Sari la conținut

nu mI fiti lingai nu dati bacsis la prostituate

davind

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

atat am vrut sa zic e suficient !!! e total in dezavantajul vostru pt ca va ia de fraieriiiiiiiiiii !!!!

Vizitator manbarman
Reputație: 0
Postat

Poi daca ti-a placut servirea, ce e rau in a lasa ceva? la fel ca la frizer, la ospatar, la taximetrist etc :hmmm

Postat

nu confunda maria cu palaria !!!!! nu se lasa bacsis la proatituate PUNCT TE VA LUA DE FRAIERRRRRR

Vizitator gvbolovan
Postat

Poi daca ti-a placut servirea, ce e rau in a lasa ceva? la fel ca la frizer, la ospatar, la taximetrist etc :hmmm

Lasă-l, el e din ăia care așteaptă să lase ele ceva, dacă coboară fetele la 50 de lei, merge, altfel "scump dom'le, scump" ;)

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

La ospatar, recomand bacsisul la inceput...in special daca'i full localul/terasa🙂

• Like 2

dag dal gas!

Vizitator manbarman
Postat

La ospatar, recomand bacsisul la inceput...in special daca'i full localul/terasa

Hmm o idee buna, o sa incerc, da ii transmit subtil ca vreau sa il vad odata la 5 minute

Postat

Corect! Niciodata nu las bacsis la fete. Daca imi place de o fata, o revizitez, ea apreciind asta mai mult ca bacsisul.

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.