stresantul Reputație: 484 Postat Noiembrie 24, 2013 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Postat Noiembrie 24, 2013 DA!!!Ioane, pufuletii aia sunt cu branza?
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 25, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 25, 2013 Buna dimineata ! Dupa ce m-am consultat singur vreo 10 minute am ajuns la concluzia ca saptamana aceasta userul chane"l va molfai suzeta pentru performanta de a" vorbi/scrie atunci cand trebuia sa taca ". Cititi si va minunati. De ce deschid acest topic ,pentru ca eu nu mai stiu cum sa-mi mint nevasta sa pot sa merg la femei ..ultima data am mintit-o ca e tata bolnav pe moarte si trebuie sa ajung la Oradea urgent ...a vrut sa vina si ea..mo batut dumnezeu .dati-mi ceva idei plauzibile sa scap de radar ca e mereu pe urmele mele Chane"l-e te mai asteptam si peste doua saptamani. )))) PS- In ultimele zile nu l-am mai urmarit pe pisicuts pentru ca l-am bagat la ignore ( si asa nu ne spune nimic nou :PPPP ) si probabil de aceea a fost slaba oferta saptamana aceasta )) http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/CIUCCIO-DICKY--FUNNY-300x300_zps221ff1fd.jpg
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 25, 2013 Buna dimineata ! Dupa ce m-am consultat singur vreo 10 minute am ajuns la concluzia ca saptamana aceasta userul chane"l va molfai suzeta pentru performanta de a" vorbi/scrie atunci cand trebuia sa taca ". Cititi si va minunati. Chane"l-e te mai asteptam si peste doua saptamani. )))) PS- In ultimele zile nu l-am mai urmarit pe pisicuts pentru ca l-am bagat la ignore ( si asa nu ne spune nimic nou :PPPP ) si probabil de aceea a fost slaba oferta saptamana aceasta )) ma coi afumat da ce gust are suzeta? o avea gust de bacon? o sug in puii mei daca nu am alta obtiune,da tu ma vei suge de oul stang pentru ca e mai mic ca oul(COI) drept....hai ca te saluta mosu fratili meu sa nu te superi...deci amandoi vom suge
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 25, 2013 In primul rand, acest topic nu este deschis de mine. ( As fi vrut sa am aceasta idee - mi se pare chiar tare ).Nu tin neaparat ca un topic deschis de mine sa fie HOT.Cum ar spune cei din formatia parazitii : "ma doare-n pula "daca e sau nu .I0ane, nu fi rau. Mie mi-a placut chestia aia cu poezia formata din citate, serios. O idee misto. Pentru asta, ai imunitate saptamana asta, poti scrie orice Hai mai, nu va certati.Discutati in contradictoriu dar nu va certati,nu va injurati,doar luati-va la misto. Am primit via mail o propunere pentru aceassta saptamana.Nu stiu de ce nu aveti curaj sa postati aici, dar va inteleg totusi : Pai bine motanule, NOI nu acordam tot cui vrem ? De ce ne-ai pedepsit pe unii pentru acordare de puncte de reputatie aiurea ?Sau e democratie sau nu e ? ))))))))))))))))))))sunt deacord cu tine nellu67 caz real ... saracu din cauza asta sa inbolnavit de corazooon te salut fratica
Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 25, 2013 Mai oly dar criza lui alexandru69 de zilele trecute nu ai observat-o? Omul a fost pe val (sau pe pluta cum vrei)... sexy, nu poti fi analizata sau comparata, esti unica si spun asta fara a ma intalnii cu tine efectiv. Este de prost gust ce se intampla si comparatiile aiurea care se fac. Asta este motivul petru care mi-am permis sa postez. In rest poate cununam pe cineva ca vad ca se ingramadesc sa faca nunti pe aici.Asta-i doar o mostra Imi exercit dreptul de veto si cer o redistribuire a suzetei 2
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2013 Mai oly dar criza lui alexandru69 de zilele trecute nu ai observat-o? Omul a fost pe val (sau pe pluta cum vrei)... Asta-i doar o mostra Imi exercit dreptul de veto si cer o redistribuire a suzetei asa esteomu' chiar a fost halucinanttare imi este teama fratica Channe'l ca ramai sa sugi doar.....o bere buna.... 2
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 25, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 25, 2013 Vreau sa-mi cer scuze pt nominalizarea lui chanel. Iti iau suzeta de la gura chiar daca a inceput sa-ti placa. Sa nu plangi ca iti dau pula in loc de suzeta.( supara-te ))))) ) Aveti dreptate. .. alexandru este adevaratul castigator de saptamana aceasta.Te astept alex cu cele 11 cuvinte.
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 25, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 25, 2013 Este si vina voastra pentru ca nu ati adus in atentie postarea lui.Si putin vina mea ca nu am avut timp sa citesc tot.Dar e bine ca s-a lamurit .Bafta!
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 25, 2013 Ai scapat Chane'le,ti-a trecut suzeta pe la buze precum glontul pe la ureche=))) Divinitatea a fost cu tine!
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 via PM : Daca ma refer la cine am fost - Sexy e mai buna! Daca ma refer la cine nu am fost - Amelia e mai buna! In concluzie, dupa parerea mea, ambele sunt mai bune! incalcita situatie ))))))
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 via PM : incalcita situatie ))))))Nu. E clara treaba: desi fetele nu au capete, au vagine, omu joaca la mai multe capete. Un lingau ! Se stieee! Ps se chinuie omu rau de tot. Ii pica si lui macar 5% in plus gfe? oly, da-i 10 suzete si un coif din ala de la Mcdonalds cu smurfi.
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2013 Vreau sa-mi cer scuze pt nominalizarea lui chanel. Iti iau suzeta de la gura chiar daca a inceput sa-ti placa. Sa nu plangi ca iti dau pula in loc de suzeta.( supara-te ))))) ) Aveti dreptate. .. alexandru este adevaratul castigator de saptamana aceasta.Te astept alex cu cele 11 cuvinte.oly ce ar fi sa-i dai pula la supt la cea ce ti-o dat viatza si ti-a pus pula intre picioare....na supara-te
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 Chanel'e, ce glume de kkt ai in tine.Rimeaza cu 4? Daca da, pupa-mi-ai c...(...e ar fi sa pui tu rima aici?)
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 26, 2013 Chane'le,ti se pare normal sa facem trimitere catre mame si sa le amestecam intre pulele noastre?Mie unul nu mi se pare normal,hai totusi sa incercam sa ne dam pulele la supt intre noi user-ii,le sugem o zi doua si apoi ne trece supararea,dar chiar nu vad rostul aducerii in discutiile sau disputele noastre a mamelor. Sper sa ai puterea sa-ti recunosti greseala! Divinitatea fie cu tine! p.s ca sa fii chit cu Oly,da-i si tu pula la supt asa cum ti-a dat-o si el,dar lui,nicidecum altcuiva...asa e barbateste.
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 Nu stiu a cui pula mea mea e clona, dar...aaa, clona e de gen feminin? Deci chanel e proasta saptamanii ! Tot premiu e si asta. Asa ca, draga chanel, ai ce suge...
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2013 Chane'le,ti se pare normal sa facem trimitere catre mame si sa le amestecam intre pulele noastre?Mie unul nu mi se pare normal,hai totusi sa incercam sa ne dam pulele la supt intre noi user-ii,le sugem o zi doua si apoi ne trece supararea,dar chiar nu vad rostul aducerii in discutiile sau disputele noastre a mamelor. Sper sa ai puterea sa-ti recunosti greseala! Divinitatea fie cu tine! p.s ca sa fii chit cu Oly,da-i si tu pula la supt asa cum ti-a dat-o si el,dar lui,nicidecum altcuiva...asa e barbateste.dom inspector si bombonelu da ce ziceti daca i'o sugeti voi la oly ca tot ai tine-ti partea...ca nu ma supar....si sa va fie clar un lucru fratii mei nu sunt gay(HOMICUS)sunt disperat dupa pizda chiar de sunt mos batran....nu accept sa sug pule pentru nimic in lumea asta ...daca voua va place eu nu sunt vinovat...nu am jignit pe nimeni si nu vreau sa fiu invitat la o portzie de supt pula lui oly...va doresc pofta mare ....eu refuz :bye
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 Bai 4 clase, o pula, doua puli, genul feminin. Nu pule )))ai suge(liniuta)o odata
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2013 Nu stiu a cui pula mea mea e clona, dar...aaa, clona e de gen feminin? Deci chanel e proasta saptamanii ! Tot premiu e si asta. Asa ca, draga chanel, ai ce suge... sunt clona lui satana ...te las sa sugi tu ca eu mai bine ling toate curvele in fofoloanca de pe forum decat sa sug o pula....ce nu antelegeti ma coaie ,ca sunt barbat nu zdreamtza DUMNEZAU sa va aibe in paza
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2013 Bai 4 clase, o pula, doua puli, genul feminin. Nu pule )))ai suge(liniuta)o odataam cu doua clase mai mult ca trenu pe vremea mea nu se facea carte tata ma trimis la oi eram saraci si am fost familie numeroasa amu sunt batran ...da pula nu stie carte si sa mergi la curve nu trebuie sa ai scoli ....trebuie sa ai bani ...lei si euro
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 Bai, fiul lui satana, nu esti calificat nici pt a fi hot de fier vechi. Te cred, ai fost sarac.... de mic copil ai baut ceai de pizda tigancii si cand te-ai facut mare la primu tau drum 'la oras' te ai apropriat de-un afis si l -ai pupat.... Te ai imbogatit instantaneu! Ti-a ramas o pizda lipita pe bot, bogatule!
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2013 Bai, fiul lui satana, nu esti calificat nici pt a fi hot de fier vechi.Te cred, ai fost sarac.... de mic copil ai baut ceai de pizda tigancii si cand te-ai facut mare la primu tau drum 'la oras' te ai apropriat de-un afis si l -ai pupat.... Te ai imbogatit instantaneu! Ti-a ramas o pizda lipita pe bot, bogatule!tinere incearca sa respecti un mos mai batran si sa nu-i smotocesti coaiele imbatranite ... eu am fost sarac si tot sarac am ramas asta nu vrei tu sa pricepi,,,problema bombonelule este ca sunt si sarac si batran....te salut si o noapte faina sa ai utate la un meci mai bine si relaxeazate nu mai sta incordat pe forum
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 Nu am respectat si nici nu o sa respect vreun batran care nu merita asta. Mi se falfaie de tine, si de meci. Scor 1-3, ca sa stii fugi la somn mai devreme ca poate maine ai mintea mai odihnita.
oly123 Reputație: 178 Postat Noiembrie 27, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 27, 2013 Baieti,lasati-l. O fi suparat omul ca i-am luat pula,pardon suzeta din gura.Am crezut ca este vreun smecheras care stie de gluma dar s-a dovedit a fi doar un prost de rand. Ignorati-l va rog frumos. 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 27, 2013 Baieti,lasati-l. O fi suparat omul ca i-am luat pula,pardon suzeta din gura.Am crezut ca este vreun smecheras care stie de gluma dar s-a dovedit a fi doar un prost de rand. Ignorati-l va rog frumos.Multumesc oly...asa sa face-ti ignorati userul Chanel ca e un prost ce nu stie de gluma si nu glumeste niciodata
Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 27, 2013 Intre prostie si umor e o linie subtire. Diferenta o face capacitatea de-a nu o depasi.. http://blog.rankabrand.org/wp-content/uploads/2012/07/crossing-the-finish-line1.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum