Sari la conținut

Ceva fete la strada

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Salut imi poate recomanda și mie ceva fete care prestează la strada seara si ceva zone?

• Oras:arad
Postat

Si ceva mai ok unde se poate gasi?

alaltaieri veneam de la Real si la Mol era o tipa , cred ca de etnie,  dar care arata foarte bine , frumoasa la fata

asta pe la 5-6 pm 

Postat

Ceva in zona Uta/6 Vinatori sunt?

alaltaieri veneam de la Real si la Mol era o tipa , cred ca de etnie,  dar care arata foarte bine , frumoasa la fata

asta pe la 5-6 pm 

Postat

Pe Radnei, colt cu Renasterii am vazut o fatuca draguta. De etnie dar arata bine. Tinerica, ma intreb daca e majora. Fuma ca o turcoaica, deci pt nefumatori, lasa miros de tigara in masina.

A incercat-o cineva?

Postat

Ceva in zona Uta/6 Vinatori sunt?

Da. La Uta in zona zet seara, cred ca dupa 8, poate 9 vin cateva fete. De etnie, le aduc pe rand niste baieti. Una era slim, arata bine, dar nu stiu cum stau cu igiena, unde mergi cu ele sau pret.

• Minus 1
Postat

Salutare, azi pe la 8 era o domnita la calu balan, parea de etnie dar frumusica, stie careva ceva de ea? Nu am putut opri ca mai aveam pasageri. 

Postat
La 13.09.2021 la 23:09, newsin a spus:

Ceva fete noi la strada?

In gradiste au aparut 2 fete noi imediat dupa benzinaria MOL, dar nu leam incercat, sa imi spui si mie cum sunt daca mergi

• Minus 1
Postat

Tot văd o fata la benzinaria Mol lângă Selgros, nu pare de etnie de la distanță, înaltă, fund bombat, în jur de ora 5/6 după masă, dar este destul de riscant să oprești este trafic full, a mai văzut-o cineva ?

Postat

La ce prețuri au + nespălate + timp foarte scurt (nu cred că stă vreuna mai mult de 10 minute) + riscuri să fi văzut, CLAR NU MERITĂ !!

Am întrebat anul trecut de curios să văd cât mai cer, una pe aici prin Arad  (vreo 80 și 150 combinat) și una la Timișoara la Decathlon care cerea 200 pe combinat 😆😆 direct am murit la prețurile astea.   

Părerea mea e că sunt bani aruncați pe garduri cu fetele la stradă! 

Sănătate și numa' bunăciuni la ciocan!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...