Vizitator borissman Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2020 Postat Septembrie 13, 2020 strada Moldovei nr 30 1
anyanemona Reputație: 1 Postat Septembrie 13, 2020 Autor Postat Septembrie 13, 2020 Buna tuturor ! Din pacate suntem plecate o perioada din Iasi. O sa anuntam cand o sa revenim. Va multumim !
dan1984 Reputație: 93 Postat Septembrie 17, 2020 Postat Septembrie 17, 2020 am niste restante legate de anemona și ananas astea doua măcar locatia, pe Moldovei, era decenta ce nu este decent:pozele, toate, mai ales prima...cum au apărut aceste poze pe forumcontul de pe care comunica ei... eleescoriatiile de pe pieletălpile negre (s-a vorbit despre așa ceva aici)lipsa comunicarii vocale de aici concluzionez ca fetele nu erau tocmai majore... s-a spus pe topic despre unul care avea o idee de afacere de unde sa ii iasă bmw și casa. cred ca avem de a face cu doi.... 1
codex2 Reputație: 949 Postat Septembrie 17, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Iasi Telefon: [email protected] Oras:Iasi Postat Septembrie 17, 2020 s-a spus pe topic despre unul care avea o idee de afacere de unde sa ii iasă bmw și casa. cred ca avem de a face cu doi....Poate e un singur guvid cu ... doua “motoare” economice :)
dan1984 Reputație: 93 Postat Septembrie 17, 2020 Postat Septembrie 17, 2020 in prima poza is de fapt, doi, guvizi. unul este beneficiarul serviciilor și celălat, pozează. de aia zic ca-s doi, asistați sociali.... am mai vazut guvid cu doua motoare, dar n-o sa iasă... prea curând..... 2
Vizitator iasi2020 Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2020 Postat Octombrie 4, 2020 Buna tuturor ! Din pacate suntem plecate o perioada din Iasi. O sa anuntam cand o sa revenim. Va multumim !Mai exista vreo sansa sa reveniti in Iasi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum