edy040390 Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2013 Oras:deva Oras:deva Postat Octombrie 20, 2013 Va rog ceva indicatii, ceva recomandari...inclusiv zonele alaturate devei
discrettm Reputație: 19 Postat Octombrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 20, 2013 Salut! si eu vin destul de des in deva... nu am gasit nimic concret gen masaj erotic sau alte servicii...Am oprit si am dat o "mumu" la o "donsoara de culoare" 40 ron in masina 5 minute pe centura.. dar nu se merita... vad ca activitate...zero, recenzii la fel...asta seara is in deva din nou si is prin centru vechi la vreo crajma sa vad ce se intampla... .Alte sugesti???Bafta si cucu sa va tina!
razvan91 Reputație: -1 Postat Octombrie 21, 2013 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 21, 2013 Salut! si eu vin destul de des in deva... nu am gasit nimic concret gen masaj erotic sau alte servicii...Am oprit si am dat o "mumu" la o "donsoara de culoare" 40 ron in masina 5 minute pe centura.. dar nu se merita... vad ca activitate...zero, recenzii la fel...asta seara is in deva din nou si is prin centru vechi la vreo crajma sa vad ce se intampla... .Alte sugesti???Bafta si cucu sa va tina!
razvan91 Reputație: -1 Postat Octombrie 27, 2013 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 27, 2013 Salut! si eu vin destul de des in deva... nu am gasit nimic concret gen masaj erotic sau alte servicii...Am oprit si am dat o "mumu" la o "donsoara de culoare" 40 ron in masina 5 minute pe centura.. dar nu se merita... vad ca activitate...zero, recenzii la fel...asta seara is in deva din nou si is prin centru vechi la vreo crajma sa vad ce se intampla... .Alte sugesti???Bafta si cucu sa va tina!Ceva întâmplări ??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum