baietzelul12 Reputație: 446 Postat August 30, 2020 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat August 30, 2020 Anal activ - cu jucariile clientului.Jucaria din dotarea standard se pune la socoteala?Sau trebuie sa vin cu vreun dildo in sacosa?
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Anal activ - cu jucariile clientului.Jucaria din dotarea standard se pune la socoteala?Sau trebuie sa vin cu vreun dildo in sacosa?Mpaaaiii.... aici e cu susta. Ea activa. Daca era ea la primire era cu anal pasiva.
nik.ro Reputație: 113 Postat August 30, 2020 Oras:Terra Oras:Terra Postat August 30, 2020 In loc de "pipi activ" cred ca mergea "uro" ,suna mai profi.. Si poate nu ar strica sa specifici ce inseamna activ din punctul tau de vedere,pentru a evita neînțelegerile la fața locului.
Vizitator madalinmad11 Reputație: 0 Postat August 30, 2020 Postat August 30, 2020 Buna.azi programul meu incepe 15:30-23:30.imi cer scuze celor ce m-au sunat aseara si nu am rsp.am fost ocupata si din respect fata de clienti nu raspund la telefon in nici un fel,deoarece e timpul clientului si a platit pentru el.va pup si va astept.100-numarul150-40min250-oraServiciile mele sunt:Oral protejatSex protejat in diferite pozitiiMasaj,69,fisting activ-pasiv,anal-activ cu jucariile clientului,sarutari corporale,pipi activCalde imbratisari si va astept cu drag Hahaha ce ziceam eu acum cateva zile mai baieti?😂mai sta oleaca se fute si cu 50,daca nu se fute deja.....prea ne iau de prosti fetisoarele astea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum