Vizitator tiberiucezar Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Zilele trecut am agățat o fata de un site de dating și mi a spus ca este din Targoviste...eu sunt din București ,nu as vrea sa bat drumu degeaba și sa am surprize... Este cineva care recunoaște fata asta de undeva,dacă e modul ascuns sau cu asta se ocupa ? Mulțumesc anticipat pt informații celor care vor sa ajute !
Vizitator tiberiucezar Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Zilele trecut am agățat o fata de un site de dating și mi a spus ca este din Targoviste...eu sunt din București ,nu as vrea sa bat drumu degeaba și sa am surprize... Este cineva care recunoaște fata asta de undeva,dacă e modul ascuns sau cu asta se ocupa ? Mulțumesc anticipat pt informații celor care vor sa ajute !
coco_86 Reputație: 62 Postat Septembrie 1, 2020 Postat Septembrie 1, 2020 Zilele trecut am agățat o fata de un site de dating și mi a spus ca este din Targoviste...eu sunt din București ,nu as vrea sa bat drumu degeaba și sa am surprize... Este cineva care recunoaște fata asta de undeva,dacă e modul ascuns sau cu asta se ocupa ? Mulțumesc anticipat pt informații celor care vor sa ajute ! Numai postări fără sens..Care fata, ce site... ?!?!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum