Sari la conținut

Irina 0732282263

Vizitator mirela26

Postări Recomandate

Vizitator Peti80
Reputație: 0
Postat

Va salut sí pupici tie Mirela 😘 Parerea mea este una din cele mai bune fete, la care merita sa-ti faci abonament. 😉 Ín locatie m-a intampinat o fata super,  inalta, slim, imbracata pentru anotimp de iarna, 🤗 ín lenjerie intima sexy, de imi venea sa musc din fundul ei atunci pe loc. Un pic m-am intimidat, dar  mi-am revenit dupa ce m-a servit cu suc, o discutie sí un dus.  Ea, mi-a oferit si un prosop si am ajuns in pat. Oralul nepr. a fost unul cu mult peste medie, normal prot. ok. sí bineinteles cim-ul mult asteptat. Pentru asta trebuie sa multumesc sí colegilor de aici, de pe forum, pentru incurajari. 🤗 Locatia este una intima, foarte curata, pacat de lipsa parcarilor din apropiere. Fata e comunicativa, amabila, igiena de nota 10, deci merita vizitata, profitati cat se afla in oras. Cadoul 200 ora.

Si tie iti doresc milioane de pupici pe piercinguri 🤗🤗🤗

Vizitator mirela26
Postat
Acum 10 ore, Peti80 a spus:

Va salut sí pupici tie Mirela 😘 Parerea mea este una din cele mai bune fete, la care merita sa-ti faci abonament. 😉 Ín locatie m-a intampinat o fata super,  inalta, slim, imbracata pentru anotimp de iarna, 🤗 ín lenjerie intima sexy, de imi venea sa musc din fundul ei atunci pe loc. Un pic m-am intimidat, dar  mi-am revenit dupa ce m-a servit cu suc, o discutie sí un dus.  Ea, mi-a oferit si un prosop si am ajuns in pat. Oralul nepr. a fost unul cu mult peste medie, normal prot. ok. sí bineinteles cim-ul mult asteptat. Pentru asta trebuie sa multumesc sí colegilor de aici, de pe forum, pentru incurajari. 🤗 Locatia este una intima, foarte curata, pacat de lipsa parcarilor din apropiere. Fata e comunicativa, amabila, igiena de nota 10, deci merita vizitata, profitati cat se afla in oras. Cadoul 200 ora.

Si tie iti doresc milioane de pupici pe piercinguri 🤗🤗🤗

Mersi de vizită cat si de cuvintele frumoase,te mai astept oricand dorești cu brațele deschise.pupici si o zi faină. :*

Vizitator mirela26
Postat

Neața futaciosi,disponibilă azi până la 21,mâine voi lua o pauză,asa ca va astept cu programări pe what's app...Pupici dulci :*

Vizitator mirela26
Postat

Heiiii...Bună,haideți la fu..t ca e vreme de asa ceva.Disponibila până la 23:00.Va pup si va astept cu programări pe what's app:* :*

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă până la 23:00.Pupici,va astept cu programări:* :*

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă.

Vizitator mirela26
Postat

Disponibilă.

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă azi si mâine,Duminică pauză.va pup si va astept cu programări pe what's app  :* :*

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă pănă la 21 azi,mâine nu sunt.

Va astept pe what's app cu programări. Pupici :* :*

Vizitator mirela26
Postat

🙃😳

Ultima programare la 21:00...pupici :*

20210130_174020.jpg

Vizitator mirela26
Postat
Acum 2 ore, MarioMario79 a spus:

Hmm ce limbi ți-aș da mâine ești disponibilă? 

Mâine din pacate nu sunt disponibilă,luni te aștept cu mare drag.o seara bună 

Vizitator mirela26
Postat

Neața,am revenit,va astept cu programări pana in jurul orei 23:00.Pupici :*

Vizitator gexul98
Postat

Buna Mirela, cati ani ai ?

Vizitator mirela26
Postat
1 oră în urmă, gexul98 a spus:

Buna Mirela, cati ani ai ?

@gexul98 27 ani am.

Vizitator mirela26
Postat

Neața,disponibilă.Va astept cu programari pe what's app până in jurul orei 23:00.Pupici si o zi de marți liniștită va doresc. :*

Vizitator mirela26
Postat

Disponibilă 

Vizitator mirela26
Postat

Disponibilă ❤

Vizitator mirela26
Postat

Arta este sexul imaginației ;)

20210204_121405.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...