irefutabil Reputație: 1032 Postat Octombrie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 24, 2013 OANA ofer placere maxima am chef de sex nebun si vreau sa te fac sa te simti cat mai bine in compania mea. Sunt dulce, fara inhibitii si sunt dispusa sa te satisfac total sigur vei reveni, non stop, 24 Oct 00:40 150 L ora Pare noua in baransa. Cineva??
sexu.!. Reputație: 124 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Octombrie 28, 2013 da! cineva si a luat teapa . Si e caldă. Acum 2 ore . Ce am căutat iar la păsărici nesecdozate nici eu nu ştiu. Dar să o luăm cu începutul. Găsesc anunţul pe at, moment în care sun si cer detalii. Sex total 100ora , locaţie biserica italiană. Ajung în zona si revin la dameza cu telefonul. Mă ghidează prin telefon până la uşa, după ce mă plimb printr un labirint întunecat. Deschide uşa si mă trage repede în casa.În locaţie aceeaşi beznă. O uşoară senzaţie de locuinţă ok curată dar extrem de întunecata. Recapitulăm serviciile ii înmânez banii si convenim să servim amândoi odată dusul. Ajuns în baie , nu mă mai mir când văd că nu merge becul nici aici. Probabil fata face economie la sânge când e vorba de curentul electric. Apă caldă din prima dar dusul numai cu furtun si în plus si spart de aruncă în toată baia. Nu gel de dus decât un şampon aproape gol aruncat pe acolo. În timp ce facem dus ii sună telefoanele în draci si dacă nu răspunde la câteva secunde aud o bătaie în uşa. Nu iau în considerare acest prim semn de rău augur si ... Terminăm dusul, mergem în camera în căutare de propos dar acesta se ascunde de noi. Fata se scuză de faza cu uşa cică un client fidel venit neanuntat , îmi spune că nu mai are prosop curat că nu i merge maşina de spălat (mai degrabă nu are curent ), ii înmânez banii si să trecem la ostilităţi. Cer un oral nep si se pune nebuna la o laba sănătoasă, cică ii place să o suga mare. Mă invită la un 69 si mare greşeală fac de accept. Doar ce se spălase lighioana de fata cu mine dar avea un damf de cadavru. O dau jos si o pun să suga . Ea continuă laba, viteză mai ceva ca săgeata albastră, ia un love plus si da să l pună pe gogu. O întreb ce face si i spun că mai vreau oral si se conformează. Ii spun după puţin timp că e aproape finalizarea si revine la proba olimpică de laba viteză cu capul deasupra pulii. Cică să o poată să înghită din aer . Finalizez prin părul ei si pe burta mea si mergem iar la dus. în baie se aud lovituri în perete, ii sună iar telefonul si incepe un teatru ieftin. Cum că ar fi prietenul cu un amic venit neanuntat, care nu ştie ce face ea, vrajeli de 2lei. Revenim în camera, Incepe să se îmbrace si în acelaşi timp nu ştia cum să mi spună să mă car mai repede. Eu întins în pat mi am aprins ţigară si mă uit amuzat si puţin nervos la ea. Îmi zice ceva de genul să fug mai repede că vine iubitul si ne omoară, moment în care îmi vin si mie dracii si schimb tonul. Ii zic că i am plătit o ora cu 2 finalizări si ea o da cotita că am facut sex total . Cu cine nu ştiu încă dar cu ea nu cred:) . O fac puţin cu ou si oţet în timp ce mă îmbrac si fug cât mai repede. Afară, în fata uşii un rechin admiră pereţii în timp ce trec pe lângă el. Note nu am la ce să dau. fata este de etnie si nu cred că pozele sunt reale. Poate dacă au ceva ani buni. Oricum fata prezintă o bună burtica, sani medii , comună la fata, un par aspru si respingător. De evitat ar fi prea puţin spus. 11
terente.hotdefete Reputație: 159 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 28, 2013 Aici este un paradox:Dupa poze locatia pare comuna cu: https://nimfomane.com/forum/topic/9044-andreea-0730345057-titan-balta-alba/?hl=%2B0730345057&do=findComment&comment=211177 vezi prima si a doua fotografie de la #7 dupa descrierea de mai sus (biserica italiana, lipsa bec baie, figuranta de etnie) pare a fi: https://nimfomane.com/forum/topic/11801-0768851313-denisa-sex-total/ comuna cu https://nimfomane.com/forum/topic/11951-0760930204-alexia-magheru/ Care sa fie adevarul? 1
sexu.!. Reputație: 124 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Octombrie 28, 2013 prestatoarea nu este nici una dintre danezele din linkuri. Are undeva până în 26-27-28 ani maxim, cam 1-60, 1-65, sani medii si un pic moi cu sfarcurile mari, par mediu cu o coafură gen afro. Cândva poate se încadra la skinny însă acum a prins ceva burtica împlinită si a pus ceva celulita pe ea.Pozele de mai sus tind să cred că sunt făcute în locaţie dar dacă sunt ale ei au sigur ani buni. 1
aidan Reputație: 108 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2013 Locatia e cea de aici, am patit-o si eu acum ceva vreme. Blocul are doua lifturi, merg la etaje diferite, labirint curat. Sunt doua in locatie, o romulana plinuta si blonda ( 0763866413 ). Problema e intr-adevar ca se plimba pestele prin locatie ca rechinul cand simte miros de sange. Eram de vorba cu romulana in bucatarie, asteptam sa "iasa blonda de la dus", moment in care descuie unul singur usa, intra pe hol, romulana iese si ea pe hol si incepe sa se intinda la vorba cu el. Il conduce apoi in alta camera, "sa nu-l deranjam pe domnu din bucatarie". N-am mai asteptat-o pe blonda sa iasa de la "dus", nu suport locatiile cu pesti sau clienti ascunsi in alte camere. M-am scuzat ca am primit un SMS important si am taiat-o. 1
sexu.!. Reputație: 124 Postat Octombrie 28, 2013 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Octombrie 28, 2013 ca sa ajut si alti confraţi să evite locaţia hai să stabilim mai exact. De la c a rosetti spre inter, pe partea cu intercontinentalul este blocul cu un exchange cu pancartă verde la strada. Exchangeul este chiar pe scara danezei. Eu am văzut un singur lift gen antic din ăla de plasa de vezi scările când urci. Etajul 2 dar ai de trecut prin nişte balcoane-hol până la uşa ei. Destule detalii zic eu. 5
gicasculea Reputație: 419 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 4, 2013 va salut domnilor , in legatura cu locatia respectiva va pot confirma ca e un cuib de viespi ,am trecut pe acolo de doua ori ,exact cum zice si colegul "sexu " blocul cu exchange pe gangul acela si prin labirint,dar nu am ajuns niciodata fata-n fata cu romulancele din cauza pestisorilor ce inoata in zona ,fiind vechi in meseria de curvar (si stan patitu')am mirosit ca pute a peste stricat de fiecare data si m-am carat rapid si inspirat dupa cum se vede treaba ,ba chiar imi aduc aminte ca eram filat de la intrarea in gang si chiar urmarit in una din ocazii (adica baboiu s-a luat pur si simplu dupa mine si m-a urmarit pana in scara ,unde m-am facut ca verific cursul valutar si stanga-mprejur),nu stiu cum or fi prestatoarele dar nici seherezada nu m-ar convinge sa intru acolo !!! 3
marian175 Reputație: 912 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Postat de >marian175< on 19 september 2013 - 07:19 Salutare ,Vizitat si eu dnsoara , cu siguranta este din Republica Populara Ferentari .Locatia :Magheru , langa biserica ItalianaContact: tel. din titluAm sunat din curiozitate acum o luna jumatate, vroiam sa testez ceva exotic , dar din pacate am luat o mare teapa , am stabilit intalnirea in 30 min , ajuns pe magheru nu mai raspundea la tel , am asteptat 10-15min sunat din nou de 2-3 ori raspunde la un moment dat , ma indruma prin tel spre locatie.In timp ce urcam spre etaj in urma mea urca grabit alt confrate la colega ei , era sa ne dam cap in cap la usa.Acum ajuns si cu oo umflate nu am mai plecat , mi-a prezentat oferta sex total 150 /h sau 100/fin , nu am fost lasat sa aleg caci se grabea tare de tot din cauza <<proprietarului>> spunea ca si asta acu si-a gasit sa vina.Mers la baie , unde nu era bec si nu am vazut gel de dus sau altceva , m-am reimprospatat rapid , intors in camera a trecut rapid la un oral protejat banal , tecut rapid caprita , se misca destul de bine , terminat in preze , igienizat cu servetele umede si roiu. Note;Locatie : 6.5Aspect: 8 ( de etnie)Oral : 6Normal :7.5Anal :nu m-a interesatGFE: 1.5Tarif: 100/fin-150/h Concluzie ; Eu cu siguranta nu mai revin, si daca nu schimba reclama cu MULATRA sigur la EVITAT 4
marian175 Reputație: 912 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Scuze , rog un admin sa sterga a2a postare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum