Sari la conținut

lipsa de activitate in deva

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salut! si eu vin destul de des in deva... nu am gasit nimic concret gen masaj erotic sau alte servicii...

Am oprit si am dat o "mumu" la o "donsoara de culoare" 40 ron in masina 5 minute pe centura.. dar nu se merita... vad ca activitate...zero, recenzii la fel...asta seara is in deva din nou si is prin centru vechi la vreo crajma sa vad ce se intampla... .

Alte sugesti???

Bafta si cucu sa va tina!

• Oras:București
Postat

Salut! si eu vin destul de des in deva... nu am gasit nimic concret gen masaj erotic sau alte servicii...

Am oprit si am dat o "mumu" la o "donsoara de culoare" 40 ron in masina 5 minute pe centura.. dar nu se merita... vad ca activitate...zero, recenzii la fel...asta seara is in deva din nou si is prin centru vechi la vreo crajma sa vad ce se intampla... .

Alte sugesti???

Postat

Alte sugesti???

Ceva întâmplări ??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...