amada.dulcica Reputație: 514 Postat Octombrie 22, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 22, 2013 Va multumesc din suflet pentru sprijin!
chris73 Reputație: 3808 Postat Octombrie 22, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2013 Cu placere, macar de-ar fi de folos! Kisss
beverlihils Reputație: 185 Postat Noiembrie 11, 2013 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Noiembrie 11, 2013 nedeterminare
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 11, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 11, 2013 nedeterminare Pai s-a terminat.Am ajuns in Bucuresti, am gasit rapid alt job prin cineva pentru import/export pe Rusia...Dar dupa 2 zile, in care mi-am cautat de lucru prin birou pt ca nu a fost timp sau interes sa mi se explice...Azi mi s-a spus ca mai au oameni in Ucraina pentru limba rusa si ca o sa aiba nevoie de mine poate ulterior...Mi s-a spus ca nu are ce sa-mi reproseze, ca nu am gresit cu nimic, mi s-au dat si niste bani in plus, dar sentimentul de dezamagire profunda nu mi-a disparut...Sincer, am cam obosit sa ma lupt cu morile de vant...Asa ca de miercuri revin in locatia din Dr. Tabere, tot pe zi, de luni pana vinerii.Nu asta am avut in plan, dar indiferent cum a "cazut", ma bucur ca o vad cateva persoane de care chiar mi-e drag... Pupici multi! 2
liu80 Reputație: 108 Postat Noiembrie 12, 2013 Postat Noiembrie 12, 2013 Tu de ce crezi ca un sef burtos si cu chelie agajeaza o femeie frumoasa, ca sa o ... Apreciez atitudinea ta de a nu ceda in fata unui mojic care e prea barbat ca sa plateasca o femeie, el e prea atragator. Mult respect si sa fii iubita! :bow
beverlihils Reputație: 185 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Noiembrie 13, 2013 traim intr-o societate de consum,capitalismul inseamna concurenta,nu trebuie sa renunti Amada,mai incearca,o sa reusesti
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 13, 2013 Ma fratii mei,stiu,cunosc,multi dintre voi incercati sa fiti diplomati..e mai mult decat evident motivul intoarcerii lor...dorul de pula,adrenalins si cel mai important motiv,BANII!
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 13, 2013 Ma fratii mei,stiu,cunosc,multi dintre voi incercati sa fiti diplomati..e mai mult decat evident motivul intoarcerii lor...dorul de pula,adrenalins si cel mai important motiv,BANII!hai sa te contrazic bombonicule ....singurul si unicul motiv sunt BANII.Divinitatea fie cu tine
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 13, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 13, 2013 Ma fratii mei,stiu,cunosc,multi dintre voi incercati sa fiti diplomati..e mai mult decat evident motivul intoarcerii lor...dorul de pula,adrenalins si cel mai important motiv,BANII!Din pacate sunt pe cont propriu de la 14 ani si nu am reusit prin munca sa-mi cumpar casa, am stat cu chirie.Asa ca in momente cu probleme financiare trebuia sa ma „ajute” cate un "prieten", care ma ajuta daca intelegeam ca are si el anumite nevoi...Am hotarat sa revin in bransa ca sa nu mai am acea senzatie...Cred ca si sexul in schimbul favorurilor ar trebui sa se incadreze in prostitutie. Prefer sa o fac constient, pe bani, sa traiesc si momentul cand e cazul, sa fiu linistita financiar si cu constiinta impacata.Nu vreau avere, dar nici nu mai vreau „ajutor” din partea nimanui.Si legat de pula…Nu am vazut barbati nemultumiti ca i-am dorit prea mult… 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2013 Ghinionul tau a fost ca acei "prieteni" care te "ajutau" nu ti-au placut mult (sau poate nu ti-au placut deloc), altfel ti-ar fi convenit de minune situatia si poate chiar ti-i doreai de soti...
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 13, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 13, 2013 Ce mi-am dorit eu este irelevant.De unii m-am atasat, pe altii poate chiar am iubit, cu unii am inteles din start ce mi se cere in schimb si atat.Din partea lor de fiecare data a ramas doar ceva temporar, o aventura, o experienta si atat.Daca era vorba de cineva care isi dorea o relatie si un viitor, nu vorbeam asa.Atunci nu mai este vorba de favoruri, atunci incerci sa construiesti ceva impreuna si e normal sa contribui cum poti...Nu sunt sigura ca exprim exact ce vreau sa spun.Pe scurt, e una sa simti ca cineva doar se foloseste de situatie, e alta cand cineva vrea sa fie cu tine...Si nu visez decat daca o facem in doi... 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 13, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2013 Mda, putini barbati se mai gandesc la viitor in ziua de azi...
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 13, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 13, 2013 Mda, putini barbati se mai gandesc la viitor in ziua de azi...Asa e.Totusi, tot respectul pentru cei care sunt cu cartile pe fata si fara abureli spun ce vor...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum