microsddd Reputație: 110 Postat Octombrie 24, 2013 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 24, 2013 Salutare colegi, o intrebare la voi, din ce am auzit de la niste prieteni ca ar fi un fkk unde intrarea este 100e si timp de 3 ore daca am inteles bine cu orice domnisoara sau chiar cu doua trei cinci domnisoare futi pana crapi...stie cineva daca asa ceva exista si daca exista care ar fi orasul si adresa...si numele ma ajuta de acolo ma descurc eu mai departe Bagta
gabriel pervers Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2013 Postat Octombrie 24, 2013 Nu colegu fkk e altceva. Cluburile de care Zici tu se numesc pauschal club: treff188(Frankfurt),club pauschal ( Dortmund,Münster,Bochum) club harem(dormagen), popstall( Trier,Saarbrücken) si maulte altele. Intrarea costa de la o suta de euro si ai totul inclus fete câte vrei, mâncare si băuturi nealcolice
microsddd Reputație: 110 Postat Octombrie 25, 2013 Oras:Deva Oras:Deva Autor Postat Octombrie 25, 2013 Foarte tare Multumesc mult, o sa revin cu informatii dupa ce vizitez.
hellz1 Reputație: 8 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 23, 2018 Foarte tare Multumesc mult, o sa revin cu informatii dupa ce vizitez.Ai vizitat, colegu' ?
nimphomanul1 Reputație: 27 Postat Martie 9, 2019 Postat Martie 9, 2019 La Osnabruc 120 de euro 10 ore e tare clubul totalclub Osnabruc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum