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 3 minute, grigoroiu11 a spus:

Bună Lory, eu sunt din Arad dar întram la tine pt. glumitele faine pe care le puneai, nu ne mai înveselești?, mersi te pup și sa ți se împlinească tot ce îți doresti

Multumesc ! Am avut niste zile de pauza in a mai posta , voiam sa vad daca sunt apreciate sau nu postările mele. Se pare ca da . Pupicei , voi posta in scurt timp poza zilnică si Bancul . 😘😘😘

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

🔸Cu siguranță ai auzit de faptul că sportul este o componentă esențială a drumului tău către o condiție fizică de top. Sau, de ce nu, atunci când cauți un răspuns la întrebarea: ce ne-ar ajuta să avem o viață activă și sănătoasă? Ei bine, răspunsul este destul de previzibil, nu? Mișcarea. Sportul. Nimic mai adevărat. Și toate acestea sunt la îndemâna ta, trebuie doar să îți dorești. Astazi in ton cu tema m-am pregatit pentru voi , pentru o condiție fizica mai buna . Haideti sa facem putin cardio impreuna !! 

📞0728443124

➡️La piata

-Doi morcovi...va rog frumos... 
     -De care doriti.. *Normali*..sau *Bucurie feminina*?

-*Invidie masculina*... 🤣🤣

Pupicei de la unica voastra Lori 😘😘😘B6A8E7CC-8048-4ABD-BEF9-6029ED94F9A9.jpeg.aae3cb75f601808250d2bd5ff8f8f62d.jpeg98DAFCF4-8D4B-4F5C-9765-135CD033FFC7.jpeg.a066bb6a96ebbcda881bb76a8e5c9138.jpeg

• Like 2
  • Mersi 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Chiar acum, futarilainsuratila a spus:

Wow ! La ce sala de sport mergi ?🥰

La sala de sport LORI’s bedroom , loc in care va astept si pe voi pentru putin antrenament !

• Haha 3
  • Inimioara 1
  • Oras:IASI ROMANIA
  • Oras:IASI ROMANIA
Postat
Acum 2 minute, loriii536 a spus:

La sala de sport LORI’s bedroom , loc in care va astept si pe voi pentru putin antrenament !

😂😂

Nu am fost inca dar ma gindesc din ce in ce mai serios sa imi fac abonament ! 

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Iubirici , tin sa va anunt ca nu mai iau programari pentru ziua de maine , am programari toata ziua , in schimb va astept cu programari pentru luni. Pana atunci am o surpriza pentru voi (placuta) sper eu . Pupicei de la Lori 😘😘😘

• Inimioara 3
Postat

ma gândeam... ce pot sa mai scriu din ce am facut* săptămâna aceasta? sunt aspecte despre care nu pot sa scriu... promisiuni făcute, promisiuni tinute

deci, m-am văzut cu lori, 1 ora, amenda de 250 de lei (sa fie ăsta motiv de un shot sau doua?). noutățile sunt mai multe forme de la mai multe kg, putine pentru ea, ce-i drept, și solarul. in rest n-am găsit schimbări semnificative. am gustat din nou din specialitatea casei, strânsul in brațe...

locatia, spre surprinderea mea, este neschimbata, tot la newtown, tot același apartament 

• Like 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 9 minute, dan1984 a spus:

ma gândeam... ce pot sa mai scriu din ce am facut* săptămâna aceasta? sunt aspecte despre care nu pot sa scriu... promisiuni făcute, promisiuni tinute

deci, m-am văzut cu lori, 1 ora, amenda de 250 de lei (sa fie ăsta motiv de un shot sau doua?). noutățile sunt mai multe forme de la mai multe kg, putine pentru ea, ce-i drept, și solarul. in rest n-am găsit schimbări semnificative. am gustat din nou din specialitatea casei, strânsul in brațe...

locatia, spre surprinderea mea, este neschimbata, tot la newtown, tot același apartament 

Pupici cu sclipici 🤣🤣 voi posta un video luni si vei vedea ca aceste 4 kg in plus ma ajuta mult in ce vei vedea acolo 😘😘😘😘 si ca de fiecare data iti multumesc si te mai astept cu brațele deschise 👅👅

• Inimioara 1
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
La 13.03.2021 la 23:43, claudiu6666 a spus:

Originalitate 0....copy->paste TikTok. 

P. S Mai ai de exersat 😁

Asa e . Dar aici pe forum sunt originala 😘😘 am inteles aluzia , pupici asta e ultimul post legat de asta , voi fi eu in continuare sau poate o versiune mai buna a mea . Pentru fani las si video-ul meu original .

• Like 1
  • Mersi 1

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat
Acum 1 minut, cezariulius a spus:

Faine poze!!! Unde ai locatia?

Tatarasi. Newton 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...