Sari la conținut

Beatrice 0759380538

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Aseară am sunat o pe domnișoara din anunț imi comunica prețurile de 150 de lei nr si 250 de lei oră și oralu neprotejat si daca vrei cu finalizare orală extra 100 de lei imi spune locația pe strada george coșbuc o intreb daca pozele sunt reale imi spună că da in fine ajung la locația ei imi deschide usa o tipă brunetă aranjată frumușică la față de 8 la corp fata este unpic mai ciolonoasa si cu unpic de burtica nu este grasă este așa între ii spun de la inceput ca i au un număr prima dată si daca face treaba ii mai dau un milion ma asez pe pat începe cu un oral foarte bun adânc cu lins la ouă supt cum trebuie de nota 9 nu comentează nimic la normal la fel o ei cum vrei nu spune este de 7,5 si finalizat în balon si am zis pentru oralu ala hai ca ii m ai dau un milion si aia este ca oricum de alta data nu ma mai duc la ea din motivul ca fata merita bani dar merita 100 de lei nr si 200 de lei oră...parerea mea personala la braila si la galati cand ceri 150 de lei pe nr adică trebuie să fii peste fetele care cer 100 de lei dar cand esti cam la acelaș nivel ca fetele de 100 nu poti sa ceri 150 si 250 dar daca isi lasa prețurile la 100/200 merita vizitată macar odata..

La 150 de lei daca esti dispus sa ii oferi poti gasi ceva mai bun de atat

• Like 3
Postat

Cand am ajuns la ea poza a doua o stiu si eu cred ca de ani de zile si pe br si pe gl si am întrebat-o daca a mai lucrat în braila...Si a zis ca nu a mai lucrat niciodată în braila ea mia zis ca sunt pozele ei dar prima poza si a treia poza pot spune ca este chiar ea

Postat

Am uitat sa specific minusurile ei totul la ea este extra adică finalizare corporală extra cred vreo 50 de lei finalizare orală 100 de lei și orice ceri la ea extra...la 100 de lei daca vrea si vrei o tragere rapidă sa te descarci este ok

• Like 1

• Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

asta cu extra-uri le-o fi prins din afară, unde pentru orice în plus ... extra :D

• Like 7
  • Minus 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare