lovemenot Reputație: 66 Postat Octombrie 20, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 20, 2013 Sincer, am 27 de ani , am inclinatii de pasiv.... nu am mai facut-o niciodata cu un baiat. Mi-ar placea s-o incerc de prima data cu un shemale... insa nu sunt dispus sa arunc f. multi bani pe fereastra... asa ca ma ofer gratuit....daca cineva ma vrea sa-mi zica.(si daca nu e TV sau TS) Doar sa nu ma ia din prima... as vrea la inceput sa i-o sug, si apoi sa ma ....dar sa prind putina incredere in el (sau ea, daca e shemale)
lovemenot Reputație: 66 Postat Octombrie 20, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 20, 2013 De obicei ma deplasez intre Cluj, Iasi, Bucuresti. Nu sunt din Iasi (e scris la misto) sunt ardelean (nu moldovean)
assholelule Reputație: 16 Postat Octombrie 21, 2013 Telefon: [email protected] Oras:x Telefon: [email protected] Oras:x Postat Octombrie 21, 2013 lovemenot, ai o varianta aproape moca...mergi la un restarurant (mai spre ultima comanda ) si comanda ceva de baut si mancare. Cand vin aia cu nota de plata sa le zici ca nu mai ai bani si nici vasele nu le speli ! Forteaza-i sa incerce senzatii noi sau ii testezi, poate dai de ceea ce cauti... Le spui ca sugi pula pt nota de plata! Nu stii de unde pica norocul Glumesc, dar cine stie, poate merge. Stii vorba aia....unii ospatari sunt bulangii. Daca nu tine vrajeala, sa scoti banii, le zici ca ai glumit Chiar glumesc, sa nu faci asa!!!Sa nu ma intelegi gresit, nu sunt interesat, imi plac femeile, gusturile nu se discuta. Dar nu te-ai gandit ca posibilii doritori sunt timizi si nu posteaza aici? Eu zic sa-ti afisezi o adresa de mail.Bafta si sa ai plombe rezistente
lovemenot Reputație: 66 Postat Octombrie 22, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 22, 2013 loveme.not2 Skype
Postări Recomandate