Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2021 Postat Aprilie 2, 2021 Acum 2 ore, loriii536 a spus: – Dati-mi va rog, un prezervativ negru! – Dar negrul subtiaza, de ce va trebuie negru? – Mi-a murit un prieten si ma duc la vaduva lui sa-i prezint condoleante. Disponibilitate de la 18:00 la 19:00. Pupicei de la Lori care a venit cu iepurasul mai devreme 💋💋 😍😍😍 delicios fundulet ai 😋😘😘😘
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 2, 2021 La 02.04.2021 la 16:08, florinflo7 a spus: 😍😍😍 delicios fundulet ai 😋😘😘😘 1 1
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2021 Postat Aprilie 2, 2021 Acum 3 minute, loriii536 a spus: ești ..... m-ai lăsat fără cuvinte 🙈🤗🤗🤗
alanalan Reputație: 434 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Postat Aprilie 2, 2021 Acum 42 minute, loriii536 a spus: Acus o sa am si eu "PUTEREA" sa dau like! Acus, acus (peste cateva luni) 🤣😂! Nu puteam trece fara sa comentez la poza asta ... 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 2, 2021 Acum 2 minute, alanalan a spus: Acus o sa am si eu "PUTEREA" sa dau like! Acus, acus (peste cateva luni) 🤣😂! Nu puteam trece fara sa comentez la poza asta ... Da puterea sa ma uiti ai avut 😭😭😭 te credeam prietenul meu *puppy face* ☹️ 1
alanalan Reputație: 434 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Postat Aprilie 2, 2021 Chiar acum, loriii536 a spus: Da puterea sa ma uiti ai avut 😭😭😭 te credeam prietenul meu *puppy face* ☹️ Hai hai ca nu te-am uitat deloc 😍 ... doar ca am mai rarit-o un pic cu plimbarile ... ne vedem curand! 😎 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 2, 2021 Chiar acum, alanalan a spus: Hai hai ca nu te-am uitat deloc 😍 ... doar ca am mai rarit-o un pic cu plimbarile ... ne vedem curand! 😎 Stii care e norocul tau 😂😂 ultimele dati cand ai vrut sa vii la mine 😂😂 asa si acum 1
alanalan Reputație: 434 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Postat Aprilie 2, 2021 Acum 3 minute, loriii536 a spus: Stii care e norocul tau 😂😂 ultimele dati cand ai vrut sa vii la mine 😂😂 asa si acum Deci nu cred, iar a venit Mos Craciun?!? ... Eu numai asa am noroc... 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 2, 2021 Chiar acum, alanalan a spus: Deci nu cred, iar a venit Mos Craciun?!? ... Eu numai asa am noroc... Noroc ca Moșul meu e scurt :))) posibil Luni, Marti sa fiu in acțiune :))) 2
incepator321 Reputație: 30 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Aprilie 2, 2021 Acum 7 ore, loriii536 a spus: – Dati-mi va rog, un prezervativ negru! – Dar negrul subtiaza, de ce va trebuie negru? – Mi-a murit un prieten si ma duc la vaduva lui sa-i prezint condoleante. Disponibilitate de la 18:00 la 19:00. Pupicei de la Lori care a venit cu iepurasul mai devreme 💋💋 Pfuai de capul meu, ești superba!! Cred ca o sa încerc sa ajung mai repede acasă. 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 2, 2021 Chiar acum, incepator321 a spus: Pfuai de capul meu, ești superba!! Cred ca o sa încerc sa ajung mai repede acasă. Multumesc si te astept 😘😘 2
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 3, 2021 🔸Iubiricii mei , va astept cu un vot aici si nu numai , sa va delectați cu niste poze mai sexy . Pupicei de la Lori 😘😘 1
alx980 Reputație: 195 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 3, 2021 1 oră în urmă, loriii536 a spus: 🔸Iubiricii mei , va astept cu un vot aici si nu numai , sa va delectați cu niste poze mai sexy . Pupicei de la Lori 😘😘 Mie imi apare Ne pare rau, nu putem arata acest continut deoarece nu ai permisiunea să-l vezi .
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 3, 2021 Chiar acum, alx980 a spus: Mie imi apare Ne pare rau, nu putem arata acest continut deoarece nu ai permisiunea să-l vezi . Din pacate am aflat si eu , doar conturile colorate pot vedea aceasta secțiune de concurs , deoarece doar ei pot vota . Cand voi castiga le voi posta si aici . Pupici 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Aprilie 3, 2021 La 02.04.2021 la 16:11, loriii536 a spus: Like pentru poziția asta...must have,must try! 😀 1
alanalan Reputație: 434 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Oras:Iasi / Vaslui / Suceava / Botosani / Romania Postat Aprilie 4, 2021 La 02.04.2021 la 17:19, loriii536 a spus: Noroc ca Moșul meu e scurt :))) posibil Luni, Marti sa fiu in acțiune :))) Sper sa fie așa cum zici tu 😂 1
xxx1969 Reputație: 326 Postat Aprilie 4, 2021 Postat Aprilie 4, 2021 La 03.04.2021 la 20:31, loriii536 a spus: Din pacate am aflat si eu , doar conturile colorate pot vedea aceasta secțiune de concurs , deoarece doar ei pot vota . Cand voi castiga le voi posta si aici . Pupici Stai linistită :suna un prieten , ai primit inimioare din suflet . Pup savarina.😘 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 4, 2021 Acum 10 minute, xxx1969 a spus: Stai linistită :suna un prieten , ai primit inimioare din suflet . Pup savarina.😘 Iti Multumesc enorm , sunt pe locul 1 detașat de concurenta . Pupicei 💋💋💋 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 5, 2021 🔸Iubirici , având cateva zile libere am pus putin mintea la contribuție si am creat o pagina unde va puteti programa in timp real la orice ora . Programul meu este notat in aplicatie , datele voastre personale precum nume sau numar de telefon vor fi private , doar eu pot vedea . Tot ce trebuie sa faceti este sa accesați link-ul de mai jos si sa va programați , eu confirm programarea si voi o sa primiti un sms de confirmare . Un mod mai usor atat pentru voi cat si pentru mine . Asa voi tine si evidenta persoanelor care ma vizitează , iar pe viitor cand voi merge pe circuit inchis (intentionez sa fac asta) imi va fi mai usor sa selectez . Pupicei si sper ca aceasta idee sa va placa . De maine imi reiau activitatea , deci va astept cu programari . Link —> https://book.ontimeagenda.com/lori#service 1 1
chevaliere Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:iasi Oras:iasi Postat Aprilie 5, 2021 Acum 2 ore, loriii536 a spus: 🔸Iubirici , având cateva zile libere am pus putin mintea la contribuție si am creat o pagina unde va puteti programa in timp real la orice ora . Programul meu este notat in aplicatie , datele voastre personale precum nume sau numar de telefon vor fi private , doar eu pot vedea . Tot ce trebuie sa faceti este sa accesați link-ul de mai jos si sa va programați , eu confirm programarea si voi o sa primiti un sms de confirmare . Un mod mai usor atat pentru voi cat si pentru mine . Asa voi tine si evidenta persoanelor care ma vizitează , iar pe viitor cand voi merge pe circuit inchis (intentionez sa fac asta) imi va fi mai usor sa selectez . Pupicei si sper ca aceasta idee sa va placa . De maine imi reiau activitatea , deci va astept cu programari . Link —> https://book.ontimeagenda.com/lori#service So tare! :))) 1 1
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 5, 2021 Acum 2 minute, chevaliere a spus: So tare! :))) Pupici 💋💋 1
BaThe Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 5, 2021 Buna Lori, accepti si barbati la prima lor experienta sexuala?
loriii536 Reputație: 40839 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Autor Postat Aprilie 5, 2021 Acum 2 minute, BaThe a spus: Buna Lori, accepti si barbati la prima lor experienta sexuala? Depinde cati ani ai. 1
BaThe Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Aprilie 5, 2021 Acum 1 minut, loriii536 a spus: Depinde cati ani ai. Trebuia sa mentionez, mb... Sunt adultt, 22 de ani 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum