Sari la conținut

Larysa Blonda poze Reale 0749670762Confirm

Vizitator larysam

Postări Recomandate

• Oras:Dej
Postat
Acum 6 ore, larysam a spus:

Alex imi pare rau ca nu am fost pe asteptarile tale si ca experienta ta nu a fost ceea ce ai asteptat. Sunt sigura ca m-am comportat frumos si civilizat sigura ca nu ai fost grabit si nici fugarit. Din pacate nu pot sa fiu pe asteptarile tuturor. Oricum iti multumesc de vizita🤗😘

Acum si gusturile contează. Eu te-am vizitat doar o dată, dar sper sa te revăd curând. O gazdă perfectă. Nu m-am simtit grăbit, iar sexul a fost excelent. O seara faina

• Like 1
  • Oras:Tokyo
Postat
Acum 8 ore, Alex1974 a spus:

Aoleu sunteți duși rău, ați facut obsesie pentru Gabriel, sincer îmi pare rau pentru voi,băieți trebuie să vă tratați sunteți în depresie din cauza lui Gabriel s-au Mihail ca nici nu mai știți cum îl cheamă, îl vedeți peste tot.

Gata mergeți la doctor și nu vă m-ai luați de oamenii care isi vad de treaba lor,lasați-o baltă. 

Depresie ??? Niciodata :))))

Doar ne jucam cu mintea ta ca esti moale ca o plastelina Gabriel, Mihail, Alex blablabla. Si tu o sa uiti cum te mai cheama.

Hai fii cuminte si spor la fetite.

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 8 ore, mititean a spus:

Acum si gusturile contează. Eu te-am vizitat doar o dată, dar sper sa te revăd curând. O gazdă perfectă. Nu m-am simtit grăbit, iar sexul a fost excelent. O seara faina

Asa este. Multumesc si te astept cu drag🤗😘

Postat
3 hours ago, ioda69 said:

Depresie ??? Niciodata :))))

Doar ne jucam cu mintea ta ca esti moale ca o plastelina Gabriel, Mihail, Alex blablabla. Si tu o sa uiti cum te mai cheama.

Hai fii cuminte si spor la fetite.

Te obsedează Gabriel si m-ai nu stiu cine,baiatule trateazate îți ma zic o data nu sunt nici unul din cei care te obsedeaza si cu asta am incheiat. 

Postat
Acum 2 ore, Alex1974 a spus:

Te obsedează Gabriel si m-ai nu stiu cine,baiatule trateazate îți ma zic o data nu sunt nici unul din cei care te obsedeaza si cu asta am incheiat. 

E departe limba romana si gramatica de tine. Exact ca si Gabriel / Mihail 😂😂😂

Postat
24 minutes ago, ioda69 said:

E departe limba romana si gramatica de tine. Exact ca si Gabriel / Mihail 😂😂😂

Crezi că așa ești m-ai important? Ia m-ai termină cu prostia asta a ta ok.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat
On 3/21/2021 at 10:11 PM, mititean said:

Prietene, meriti multe beri, tu si inca câțiva șogori. Pentru review-uri. Ați ajutat mult un începător. Păcat că apar tot felul de hateri prin zona și strica topicurile fetelor. Cum pușca mea sa dai thumb down și doar atât la Larisa. E lipsa de respect daca nu spui și de ce. Am fost de mai multe ori la ea. Si am bifat majoritatea fetelor de top de pe forum. Pot sa spun că aici m-am simțit cel mai bine din punctul de vedere al experientei in întregul ei. Fara graba, povesti faine, nu te simți client. Fata știe să și-io pună, știe să se ocupe de tine. 

• Like 1
Postat
Acum 44 minute, User19191515 a spus:

Prietene, meriti multe beri, tu si inca câțiva șogori. Pentru review-uri. Ați ajutat mult un începător. Păcat că apar tot felul de hateri prin zona și strica topicurile fetelor. Cum pușca mea sa dai thumb down și doar atât la Larisa. E lipsa de respect daca nu spui și de ce. Am fost de mai multe ori la ea. Si am bifat majoritatea fetelor de top de pe forum. Pot sa spun că aici m-am simțit cel mai bine din punctul de vedere al experientei in întregul ei. Fara graba, povesti faine, nu te simți client. Fata știe să și-io pună, știe să se ocupe de tine. 

O să-mi iau o bere bună imediat si o beau in sanatatea fetelor care ne vizitează si a sogorilor de pe acest forum. Eu sunt curios de felul meu. De multe ori caut fete noi, am ca filtru in primul rand modul cum se prezintă si comunica cu mine. Iar daca o vizitez, dau mai departe. Sănătate tuturor! 😊

Postat
Acum 3 ore, User19191515 a spus:

Multumesc de recomandare te pup si te astept oricand cu mare drag🥰🤗😘

Postat

Buna dragilor🤗 de maine ma gasiti in Oras pana Miercuri. Dupa care am sa fiu indisponibila pentru urmatoarele 3 luni. Va pup si va astept. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...