Sari la conținut

Vanesa ! ❤️prima zi la tine în oraș 0756482135

samykas

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Va salut ! V-am ramas dator cu 4 recenzii !

Acuma vin de la domnisoara respectiva. Fiindca ca nu am gasit nici o recenzie despre ea am zis ca ma risc eu primul. Sunat,programat in 20 de minute ajung la locatie , pe Aluminei la D -uri. Imi spunea la telefon ca are colega doar ca este plecata la domiciliu...infine. Ajung...JESUS , acuma ma suna fata !!!! Esti nebun ? Asta nu e normala !! Vai de capul meu !!! Nu pot sa cred !! Imi scrie mesaj cum ca '' ai ajuns in oras '' ??? Incredibil ! Am patit'o si pe asta  :shocked Deci , ajung in garsoniera , curata  , totul ok , la baie nu am fost fiindca am facut dus inainte acasa. Fata e plinuta ,22 ani dupa cum spune ea , frumusica la fata cu niste sani uriasi !! Desi imi plac fetele slim ,am zis ca raman,poate iese ceva bun :D

Ma pun la o tigara la care ma intreaba ca mai tin minte ce am vorbit la telefon ? Zic da , ca stau un numar. Apoi a inceput ca fara sarutari etc,zic bine. Am atentionat'o ca exista un forum unde noi discutam toate experientele etc . Ma intreaba iar in cat timp ma termin de obicei,wtf ? Zic depinde , de ce ? Daca ma tine 40-50 de minute atc trebuie sa platesc mai mult...etc Ne punem in pat , se intinde , ma urc peste ea , o sarut , mangai etc , ea nimic. La un moment dat ma intreaba daca mi sa sculat ? Zic nu,poate ma ajuti tu. Raspunsul ei : daca vrei sa te ajut cu sex oral mai trebuie sa plusezi cu 50 de lei. Am atentionat-o ca nu despre asta a fost vorba la telefon , dar ce sa fac ? Ii spun ok. Face un oral chiar bun , o poti trage de par intr-e timp , nu comenteaza. Dupa vreo 3 minute ii spun sa vina ea peste. S-a intins peste mine , aici iar o nota buna , se misca super, da din cur nu gluma. Apoi schimbam pozitia , incepem un misionar. I-am spus sa ma imbratiseze la care ea , ca nu intelege ce ii spun. Mi-am dat seama ca e maghiara , pentru mine nu era o problema fiind vorbitor de limba maghiara. Dau asa vreo 10 minute si o intreb daca pot sa ma termin pe sani ? La care ma intreaba ca vreau cu prezervativ cu tot ?  :hmmm  :cry2 Zic nu , il dau jos inainte...zice da , dar ii mai dau 20 de lei bani de tigari  :cry2 Zic bine,iti dau numai sa terminam o data...asa ca m-am terminat pe sanii ei...

Aspect : 7,5  , frumusica , sani mari de tot , plinuta.

ON : nu stiu , a zis ca nu face.

OP : 9 , mie mi-a placut , o ia toata in gura.

GFE : 4 , n tu mangaieri  , sarutari , nimic.

Igiena : 10 , nimic de reprosat.

Cadou : 150/nr , + 50 pt OP + 20 finalizare pe sani . Raport c/p nu prea buna :)

Recomand : Categoric nu ! Cere bani in plus desi la telefon ne-am inteles despre altceva. Si faza ca m-a sunat si mi-a scris mesaj cand eram acasa in timp ce scriam recenzia...acuma voi stiti , eu sigur nu mai merg la ea.

Era sa uit , dupa ce am iesit de la ea mormaia ceva spre tersa de pe hol , clar ca cineva astepta afara , ca o fi colega ori peste , nu stiu...

Bafta !

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...