cocolino20 Reputație: 4 Postat Octombrie 23, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 23, 2013 Salut,am sunat din curiozitate la numarul 0755488401,fiind atras de pozele celor doua dudui.mi-a raspuns o voce frumoasa si foarte prietenoasa , am cerut detalii despre anuntul postat . fiind curios care din cele doua domnisoare mi-au raspuns la tel, am aflat ca era cea cu sanii mari pe nume Iasmina.am stabilit sa ne intalnim seara pe la 20 impreuna cu amandoua pt masajul cel laudat de ele.Am ajuns in jurul orei stabilite in zona UMT,fiind asteptat la poarta de una din domnisoare,banuiam ca era Iasmina dupa bustul care statea sa explodeze afara.am fost invitat in camera , apartament destul de modest ! fiind la inceput si-au cerut scuze pt conditii !! motivand ca l-au luat in graba,dorind ca pe viitor sa isi gaseasca o locatie de lux.Ajuns sus am fost f. placut surprins de aspectul celor doua fete, motiv pt care am dorit sa raman.Voi reveni la sf. cu note pt aspectul fiecarei fete in parte.Dupa ce am servit un suc rece, am fost invitat la baie , cele doua alaturandu-mi-se, gest care mi-a placut enorm.In camera erau lumanari aprinse, uleiuri parfumate,atmosfera acceptabila tinand cont ca era prima lor Zi.Dragii mei au inceput cu un masaj de relaxare cum nu am mai avut parte de f mult timp, fetele f implicate, extrem de amabile si au intretinut atmosfera si cu glume , parca ne cunoasteam de o viata .Dupa framantarea de rigoare a urmat masajul erotic mult asteptat, fiind facut de ambele fete, foarte atente ca eu sa ma simt bine, deoarece insistau cu aceasta intrebare.ce puteam sa zic? cand aveam parte de un masaj atat de bun cu doua fete frumoase si f amabile.!!Desi nu am am putut sa stau prea mult.fiind grabit in alta parte, am dorit sa aflu daca se pot oferii si alte servicii insa mi s-a dat de inteles ca se poate doar in anumite conditii , neintelegand exact conditiile...!!dupa care am facut dusul necesar pt a elimina uleiul de pe mine nu de alta dar sotia mea simte f bine mirosurile de ,, uleiuri''.acuma sa revin cu notele:pt Iasmina cea cu sanii mari:Aspect general fata:9 cu plus.!! (FIIND F PRETENTIOS 10 DAU F RAR, INSA FATA MERITA NOTA )Aspect sani 10 cu felicitari(cu siguranta cei mai frumosi sani naturali intalniti de mine , si chiar sunt stapan pe vorbele mele)cealalta domnisoara Bianka:Aspect general fata: 9( putin slabuta , dar frumoasa la fata)Aspect sani 8,5(frumosi insa cu siguranta se simte diferenta dintre cele doua)Pretul a fost de 250 lei ora cu ambele cum am mentionat in comentariu.BANI CARE MERITA CU SIGURANTA!RAPORT PRET/CALITATE 9.de revenit eu unul cu abonament cu siguranta pt fell cum m-am simtit si cu arata cele doua fete.nota pt locatie 8 .mentionez ca pozele sunt reale . 4
bringiton Reputație: 103 Postat Octombrie 23, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 23, 2013 Sa intelegem ca ai avut macar parte de un hand job, sau doar de un banal masaj cu ulei si-atat ? Finalizare pe sani, fund...undeva ..sau fara finalizare? Nu de alta, dar nu ai specificat..
shiva Reputație: 3141 Postat Octombrie 23, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Octombrie 23, 2013 http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/masaj-erotic/7b0d64757b606252.html
cocolino20 Reputație: 4 Postat Octombrie 24, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Octombrie 24, 2013 Sa intelegem ca ai avut macar parte de un hand job, sau doar de un banal masaj cu ulei si-atat ? Finalizare pe sani, fund...undeva ..sau fara finalizare? Nu de alta, dar nu ai specificat..Nu a fost doar un banal masaj ,mentionez masaj erotic si un hand job bine lucrat , iar cat despre finalizare pot sa spun ca mam simtit foarte bn ,ejaculand pe sani Iasminei (cea cu sani xxl)
cucugol Reputație: 308 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 26, 2013 Mai ştie cineva ceva de duduile acestea? Am sunat de mai multe ori in zile diferite şi am nimerit telefonul închis..mi-ar fi plăcut să îmi facă un masaj tanti aia cu tatzele mari..
neros Reputație: 520 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2013 am sunat si eu si tot inchis.....arata foarte bine Iasmina, cea in lenjerie neagra....daca ar face si ceva extra ar fi super pretul pentru masaj cu o singura fata cat e ? zona UMT.....unde mai exact ? bloc sau casa
davis.corso Reputație: 85 Postat Decembrie 3, 2013 Postat Decembrie 3, 2013 Hmmm, revenind pe acest topic. Vreau sa merg in Timisoara si ai zis ca in anumite conditii fetele ar putea? Sun degeaba?
neros Reputație: 520 Postat Decembrie 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 13, 2013 am reusit sa dau de ea la telefon.....spune ca nu are locatie momentan, e disponibila 7 zile din 7 de la 10:00 la 17:00....poate veni oriunde
neros Reputație: 520 Postat Decembrie 13, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 13, 2013 in conditiile astea se complica putin treaba....daca ea cere 250 lei si se mai adauga camera la hotel si deplasarea....si doar masaj....si nu stiu daca pot veni ambele fete, cred ca doar una
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum