Sari la conținut

Momente marcante, deosebite, remarcabile

loverel

Postări Recomandate

• Oras:Oradea Town
Postat

Parintele unui copil autist, au gasit o metoda de a aduce zambetul pe fata altor copii bolnavi de autism.. foarte frumos.. 

• Like 2
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Dialog cu fi-mea.
Eu:
- Tati, ştii unde este „Oktoberfest”?
- Ce cool. Da, e pe Lipscani !
- Suntem invitaţi vineri seara acolo ......
- Foarte tare... Vreau şi eu...
Urmează câteva secunde de analiză.
- Dar, tată, totuşi dacă mă întâlnesc cu cineva?
- Adică?
- Colegi, prieteni ... ce mă fac?
- Adică să vii cu noi şi să dai pe urmă de oameni normali?
- Este jenant să mă duc cu părinţii acolo. Nimeni nu vine cu părinţii la Oktoberfest !
- Păi nici eu nu ştiam cum să facem, că e jenant să te duci cu copilul ...

• Like 1
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Hei Basz,

Cu adevărat impresionant. Eu am găsit un alt experiment despre primul sărut...sau cum sa săruți un necunoscut pentru prima data...

• Like 4
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

acum doua veri , pe plaja , sfirsitul lui august, o zi superba, atirnat intr-un beach bar ce purta numele el comandante , ma delectam cu pahare frumos decorate de campari, fotografiam gazele  si ii sugeram dj-ului melodi potrivite  in functie de lumea care venea sau pleca de la plaja.

trag la nimereala citeva poze  si i le arat dj-ului

tipul nu realizeaza abstractul imaginiii dar ma atentioneaza ca e o blonda in cadru dupa care e inebunit.

ma uit atent la poza si remarc o femeie care pare scoasa din priza, dupa coafura.

pufoasa, obosita , cu mult ruj pe buze si su radacini negre la baza firelor oxigenate.

nu m-a impresionat cu nimic.

linga ea insa am remarcat o femeie de o uritenie rar intilnita , slaba , fara tite fara sfircurimbatrinita inainte de vreme. [am aflat ulterior ca avea doar 36 de ani ,declarati]

nu termin bine discutia cu dj-ul si ma trezesc linga mine cu cele doua feline din poza.

cea blonda i se adreseaza dj-ului ,pe care l-a confundat cu barmanul, intrebindu-l ce poate sa ii ofere de baut ,cit mai extravagant.

dj-ul se bilbiie , rosteste ceva gen jackredbull, ,blonda incremeneste si il intreaba: esti klingolian?

dj se inroseste si mai tare, se uita la paharul meu de campari, o intreaba daca bea campari, blonda raspunde sec , nu , nu imi place lichiorul, ceva mai bun nu ai?

vizibil frustrat , intervin in discutie si o averizez :

campari is fantasy.

bai, zice blonda, voi sinteti bulangii , pe ce limbi o dati?

simtindu-mi victima, o iau de mina si ma indepartez de bar ,impreuna cu ea , ii explic pe tonul cel mai serios ca dj-ul  e fascinat de frumusetea ei si ii propun sa ii cuplez.

prima reactie a blondei, a fost:

a zis ca sint frumoasa?

s-a uitat la el si i-a remarcat dioptriile

inteleg, spune blonda , e chior.

eu ii spun :

pai eu asa il cunosc, stiu ca il cheama chiorul

cu toate ca de fapt chiorul era barmanul, sau un alt personaj din peisaj dar pentru mine, dj -ul se numea chiorul, pentru ca purta ochelari cu dioptrii avansate

anyway,

ne imprietenim , chiorul cu blonda si eu cu gazela cea hidoasa si slaba.

fetele primesc bauturi din partea casei. 

ne inveselim si bem la rind ,de toate.

apar copiii. 

de fapt un baietel

care nu era fiul blondei ci al doctoritei[ faptura slaba si imbatruinita inainnte de vreme]

blonda este mai mult interesata de mine decit de dj

ma intreaba despre vocea romaniei

ii raspund ca nu ma uit la televizor

siderata , ma intreaba , de ce?

nu ai televizor acasa?...

va urma

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

doaamneee nu cred ce frumosssss  m am intristat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 ingrozitor de frumos intr-adevar

• Like 1
Vizitator
Postat

Oricat de greu ti-ar fi in viata, sa nu renunti niciodata !...

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator transparent
Postat

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

”””””””  Oameni si oameni , suflete si suflete , inimi strivite de durere si ochi secati de lacrimi ””„„„„

( Makavely The Don )

Am vazut multe si m-au impresionat putine . Dar intr-o zi am vazut ceva ce am crezut ca e regizare a unui film dramatic , si nu am crezut ca e adevarat ce vad .

In timp ce mergeam acum cativa ani prin orasul meu natal si drag , pe o zi insorita si frumoasa , ochii imi sunt surprinsi cand vad , o masina de lux cum parcheaza vizavi de un colt , unde coboara un om bine facut in costum , si se duce grabit spre un cersetor , oprindu-se la el si scoate din sacosa mancare calda , apa si tot ce e necesar pentru un pranza copios . ”””””raman surprins , ma uit ciudat , probabil suntem speriati de aceste fapte si nu le intelegem , probabil am uitat ca suntem oameni si k mai exista oameni „„„„ , ma uit , apreciez, respect ,si raman fara cuvinte si lacrimez cand vad ca omul scoate si o pereche de adidasi noi din sacosa si il descalta pe cersetorul care cred ca avea undeva la 50 de ani , si da sa il incalte dar vazand ca are sosetele rupte si murdare in picioare , omul se descalta si ii da sosetele lui si il incalta ...................

””””””””””””””””””” 

Mai tarziu am aflat ca il stia de mai demult , candva au fost prieteni , mi-a zis o vanzatoare din zona , cand trecand pe acolo o intreb da unde e omul care traia in acest colt .....

- L-a luat un om , un om care venea zi de zi la cu mancare , erau prieteni vechi , si cum a aflat de situatia lui , a venit si l-a luat , l-a dus la el la o casa undeva la tara .......

”””” prieteni sunt ca stelele / nu ii vezi mereu dar stii ca ei sunt intotdeuna acolo ””””””””””””

• Like 2
Postat

O melodie superba compusa de marele actor Sir Anthony Hopkins

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...