Sari la conținut

Suzeta saptamanii

Postări Recomandate

Postat

"Anca e proasta,Anca face asa,Anca face nu stiu cum.... nu sunt o persoana cu doua fete,insa la inteligenta ii bat pe multi."

Mostra de inteligenta marca Sexy:

Salutare....ieri dorind ceva bun am vizitat-o pe Eliza, de care am fost placut surprins de caracterul vesel, igena, curatenie...cum nu prea sunt un bun orator, va rog sa ma scuzati de comentariul  scurt...

Acum jurizarea:
Aspect: 9 -sani mari, draguta la fata.
Oral: 9 -DT, neprotezat, complet cu  CIM.
Normal:9-stie de toate, scula sa ai.
Anal: nu am facut
Scorul: 100 finalizarea, fara limita de timp.

P.S. Retine vocea Eliza, urmeaza alte vizite.

Ce am inteles din noul tip de recenzie:
-Apartamentul este de fapt Apart-Amant :D
-Oralul e neprotezat (o fi avand fetita proteza,iar la oral si-o da jos? :snap )

Votez cu Ancuta la suzeta saptamanii :)

• Oras:Bucuresti
Postat

De ce? Are umor si e inteligenta! Ce a zis demn de suzeta ca eu nu inteleg?

• Like 1
Postat

De ce? Are umor si e inteligenta! Ce a zis demn de suzeta ca eu nu inteleg?

Esti iertat. Tu nu intelegi multe. :))))))

Azi este duminica. Cine acorda suzeta ? @euflo, daca te-ai apucat de un lucru tine-te de el. Desemneaza pe cineva sa o acordeee sau baga-te tu.

• Oras:Bucharest
Postat

@Oly, o dau eu de data asta...Apoi iti las tie o perioada sarcina asta de-a acorda suzeta. O sa fiu offline o perioada cam lunga,dar cred ca pe 1 aprilie, fara misto, o sa revin. Incearca sa o dai doar in fiecare zi de LUNI, nu o mai da duminica, joia sau in zi de Pasti ! :laugh2

Oly & fane & all , veniti cu propuneri serioase, suzeta asta nu e pt Sexy !

Ioane, hai ca nu ti-o dau tie, tu deja ai una, dar incearca sa mai molfai la ea, e buna, sa stii.  E destresanta, si te face sa nu iti mai sugi degetelele :rax2

Postat

euflo, te autosuspenzi si tu? tu ai fi nr. 3! se cam imputineaza tabara asta a ta!

stiu, tu tot insisiti ca nu faci parte dintr-o tabara, dar actiunile, deciziile si declaratiile tale denota altceva!!! cine il va mai sustine atat de aprig pe saorma din ciocuri de curca beata? stii tu, saorma aia care primeste de fiecare data sustinerea ta chiar si atunci cand ptr toata lumea este evident ca doar spumega mizerii! cine-i va mai tine in brate pe toti ceilalti sustinatori ai lui, cu nume din ce in ce mai bizare si din ce in ce mai gay: bombonelu, bubulinu, etc, pe aia cui ii lasi?!

ti-am mai spus, ptr o alternanta care sa para macar ca tine cont de corectitudine, cel care o detine o paseaza! altfel, este doar inventia "voastra" cu care jigniti doar voi, unilateral! las-o la liber asa cum ti-am mai sugerat. da-i voie sa circule corect la toti cei care chiar o merita, dar nu decideti doar voi acest aspect! iti dau eu un exemplu de corectitudine, si-mi apartine evident, l-am nominalizat pe motanelurasfatatalutata, el saracu s-a predat, a avut bunul simt sa ne paraseasca, injurand si vomitand de mama focului, atunci cand si-a dat seama ca sustine o cauza pierduta. eu l-am retras atunci de la nominalizare! ce sens are sa-l premiem cand el nu mai exista, ca doar avem slava domnului suficienti care sunt meritorii! ar trebui totusi sa tinem cont de urmatoarele aspecte:

1. nu este elegant sa fie pasate unei doamne!

2. nu este logic sa fie pasate unei non-entitati (gen clone, xerox, rebranduiti fata de care nici macar trebuie sa ne sinchism sa-i jignim, ca doar nu trebuie niciodata sa jignesti jegul, e doar jeg si atat!)

3. nu este corect ca oly, sau oricare alt user, sa detina acest drept! este strict dreptul celui care o detine in momentul de fata! ca atare, si ptr ca doar voi ati decis asa fara sa intrebati pozitia majoritatii, este dreptul lui doixdoi si evident nu a clonei care s-a inspirat din acest nume cu prestigiu!

ma anunti ca nu mi-o dai mie!!! ooooooo, ce usurare! ma simteam amenintat sa stii! pai parca tot tu spuneai ca ai 2 vesti ptr mine: ca sunt din nou nominalizat si ca sunt singurul nominalizat! ce te-a determinat sa-ti modifici atitudinea? sa fi descoperit si tu recent ca nu eu eram cel care mananca atat de mult rahat? ca eu doar aleg sa spun lucrurilor pe nume fara a le tavali prin zahar inainte de a le servi? ca incet incet acest gen de jeg care polueaza fara de scop decat ptr ca pot, care spamuiesc ptr ca este singura masura ramasa prin care sa se scoata in evidenta, care fierb in suc propriu atunci cand realizeaza ca zilele lor ajung la un inadvertent final? nu mai sunt eu meritoriu???

Postat

Mai sunt cateva ore pana la inchidere. Mai am o propunere :

Dialogul dintre shaworma si chris73 care incepe    AICI  .  Mie mi se pare iesit din comun. Citindu-l am trecut prin mai multe stari. Am ras...am plans...m-am intristat...m-am bucurat...si la final ...m-am intrebat...

PS-  chris73 si shaworma sa imparta suzeta.

PS2.-  Ioane,nu faci tu regulile. daca vrei fa-ti suzeta separata :)))) Deocamdata euflo detine drepturi de autor.:))))

Regulile au fost clare de la inceput :

Propun o noua rubrica, Suzeta saptamanii, care sa penalizeze orice basina data pe gura. ......

...

Oricine poate face propuneri pt castigator,  premiul se acorda in fiecare zi de Luni , bineinteles pt saptamana care tocmai a trecut. Pentru propunerile care se doresc anonime se trimite mail la [email protected] cu textul /linkul  unde s-a dat duda de catre posibilul candidat. Propunerile care nu sunt anonime sunt postate direct aici, eu aleg :)

Cel care castiga Suzeta saptamanii, are dreptul la un mic discurs, speram nu injurii, de maxim 11 cuvinte 

• Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista
Postat

2. nu este logic sa fie pasate unei non-entitati (gen clone, xerox, rebranduiti fata de care nici macar trebuie sa ne sinchism sa-i jignim, ca doar nu trebuie niciodata sa jignesti jegul, e doar jeg si atat!)

Ioane, ai dat inca o dovada ca esti prost. Puteai sa taci si era mai bine.

Sa nu uitam ca destui dintre rebrenduiti sunt fosti membrii marcanti ai forumului cu zeci de recenzii. Datorita lor a crescut forumul. Oamenii astia au dreptul sa se rebrenduiasca.

Nu vorbi de jeg, ca ajungem iar la subiectul branzei.

Postat

nu eu fac regulile....le faci doar tu! ok, iti spun doar sa faci tu ce vrei cu acest "premiu" inventat de voi. eu am mai avut experienta interventiei tale intr-un topic in care toata lumea povestea frumos, chiar cu rima, cursiv, relatand o poveste activa, ai intervenit tu si ai stricat tot cheful!!! am crezut ca se dorea ca acesasta suzeta sa fie ceva care sa dureze si sa amuze. este insa doar metoda ta si a lui euflo inaintea ta de a jigni si a imparti voi dreptatea, dar doar din punctul vostru de vedere. 

am sesizat si corectitudinea ta la alegere: sa imparta ei suzeta! rahatul ala de saorma, rebranduirea nu stiu carui mare membru de cacat, jigneste ca unic scop aici, instiga ptr ca nu are alta optiune, merita mult mai mult decat doar suzete sa-i fie bagate pe gat, iar tu ce faci? in primul rand ii validezi existenta aici prin suzeta voastra de 2 lei de ca si cum el ar fi realmente un user de folos al acestei comunitati si nu doar un jeg care spamuieste si atat. mai mult, il implici si pe omul ala care nu a mai rezistat la provocarile acestui jeg. nu am citit disputa, dar sunt satul de genul asta de dispute incat sa nu mai fiu nevoit sa-mi irosesc timpul asa. 

eu am terminat cu topicul asta cu o singura exceptie...dar pe care o voi rezolva scurt, la obiect, dupa care imi voi vedea de lucruri mai importante!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ma asteptam sa primesc eu suzeta. macar un premiu merit si eu. :blushing2

Cand ai fost propusa la premiul al' mare te-ai suparat, mai, mai sa ne parasesti. Acu' vrei suzeta! Defect profesional? N-o lua altfel decat ca pe o gluma.

Postat

Ioane, nu fac parte din nicio tabara, iti repet pana intelegi. Am facut parte dintr-o Fratie si cand unul dintre ai nostri a gresit, nu am fost de acord cu el si am spus-o public. Ma retrag provizoriu de pe forum dintr-un alt motiv personal, nu are legatura cu vreo suparare, razboi, etc,  ba din contra :) . Te asigur, Ioane, ca nu voi aparea in tot acest timp pe forum sub nicio forma, rebranduit, clona, xerox,etc. Hai ca esti Toma Necredinciosu si trebuie sa te asigur cumva : daca fac asta atunci sa am parte numai de branzica pe putza. E bine, asa ?

Sexy, hai nu te supara, o sa primesti si tu un premiu :) Oricum baietii au suzetele pregatite pt tine.

Shaworma, chiar daca esti retras, sa stii ca esti nominalizat si tu.

PS John, nu inteleg unde sunt 'blaturile' ...Prima suzeta ai luat-o tu, a doua oara Oly a fost cel care a acordat-o unuia din 'tabara' lui (nu m-am intalnit in viata mea cu Oly, doar ce am vb acum 2 zile pe mess cu el , dar nimic legat de forum ), acum nici nu stii cine o primeste...

Postat

Saptamana asta a fost bataie mare pe suzeta. Cu 3 nominalizari, una a fost din partea mea, desi imi esti simpatic, Shaworma, esti castigator de suzeta . Pt tot spamul si acele manele pe care nu le-am inteles, pt ca ai vorbit mult si aiurea si nu il ultimul rand pt ceea ce a mentionat Oly mai sus atunci cand te-a nominalizat. Shaworma, oriunde ai fi, oricine ai fi, te rog sa vii sa iti revendici premiul. Altii se plang ca nu il primesc, ar fi culmea sa il refuzi, te astept sa fii barbat :) .Astept si disCURsul tau, incadreaza-te in 11 cuvinte. Ca la shaworma asa, nu cu de toate, cu tot ce-i trebuie :)

Shaworma, te rog sa ii faci loc pe podium si lui Chris73, e la fel de castigator de suzeta ca si tine. A fost oferta de suzete. Pt ca ati facut click pe threadul indicat de Oly, puteti sa faceti schimb si de suzete ! Atentie, au culori diferite! Una e maro si una e galbuie asa.  Va alegeti singuri culoarea, sa nu faceti schimb de suzete dupa ce le bagati in gura :))

Chris, asteptam si discursul tau....

post-96673-0-67970600-1383530287_thumb.png

Confirm ca este foarte pasionata de anal!

Chris73, asta e un sfat... Eu zic sa mergi si tu la ''altele. ''  Cu sau fara voia ei. Te mai clatesti si tu, stiu ca vrei asta....Nu trebuie sa bagi recenzii, te simtim noi ca ai fost la ''altele. ''  Mai sunt si alte fete pasionate de anal :P

Eu zic sa-i dam si lui SexyThing o suzeta...Nu a zis nimic gresit, dar merita una. Onorifica. Se incumeta cineva sa i-o dea? :)

@Oly, te las sa faci ce vrei tu p'acilea pana ma intorc.

Postat

Felicitari castigatorului ( lor). Era si greu sa nu castige shaworma dupa tot ce a facut saptamana trecuta.Bine, a avut si companie pe masura (chris73). 

Baieti,eu zic sa  legati cate o atza colorata de fiecare suzeta  ca nu cumva de la atata supt sa nu se decoloreze si sa va certati pe ele. :)))

Asteptam dicursul lui shaworma si chris73 ...nu mai mult de 11 cuvinte...bine, daca va consultati intre voi aveti voie 22 cuvinte :))))

Pentru aceasta saptamana daca aveti propuneri le primesc la adresa [email protected]   sau ,daca nu va este rusine sau frica, chiar aici pe topic.

Si nu uitati...voi propuneti...eu aleg :)))

oly mic

• Oras:Unde?
  • Oras:Unde?
Postat

M-am "rebranduit" special pt a primi suzeta. O accept cu drag ;) dupa ce o clatesc in prealabil...doar a fost la John...

Ale mele 11 cuvinte...pai...

As vrea sa-i multumesc lui Dumnezeu, familiei mele, administratorilor si nu in ultimul rand lui John...Fara el forumul si suzeta nu ar exista.

Postat

In primul rand nu voi tine un discurs de 11 cuvinte pentru ca nu ma incadrez si stiti bine ca nu-mi plac regulamentele, nu am citit nici macar regulamentul acestui minunat forum pentru ca nu dau doi bani pe el :lol:

Adresez multumiri speciale confratelui Shaworma care daca nu ma scotea din pepeni cu asa mare eficienta nu as fi putut atinge performanta necesara obtinerii suzetei :)

Cealalta personalitate a mea doreste si ea sa va adreseze cateva cuvinte: sa v-o bagati in cur suzeta asta! hăhăhă :lol: :lol: :lol:

Postat

Cealalta personalitate a mea doreste si ea sa va adreseze cateva cuvinte: sa v-o bagati in cur suzeta asta! hăhăhă :lol: :lol: :lol:

NUUUUUUUUUUUU...chris...din respect pentru voi...nuuuuuuuuuu   :))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...